Lapona Enigel, la 09 September 2011 - 03:40 PM, a spus:
Multumesc de incurajari Ioana! Stai linistita, nu sunt genul sa ma panichez, in nici un caz nu imi pun singura diagnoze pe baza celor aflate pe net. Sunt insa genul care prefera sa fie mereu informat, caci a fi "en garde" e deja un mare pas spre vindecare

Unul din putinele lucruri care ma panicheaza este necunosctutul.
Aici ma simt ca intr-o mica familie si e super cand primesti o cat de mica incurajare. La fel, mi se pare excelent sa faci schimb de informatii si experiente. Si apoi sa iti spun un mic tric: cu cat vorbeste despre, cu atat "nimicesti" puterea necunoscutului.
Eu sper din inima sa nu fie caz grav. Va urez sanatate multa la toti!
cred ca toti vrem sa fim informati si e foarte normal, cu cat stim mai multe putem ramane sanatosi sau sa prevenim pe cat putem.N-am spus ca iti pui singura diagnosticul, dar te-ai legat putintel de diagnosticul zerdei.Uneori simtomele poti fi asemanatoare dar diagnosticele nu.
Mie dr mi-a spus sa nu mai asclut una alta ca-mi fac singura rau.De ex mama mea e mai panicoasa de fel, noi avem caz de cancer in familie si de frica sa nu mostenim m-a trimis la dr sa ma interesez sa-mi fac analizele.Dr mi-a spus ca nu este cazul, este ereditar,asa este,dar pana la 40 de ani daca nu sufar si n-am simtome ce ar tb sa ma sperie vis a vis de genul de cancer din familie sa nu-mi fac nici o analiza.
Eu zic ca atunci cu cat vb mai mult, ne gandim la boli, le atragem implicit.De ce sa ne facem singuri sange rau gandinu-ne ca ar putea fi x sau y boala?
Ma repet,tb sa ne informam,da nu sa ne panicam,iar din ce ai scris tu putintel te-ai panicat si cum spunea SI Maya, totusi nu e o valoare asa de astronomica.
Cum spuneam, multa sanatate si relax ca asta conteaza foarte mult.Incearca un regim mai slabut,evita anumite mancaruri si repeta dupa vreo 3 luni iara analizele.
Nu o lua personal-fiinca am vazut nu numai aici ca ai impresia ca am ceva cu tine, dar uneori tb sa ne relaxam mai mult, sa fim mai atenti la ce mancam,sa ne detasam de pb., esti tanara, ai viata inainte si timp la batraneste sa te imbolnavesti