Adriana arata splendid!

Mai ales aperitivele miami!

dar si de rata am o poftaaa
Pe gustul meu, un meniu simplu si lejer (daca e posibil mediteranian) este preferabil in comparatie cu "porcariile" noastre chiar si de Craciun.
Imi plac suporturile acelea rosii in care ai pus tacamurile, precum si felul in care ai prezentat meniurile si ineditele placecarduri. Felicitari pentru tot si succes pentru preparatele de maine... de buna seama vreo sursa noua de inspiratie pentru noi
O intrebare, te rog:
Am vazut ca si anul trecut cozonacul l-ai bagat la cuptor (de ce?) si l-ai acompaniat cu zabaione, iar acum cu inghetata si vinuri licoroase. Este o regula, sau doar your style de a le acompania cu diverse. Sincer nici eu nu ma dau in vant dupa cozonac, imi place doar umplutura (ori cum se face al noi cu nuca/mac, albus si cacao, ori cum se face la voi cu crema de vanilie sau de ciocolata) si acum ma gandeam sa tai unul, ca am primit o multime, dar toti sunt din cei doar cu stafide ... si nu prea ma atrag, eu fiind o amatoare de ciocolata si crema de vanilie. Zabaione nu-mi amintesc ce gust are ... sau poate nici nu am mancat vreodata ...

Cel mai mult imi place cozonacul ala de il prezinta in forma de profiterol, se cheama profiterolle sau cam asa ceva parca.