La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 10 June 2011 - 07:42 PM
Postat 11 June 2011 - 05:59 PM
Nu stiu daca voua v-a fost dor de mine dar mie sigur mi-a fost dor de voi!
Postat 11 June 2011 - 06:22 PM
Iar vreau focaccia cu ceapa
Postat 11 June 2011 - 08:38 PM
Cafeluta ...
Totusi "galagia " facuta de mine a dus la ceva bun - si-a facut sotul timp si de noi.Ieri am umblat prin locuri noi , astazi la fel. In orasul in care locuim , Espoo ,chiar in centru , este cuprins un alt orasel mai mic - Kauniainen - care nu are nimic in comun cu orasul nostru , este independent.Aseara am fost in vizita acolo , e foarte aproape de "cartierul" nostru , la 2 statii de tren , adica 2 minute .Am facut un tur scurt , oras micut si dragut , si am gasit un loc de joaca superb.Acolo , am intalnit o mamica si o fetita cu care am stat putin de vorba.Mamica ne-a facut invitatia de a ne alatura unui grup pe care-l "conduce " ea , cu mamici si copii din mai multe tari.Mi s-a parut interesant , bineinteles ca am acceptat, doar ca se vor intalni abia din septembrie din nou.Au o sala in cladirea de langa parculetul respectiv , unde copiii stau la joaca , au jucarii , iar parintii stau la o cafea si o vorba .Mi-a spus ca stie ca si in oras la noi sunt mai multe grupuri de genul si ca se va informa pentru mine.Oricum , mie imi convine de minune si acolo , fiind asa aproape de noi.
Azi am fost intr-un district al orasului nostru superb , mare , plaja ...de vis.Maine avem in plan o vizita in alta parte , tot pe plaja.Dar maine voi fi pregatita cu costum de baie si toate cele necesare.
Postat 11 June 2011 - 09:04 PM
izuk, la 11 June 2011 - 08:38 PM, a spus:
Cafeluta ...
Totusi "galagia " facuta de mine a dus la ceva bun - si-a facut sotul timp si de noi.Ieri am umblat prin locuri noi , astazi la fel. In orasul in care locuim , Espoo ,chiar in centru , este cuprins un alt orasel mai mic - Kauniainen - care nu are nimic in comun cu orasul nostru , este independent.Aseara am fost in vizita acolo , e foarte aproape de "cartierul" nostru , la 2 statii de tren , adica 2 minute .Am facut un tur scurt , oras micut si dragut , si am gasit un loc de joaca superb.Acolo , am intalnit o mamica si o fetita cu care am stat putin de vorba.Mamica ne-a facut invitatia de a ne alatura unui grup pe care-l "conduce " ea , cu mamici si copii din mai multe tari.Mi s-a parut interesant , bineinteles ca am acceptat, doar ca se vor intalni abia din septembrie din nou.Au o sala in cladirea de langa parculetul respectiv , unde copiii stau la joaca , au jucarii , iar parintii stau la o cafea si o vorba .Mi-a spus ca stie ca si in oras la noi sunt mai multe grupuri de genul si ca se va informa pentru mine.Oricum , mie imi convine de minune si acolo , fiind asa aproape de noi.
Azi am fost intr-un district al orasului nostru superb , mare , plaja ...de vis.Maine avem in plan o vizita in alta parte , tot pe plaja.Dar maine voi fi pregatita cu costum de baie si toate cele necesare.
Ce frumos! Asa iti vei face prietene noi iar copilasii o sa se joace impreuna.
Cred ca e tare frumos in Finlanda. Sora mea locuieste in Suedia. Mie imi place tare mult cum e la nordici. Parca sunt mai relaxati, mai naturali.
Postat 11 June 2011 - 09:07 PM
Postat 12 June 2011 - 05:26 PM
Mai da si tu p-aici la o cafea fara zahar macar!
Iac-asa am aratat eu azi-noapte la banchetul de 20 de ani de la terminarea facultatii!
DSCF0225.jpg (45K)
Number of downloads: 0
Si asa arata tortul, din care va ofer si voua! Sectiunea n-am mai pozat-o, ca era 2 noaptea si picam de somn!
DSCF0221.jpg (57.08K)
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 12 June 2011 - 06:18 PM
zoazorel, la 12 June 2011 - 05:26 PM, a spus:
Mai da si tu p-aici la o cafea fara zahar macar!
Iac-asa am aratat eu azi-noapte la banchetul de 20 de ani de la terminarea facultatii!
Si asa arata tortul, din care va ofer si voua! Sectiunea n-am mai pozat-o, ca era 2 noaptea si picam de somn!
Ce fain cred ca a fost la petrecere! Mi-e rau de pofta...o feliuta mica as gusta si eu...
Postat 14 June 2011 - 12:13 PM
Postat 14 June 2011 - 12:24 PM
Postat 14 June 2011 - 12:28 PM
ce face Bubuletzul absolvent de gradi ?
Postat 14 June 2011 - 02:51 PM
Geanyyyyyyyyyyyyy , ce baiat mare ai!!!!!
Oare cand imi vad si eu terorista asa mare??????
Postat 14 June 2011 - 03:10 PM
In rest se trezeste dimineata la prima oara si vrea la gradi',desi tot ii zic,ca e vacanta si deshtia
Postat 14 June 2011 - 03:12 PM
Postat 14 June 2011 - 03:48 PM
boni, la 14 June 2011 - 03:35 PM, a spus:
A pai stai sa vezi si mai total.
SAM_0113.JPG (45.22K)
Postat 14 June 2011 - 04:30 PM
e cumva si o manuta mai mititica printre cele ce tin halbile sus ??
Noroc si sanatate la toti.

Ajutor