Forum Culinar: Pentru fetele din Germania - Forum Culinar

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pentru fetele din Germania am nevoie de ajutor

#61 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 June 2015 - 11:37 AM

Vezi postareaMaya, la 26 June 2015 - 09:22 PM, a spus:

Bergsteiger e foarte laudat. Modelul Bergsteiger Milano a fost chiar Testsieger. Alte modele din categorie - Capri, Venedig, si ele laudate.
Roti cu aer, mari, se aduna rapid, foarte complex, cu de toate... vezi tu pe net :)

http://www.bergsteig...agen.de/milano/

In orice caz, testeaza putin plimbatul în magazin, sa vezi care ti se pare tie mai confortabil. Unii prefera trei roti, altii patru. Tre sa-l iei la mîna sa vezi cum îti place tie :)

Astea de la Bergsteiger poti sa le probezi acasa 30 zile, si daca nu-ti place îl "retourezi" /ti-l iau de acasa, fara costuri: http://www.bergsteig...30-tage-testen/

E interesant si modelul asta, pb la el e ca are rotile din fata fixe la fel ca si cele din spate, iau eu vreau sa se miste, e mai usor de manevrat.De ficare data cand am fost in magazin am dat ture cu carucioarele ca sa vedem cum sunt.Ce am mai urmarit e sa aibe manerele reglabile in functie de inaltimea fiecaruia, mai ales ca eu mi-s pitica:)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#62 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 27 June 2015 - 01:48 PM

Vezi postareaIoana, la 27 June 2015 - 11:37 AM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 26 June 2015 - 09:22 PM, a spus:

Bergsteiger e foarte laudat. Modelul Bergsteiger Milano a fost chiar Testsieger. Alte modele din categorie - Capri, Venedig, si ele laudate.
Roti cu aer, mari, se aduna rapid, foarte complex, cu de toate... vezi tu pe net :)

http://www.bergsteig...agen.de/milano/

In orice caz, testeaza putin plimbatul în magazin, sa vezi care ti se pare tie mai confortabil. Unii prefera trei roti, altii patru. Tre sa-l iei la mîna sa vezi cum îti place tie :)

Astea de la Bergsteiger poti sa le probezi acasa 30 zile, si daca nu-ti place îl "retourezi" /ti-l iau de acasa, fara costuri: http://www.bergsteig...30-tage-testen/

E interesant si modelul asta, pb la el e ca are rotile din fata fixe la fel ca si cele din spate, iau eu vreau sa se miste, e mai usor de manevrat.De ficare data cand am fost in magazin am dat ture cu carucioarele ca sa vedem cum sunt.Ce am mai urmarit e sa aibe manerele reglabile in functie de inaltimea fiecaruia, mai ales ca eu mi-s pitica:)

Vezi modelul Capri atunci, asta le are pe toate care le vrei :) http://www.bergsteig...wagen.de/capri/
Astea-s toate culorile care le au la modelul asta: http://www.bergsteig...wagen.de/capri/
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#63 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 07 July 2015 - 01:58 AM

doamnelor și domnilor în bavaria locuitori, se duce careva să-l vadă pe Toma Coconea in acțiune la Red Bull X-Alps?
momentan se află la Greiling (lingă Bad Tolz) in drum spre Lermoos după care o cotesc spre Brenta, Cima Tosa in Italia. amănunte suplimentare pe situl cu același nume dot com
Forza Toma!

ps eu nu m-aș mai deslipi de live-tracking, mai ales in 3-d. parol.

#64 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 20 May 2016 - 01:27 PM

Care crema de branza (gen Philadelphia) vi se pare aici ca ar fi cea mai buna? Si care tip de frisca e buna si are tinuta sau are mai putine ingrediente chimice?

#65 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 May 2016 - 10:38 PM

Branza Philadelphia, cea clasica :-*. Apoi: Buko imi place destul de mult. Cu chimicalele aici e mai lejer, ca sunt multe interdictii in genul asta. Ca sa tina produsele conservate mult timp folosesc insa multi nitriti...sper sa zic corect. Adica sare, sare, sare de tot neamul.

Cu frisca e mai complicat, de regula nu are nici una tinuta, se pleostesgte rapid. Eu iau mereu Bärenmarke sau Landliebe. Ca sa aiba tinuta iti recomand Sahnesteife (un praf special la pliculete albastre, le gasesti langa zaharul vanilat). Ori aplici metoda Daneza, cea cu gelatina...Da'ce faci bun? =))
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#66 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 May 2016 - 08:46 AM

Sincera sa fiu Philadelphia o cam ocolesc deoarece mi se pare extrem de sarata. Insa doream sa stiu ca si continut de chimicale care trebuie sa le ocolesc.

Deocamdata nu fac nimic insa vreau sa ma organizez putin cu evenimentul ca sa stiu ce pot face sa fie bun si sanatos.

Deci de aceea torturile mele faceau colac?!

#67 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 May 2016 - 10:24 PM

Cam asa, da...frisca mi se pare aici tare aiurea. Si nu depaseste 32% grasime, in comparatie cu cea franceza, spre exemplu, care are pana la 40% .

Cu aditivii, potentiatorii de gust si chimicalele sunt aici reguli foarte stricte...cel putin, asta e varianta oficiala. Si totul e saraaaaaaat de bei litri de apa dupa aia...ori, contine zahar. Cam orice conserva ori chestii la borcan , la doza, contin zahar. :tongue3:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#68 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 May 2016 - 04:36 PM

Pai de ceva trebuie sa murim si daca nu din cauza aditivilor, atunci macar sa putem da vina pe zahar sau pe sare :tongue3:

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi