Daniella, la 17 May 2011 - 05:54 PM, a spus:
Lapona chestia asta o patesc si adesea eu in ultimii 2 ani ... nu mai am timp si energiesa ma duc dupa cadouri. Sincera sa fiu le spun ca am venit doar de drag si apoi remediez cumva... Auzi, ia gandeste-te bine: nu ai prin casa pe ce pune mana care s-ar potrivi, ceva ce ti-ai cumparat si nu ai apucat sa desfaci?
Spune-mi cum stai cu alergia, ma tin de o vesnicie sa te intreb? Intre timp cred ca am facut si eu ceva la ... papucii de plastic ... slapii de la mare ...ori de la forma ori de la material... ma dor talpile de zici ca am oasele rupte, acum m-au mai lasat, dar 3 zile am mers in poante...
Daniella, rinita alergica s-a retras acum, slava Domnului! Anul asta cam asta a fost circul, asteptam primavara aviatuare.
Ce ai patit cu picioarele? Nu cred ca este de la papuci, sa stii ca e o treaba foarte delicata. Eu am fost la ortoped si am primit talpile speciale, trebuie sa le port de proba o saptamana, apoi va trebui sa le port mereu. O sa mai comand vreo doua perechi pe care sa mi le ajusteze si la papuci de casa si la pantofii cu toc, care au calapodul mai mic, mai delicat. DUpa cateva saptamani de purtat se modifica felul in care calci si astfel dispar si durerile. Mergi la ortoped. Mie mi-au facut o analiza cu senzori, pe computer si asa am putut vedea care puncte din talpa sprijina de fapt intreaga greutate a corpului. Din cauza felului defectuos de a pasi eu am avut dureri oribile in talpa, si la ousoare de nu mai stiam ce sa fac, nu puteam atinge nici macatr da cu dusul. SI asta numai si numai din cauza de distributie inegala a greutatii pe talpi. Este fantastic cum in cateva zile mi s-au dezumflat ousoarele. Am avut o perioada cand am trait numai cu diclofenac si voltaren si nu disparea durerea. Acum ma pot chiar masa.
Geany, la 17 May 2011 - 05:58 PM, a spus:
Laponico draga te pupez

sper ca te simti mai bine
Zoazo' ne perduram si noi in neshte descutii

nimik grav ,c
e m-asi infinge intr-un pepene dela ,ba chiar si niste ananas asi manca

La pepenele ala baleam si eu acum. Acum imi e Slava Domnului, bine. Cred ca nu voi mai rezista mult si va trebui sa merg la medic. Orice as face eu de crizele astea nenorocite nu scap. Si eu te pup si ai grija de tine!
Stella, multa fericire si veselie ii doresc lui Vali! Sa fie bucuroasa si plina de viata, optimista si norocasa! Deja 19 ani`? Wow!