hellooooooooooooooooou! tare mi-a fost dor de voi, desi nu am avut timp nici sa dorm: eu si fiica-mea ca doi popandai nu vrem sa dormim sa nu pierdem nik. Am mai citit cateva pagini si pe acolo intr.o dupa amiaza, cand am iesit singura pe plaja ... in loc sa-mi fac ocheade cu domnii oachesi ...
hai ca nu stiu unde sa scriu mai repede ... dcmdt va spun doar ca a fost absolut splendid, un colt de rai scaldat in soare (noi a doua oara am fost in Cipru). Am avut noroc deo vreme splendida
izuk, ce are sapunul lichid de copiii? noi si adultii tot cu lichid ne spalam. Nu mai folosesc de multi ani din cel solid ca ma enerveaza ca lasa zoaie ... Eu nu cred ca spala mai putin decat cel solid ...poate gresesc
Mutti si noi am facut fetii pasaport acum o luna

. Acum aici se face individual pt copii si e cu chip (foto digitala, iar la adulti si cu amprente digitale si semnatura digitala). 70 eurici, valabil doar 3 ani.
Ne-am intors si cu doi dintisori. Mi-a spus mama soacra ca trebuie sa ii luam un cadou frumos cand ii iese primul dinte ... ati mai auzit asemenea supertitii ?
ma duc sa mananc o ciorbita de vitel cu smantana si ardei iute (mi-e dor de ciorbita maaiii, desi e papa tare buna colo) si apoi vin sa mai citesc, oricum trebuie sa fac si tratatia de ziua mea, partea proasta e ca in continuare habar nu am sa micsorez pozele!

Somebody help meee
Izuk mie nu mi-e dor de casa cand plec (in excursie/vacanta/sau cand m-am mutat cu casele) decat daca e urat intr-un loc, sau ceva nu imi convine (nu pot face ce as fi vrut/sperat/visat). Daca e fain nu simt nici un dor si ma adaptez imediat oriunde ...doar imi caut prieteni si preocupari..., chiar si plimbari, lectura, shopping, sport, what ever ... Fiica-mea seamana cu mine ca in Cipru i-a placut de numa ... . Si tati e la fel ca noi ...deci ne-am gasit...