Forum Culinar: Idei,sfaturi,pareri,consultatii - Forum Culinar

Salt la continut

  • 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Idei,sfaturi,pareri,consultatii am de facut un tort.cum il fac?

#21 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 12 January 2011 - 07:50 AM

gabrenia- daca folosesti foi de pandispan din comert , sa nu le insiropezi , ca le-ai pierdut . nu sunt incantata de ele...mai bine le fac eu . idei nu prea am , dar nu am nici dispozitia necesara sa stau si sa gandesc ceva...am asa o jaaaaleeee :lol: imi trece :floare:

#22 Useril este offline   tango 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 12 January 2011 - 08:02 AM

Vezi postareadani_ela, la 12 January 2011 - 07:50 AM, a spus:

gabrenia- daca folosesti foi de pandispan din comert , sa nu le insiropezi , ca le-ai pierdut . nu sunt incantata de ele...mai bine le fac eu . idei nu prea am , dar nu am nici dispozitia necesara sa stau si sa gandesc ceva...am asa o jaaaaleeee :D imi trece :lol:


Asa e, nu trebuie insiropate. Mie mi se par ok, daca vreau un blat foarte subtire (ca nu prea imi iese asa subtire si drept) sau ca varianta de salvat timpul si la o treaba de genul asta, unde nu renteaza dupa parerea mea sa faci blat. (sau poate asa gandesc eu care mai caut ceva scurtaturi cand ma tot trage piticul de pantaloni sa stau cu el in loc sa amestec la blaturi :D). E clar ca nu se compara la gust cu ce facem acasa.
Dar ce ai patit Dani_ela? Tu erai mai tot timpul vesela, sper sa nu fie ceva grav :floare:
www.torturidelicioase.wordpress.com

#23 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 12 January 2011 - 08:12 AM

Vezi postareatango, la 12 January 2011 - 08:02 AM, a spus:

Vezi postareadani_ela, la 12 January 2011 - 07:50 AM, a spus:

gabrenia- daca folosesti foi de pandispan din comert , sa nu le insiropezi , ca le-ai pierdut . nu sunt incantata de ele...mai bine le fac eu . idei nu prea am , dar nu am nici dispozitia necesara sa stau si sa gandesc ceva...am asa o jaaaaleeee :( imi trece :D


Asa e, nu trebuie insiropate. Mie mi se par ok, daca vreau un blat foarte subtire (ca nu prea imi iese asa subtire si drept) sau ca varianta de salvat timpul si la o treaba de genul asta, unde nu renteaza dupa parerea mea sa faci blat. (sau poate asa gandesc eu care mai caut ceva scurtaturi cand ma tot trage piticul de pantaloni sa stau cu el in loc sa amestec la blaturi :D). E clar ca nu se compara la gust cu ce facem acasa.
Dar ce ai patit Dani_ela? Tu erai mai tot timpul vesela, sper sa nu fie ceva grav :pupic:


ca oricine mai am si eu cate un pitic pe creier :floare: doar ca azi cred ca am o armata intreaga...vestile nu tocmai bune despre prieteni , au darul sa ma darame pt cateva zile...imi revin , multumesc pt pupic :lol:

#24 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 12 January 2011 - 10:38 AM

Vezi postareatango, la 12 January 2011 - 07:39 AM, a spus:

Multumesc de idei, fetelor.
Vrabiuta, buna ideea cu tastatura, clienta vroia o tastatura si niste trandafiri pe tort, poate schimb si fac tortul sub forma de tastatura si e usor sa-i pun si niste trandafirasi (stilizati, ca e cam din scurt sa fac din ceilalti)
Iar la buburuze, nu are mare semnificatie pentru clienta, a incercat si ea sa combine cerintele copiilor, care voi si decor de iarna si buburuze. Ideea e super sa-l fac ceva poveste, dar nu-l vrea nici prea greu, ca nu e o ocazie deosebita, si ar trage ceva mai mult la kg sa le fac marisoare. Dar retin ideea pentru mine. :(
Gabrenia, cred ca varianta data de Luminis e cea mai buna. Iar pentru partea de deasupra, eu zic sa folosesti cu incredere foile de pandispan, sunt bune, mie mi-au placut. Vezi ca erau si la Kaufland, dar acum le-au schimbat ambalajul, sper ca nu si reteta :(

Eu pe asta l-as face simplu daca nu vrea sa traga nici la cantar. Alb cu buburuzele frumos aranjate pe el, fulgii deasemenea, as mai pune putin verde pe ici pe colo si la final as pudra cu zahar praf, asa si-ar gasi si buburuzele locul in zapada :(
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#25 Useril este offline   gabrenia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 12 January 2011 - 10:49 AM

Multumesc fetelor de sfaturi! Blat din comert nu folosesc,eu imi fac asa cum spunea Luminita cam din doua oua si cu siguranta nu o sa-l insiropez :( ca mi se duce totul de rapa.va pup fetelor si Danielo,fruntea sus fetita!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#26 Useril este offline   ortansa 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 12 January 2011 - 11:53 AM

sunteti o comoara la casa omului,va tzuc dulce :( .am inceput deja sa fac decoratiile,ma rog sa-mi iasa bine totul.pana nu e gata tortul si sa incerc decoratiile in toate pozitiile,nu pot sa spun ce anume am hotarat,dar vom trai si vom vedea:-)

subscriu-ganacheul nu are nevoie de gelatina,sta teapan fara.

tango=fa o buburuza mai marisoara in mijloc,inconsjurata de fulgii de nea.zic si eu,din experienta mea stiu ca chestiile mai marunte iau mai mult timp decat cele mari,dar depinde cum iti vine tie mai usor.la tastatura,iar zic-o tastatura pe mijloc si un buchet de trandafiri intr-un colt ar da bine.dar vad ca vrei sa faci din aia stilizati,e ok si asa-cativa trandafiri stilizati merg,pune si niste frunze stilizate si efectul va fi maxim.


Daniela-curaj si pe mine ma doboara vestile proaste :(

#27 Useril este offline   tango 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 12 January 2011 - 01:01 PM

Multumesc de sfaturi, fetelor, vin sambata cu rezultatul, sa vad ce-mi iese, ca de multe ori pornesc de la o idee si rezultatul final e complet diferit. :(
www.torturidelicioase.wordpress.com

#28 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 12 January 2011 - 02:38 PM

vin si io si io :( :( :( Fetelor va rog:ce-i mai trebuie sau ce nu-i ok?culorile sunt auriu si maro,dar setarile de la aparat...nu stiu ce au!stiu ca nu am aranjat bine lalelele ca nu sunt simetrice,dar...va astept cu sfaturi si critici constructive! :( :( :(

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-181-12948358880924.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-181-129483589611.jpg


#29 Useril este offline   anasia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 12 January 2011 - 03:00 PM

Anca, mie imi place si asa...poate o margine f finuta aurie...eventual filigranata;

#30 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 12 January 2011 - 03:05 PM

Fata de unde ai decupatoarele? :( Anca tortul e perfect eu nu as schimba nimic.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#31 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 12 January 2011 - 03:44 PM

Vezi postareaanasia, la 12 January 2011 - 03:00 PM, a spus:

Anca, mie imi place si asa...poate o margine f finuta aurie...eventual filigranata;


anasiaUnde sa pun marginea?si din ce sa o fac...?

#32 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 12 January 2011 - 03:47 PM

Vezi postareagloxinia, la 12 January 2011 - 03:05 PM, a spus:

Fata de unde ai decupatoarele? :floare: Anca tortul e perfect eu nu as schimba nimic.


Oti draga,ii decupatorul de la LB, Patchwork,numa' ca nu le-am decupat chiar corect ca nua m o "scula" ascutita cu care mai trebuia indepartat din mijlocul florii!Ma bucur ca iti place tortu' si mia imi place ,dar imi place si ideea anasiei dar nu stiu ce sa folosesc auriu!
Cred ca asa ramane tortu' ca nu mai plec sa cumpar panglica aurie sau altceva auriu.

#33 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 12 January 2011 - 03:49 PM

La asa ceva visam eu dar...poate data viitoare!Noah,ce mica-i poza,in fine e poza de pe site-ul LB,de la decupatoare Patchwork Laleaua (Art nouveau)

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-181-12948401405868.jpg

Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 12 January 2011 - 03:50 PM


#34 Useril este offline   anasia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 12 January 2011 - 04:35 PM

Anca....ma gandeam la marginile care se imprima direct pe pasta, dar muchiile colorate cu praf auriu, ca sa iasa doar o linie fina;
oricum , tortul arata super:floare:

#35 Useril este offline   divina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 January 2011 - 05:01 PM

Vezi postareaAnca_B, la 12 January 2011 - 02:38 PM, a spus:

vin si io si io =)) :) :) Fetelor va rog:ce-i mai trebuie sau ce nu-i ok?culorile sunt auriu si maro,dar setarile de la aparat...nu stiu ce au!stiu ca nu am aranjat bine lalelele ca nu sunt simetrice,dar...va astept cu sfaturi si critici constructive! :floare: B) :)


Anca...adorabil...ce-mi place! Bravo! ;)

#36 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 12 January 2011 - 05:56 PM

anca- e numa` bine asa !

#37 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 12 January 2011 - 06:00 PM

Vezi postareaAnca_B, la 12 January 2011 - 02:38 PM, a spus:

vin si io si io =)) :) :) Fetelor va rog:ce-i mai trebuie sau ce nu-i ok?culorile sunt auriu si maro,dar setarile de la aparat...nu stiu ce au!stiu ca nu am aranjat bine lalelele ca nu sunt simetrice,dar...va astept cu sfaturi si critici constructive! :floare: :) B)


Lasa-l asa ca-i superb!

#38 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 12 January 2011 - 06:17 PM

si mie imi place asa cum e, dupa parerea mea nu mai trebuie umblat la el
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#39 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 12 January 2011 - 06:22 PM

Ancaaa,e superb!!!!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#40 Useril este offline   ortansa 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 12 January 2011 - 08:23 PM

anca,mie imi place mult de tot tortul,asa curat si simplu cum e.ar fi interesanta o lalea rosie ca focul in mijloc cred,dar poate ca ar fi prea mult totusi.

Arata acest topic


  • 26 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi