Ca aperitiv inainte de cina, servit pe terasa

stropiti cu

(poza e veche pentru ca am uitat sa fac poze si la sticle dar era identica

Masa

Aperitive:
- frigarui din creveti, dupa ce i-am decongelat i-am prajit nitel pe gratar cu un strop de ulei si i-am stropit cu vermut, intors, lasat sa se evapore si servit

- caracatita cu ardei, amestec congelat pe care l-am prajit la foc mare citeva minute intr-o tigaie cu un strop de ulei

- supa de midii, intr-o olcica am prajit un catel de usturoi in putin ulei, l-am aruncat si am adaugat midiile congelate, lasat sa fiarba in apa pe care au lasat-o citeva minute, adaugat sosul de rosii facut de mine si lasat sa fiarba alte citeva minute

Felul I:
- risotto cu gamberetti, am tot explicat de o mie de ori pe aici cum il fac

Felul al II-lea:
- felii de peste (se numeste verdesca in italiana, mi se pare ca e ca un rechin micut daca nu ma inseala memoria, are doar osul acela central in rest carne macra si buna) pe care le-am decongelat, pus la prajit in putin ulei, scos din tigaie, aruncat apa pe care au lasat-o si adaugat sucul de la o lamiie, un strop de ulei, patrunjel si origano si apoi pestele, intors si lasat citeva minute sa se aromatizeze

- legume congelate (cartofi, dovlecei, ardei si ceapa rosie) prajite rapid intr-un strop de ulei in tigaie la foc mare

Torturile aduse de prieteni:
- cu pepene galben

- cu crema de vanilie, ananas si urda, pe asta trebuie sa incerc sa-l fac pentru ca mi-a placut, era un blat subtire de cacao insiropat cu rom si stratul de deasupra era facut din crema de vanilie amestecata cu urda, iar deasupra bucatele de ananas confiat

Cu dulciurile am baut un Moscato