Salamioarele au ramas aproape intacte asa ca azi le-am mixat in Thermomix.
O parte am folosit-o ca sa fac un sos pentru paste, am copt in putin ulei ceapa rosie, in tigaia cu capac, am adaugat sos de rosii si apoi supa si am lasat la fiert la foc mic vreo 3 ore.
Restul l-am amestecat cu o parte din ceapa, oua, resturile de brinza pe care le-am folosit zilele astea (ricotta, mozzarella, alta brinza puturoasa) si creme fraiche

intre timp am taiat felii subtirele cartofi si i-am pus cu putina sare sa stea intr-o strecuratoare

aveam ambele castroane pline ochi asa ca am varsat in tava mai intii amestecul lichid si inauntru am pus cartofii si am amestecat cit am putut

am pus staniol deasupra si am lasat la copt o ora la 200°C si inca o ora cred descoperita, tava era mare si stratul gros
a iesit o bunatate, umplutura cum s-ar zice a ramas mai pe margini
