- orez arborio, un pumn de caciula plus unul pentru wok
- un pumn de creveti congelati
- un pumn de midii congelate
- un pumn de tentacule de calamari (eu le aveam pregatite din ziua precedenta, am pus in tigaie un pic de usturoi intr-un pic de ulei si am pus tentaculele taiate, le-am lasat sa fiarba un pic si apoi impreuna cu apa pe care au lasat-o le-am pastrat la frigider)
- apa fierbinte
- piper proaspat macinat in farfurie
Am prajit orezul in putin ulei in wok

am adaugat crevetii si midiile congelate

si tentacule de calamari taiate si coapte in tigaie cu putin usturoi si ulei si apa pe care au lasat-o

am adaugat apa fierbinte

si am lasat sa fiarba amestecind din cind in cind si adaugind apa fierbinte cind era necesar

sare n-a fost nevoie sa pun pentru ca erau tentaculele destul de sarate, dupa ce am stins focul am adaugat un unt micut aromatizat cu usturoi si verdeata, piper macinat proaspat in farfurie
