Supa crema de ciuperci
Postat 27 April 2011 - 01:12 PM
Eu am scris deja pe lista ciuperci congelate, miine vin, sper in weekend s-o incerc

Postat 27 April 2011 - 01:43 PM
Parca pe supa Ioanei,deasupra,este o ciuperca uscata si rehidratata.Cel putin asa mi se pare mie.Dar las' ca ne clarifica ea.
O sa ma uit si eu prin congelatoare la Aldi,sa vad daca gasesc vreun amestec mai deosebit de ciuprci.
O sa ma uit si eu prin congelatoare la Aldi,sa vad daca gasesc vreun amestec mai deosebit de ciuprci.
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 27 April 2011 - 01:53 PM
Any, asa cum spune Maya este vb de o ciuperca uscata si mai exact despre un White Fungus.Am avut un mix de ciuperci uscate pe care le-am amestecat cu cele proaspete.Pe asta am pastrat-o pt ornat, restul(mu-err,shii-take) le-am pasat.
Eu mai am ciuperci in congelator si nu avea rost sa mai iau,dar urmatoarea data am sa cumpar de la Aldi.Vazusem ceva si la Real da nu erau ca ale lui Any.
Eu mai am ciuperci in congelator si nu avea rost sa mai iau,dar urmatoarea data am sa cumpar de la Aldi.Vazusem ceva si la Real da nu erau ca ale lui Any.
Postat 27 April 2011 - 03:13 PM
Ioana, la 27 April 2011 - 01:53 PM, a spus:
Any, asa cum spune Maya este vb de o ciuperca uscata si mai exact despre un White Fungus.Am avut un mix de ciuperci uscate pe care le-am amestecat cu cele proaspete.Pe asta am pastrat-o pt ornat, restul(mu-err,shii-take) le-am pasat.
Acu' am inteles, mi se parea o floricica

Postat 29 April 2011 - 07:25 PM
Am facut-o in Bimby,doar am gustat-o cind era gata si e foarte buna, revin dupa masa

Postat 29 April 2011 - 10:17 PM
Voilà, pot doar sa-ti zic ca a mincat-o si Marco cu prietenul lui, eu speram sa am si miine la prinz dar s-a terminat 
Ma duc sa explic la Bimby cum am facut-o, ok? A fost superlativa, nu's cum nu mi-a dat prin minte pina acu sa o fac

Ma duc sa explic la Bimby cum am facut-o, ok? A fost superlativa, nu's cum nu mi-a dat prin minte pina acu sa o fac

Postat 29 April 2011 - 11:44 PM
Adriana, la 29 April 2011 - 10:17 PM, a spus:
Voilà, pot doar sa-ti zic ca a mincat-o si Marco cu prietenul lui, eu speram sa am si miine la prinz dar s-a terminat 

Atunci nu pot decat sa ma bucur

Ma duc sa citesc pe celalat topic.
Postat 15 July 2011 - 01:27 PM
Mi-am cumparat si eu un mixer vertical, l-am inaugurat facand o supa crema de ciuperci, exact ca si in aceasta reteta.
Portia mea a fost cu smantana.

Delicioasa!
Portia mea a fost cu smantana.

Delicioasa!