Forum Culinar: LAP BAND - Inel gastric reglabil - Forum Culinar

Salt la continut

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

LAP BAND - Inel gastric reglabil parerea, experienta dvoastra.

Poll: LAP BAND - Inel gastric reglabil (9 membri au votat)

Daca ati avea nevoie sa recurgeti la ajutor bariatric ati alege acest tip de operatie?

1. Da (6 voturi [66.67%] - Vede)

Procentaj din vot: 66.67%

2. Nu (2 voturi [22.22%] - Vede)

Procentaj din vot: 22.22%

3. De ce? (1 voturi [11.11%] - Vede)

Procentaj din vot: 11.11%

Cunoasteti pe cineva care s-a operat prin aceasta metoda? Daca DA ce rezultate a avut?

1. Deloc (1 voturi [11.11%] - Vede)

Procentaj din vot: 11.11%

2. Instabile (4 voturi [44.44%] - Vede)

Procentaj din vot: 44.44%

3. Permanente (4 voturi [44.44%] - Vede)

Procentaj din vot: 44.44%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#81 Useril este offline   AlexandraLazar 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 23-November 11

Postat 28 November 2011 - 10:48 PM

Vezi postareacarmaw, la 28 November 2011 - 05:58 PM, a spus:

Alexandra tu unde esti?
Cum te simti?
:((

Salut fetelor!! Imi fac mea culpa ca de cateva zile nu m-am mai logat.

Eu din 12 noiembrie pana acum am slabit doar 1,3 kg. Mai am un pic pana in 12 decembrie si sper sa trec de 2 kg. Ma chinui dar nu prea vrea cantarul sa arate kg minus dupa placul meu :occasion14: :hug: :hug: De ceva zile ma chinuie gandul sa mananc geva dulce altceva decat iaurt cu fructe, dar eroic ma abtin. Ma duc in magazin ma uit asa indelung la dulciuri si nu cumpar pana la urma :(( :hug: :(( Eu momentan nu sunt recalibrata deloc, dar sunt curioasa daca va fi nevoie sau nu!!! Ma enerveaza ca slabesc mai putin acum dar asta e. In fiecare zi am iesit, am avut activitate dar se pare ca luna asta merge mai incet kilogramele.
Si in plus ma doare cervicallaaaa de mor incet. Ma enerveaza ca nu pot dormi decat pe partea dreapta sau pe spate si nu mai suport, vreau sa dorm pe burta :love7:
Eu mi-am lasat parul sa creasca putin, dand spre nivel mediu. Insa am constatat ca incepe sa-mi cada si nu-mi place. Voi aveti acest gen de probleme?

Dana te rog cand vi la Cluj, neaparat sa ma suni, ai numerele mele de telefon. Vreau sa vin sa te vad, asa ca te rog sa ma suni, ok?
Carmen tu cum te mai simti?

#82 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 29 November 2011 - 10:23 AM

Danuta azi la 9.30 te am sunat...de pe fix...nu mi ai luat apelul...am inteles CURAJ O SA FIE BINE FIR AR SA FIE!
Si apoi de pe mobilul meu local ca sa intelegi ca eu am fost!
Cind poti intra aici si zine doar 2 vorbe:sunt bine!!
Sanda da eu sunt ok si sa dea Domnul sa fie bine peste tot si la toata lumea!
Eu nu m am cintarit...
:D
PUP

#83 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 29 November 2011 - 01:32 PM

Dana, sper din tot sufletul sa fii bine! Te rog sa ne mai dai un semn! Eu te-astept.

Alexandra, ca sa te incurajez, iti zic ca nici nu-i recomandat sa dormi pe burta. Nu ptr ca ai fi operata, ci in general. Cand dormi pe burta, limfa se supune gravitatiei si te trezesti cu ochii si cu fata umflate si buhaite. pai nu vrei sa fii o diva? :71: deci cu dormitul pe burta sa nu mai ai dorinte. :violent6: In rest, cu parul sa stii ca toata lumea a avut pb.Tunde-l mai scurt si da acatiste, ca solutii eficiente nu prea sunt. Isi mai revine dupa vreun an, dar nu te-astepta la vreo coama de leu-paraleu.

#84 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 11-November 11
  • LocationConstanta, Romania

Postat 29 November 2011 - 02:23 PM

buna fetelor, va multumesc din suflet ptr incurajari. Carmen nu am putut sa iti raspund la tel, lasa ca te voi suna sau mai vb noi can s-o putea. Alexandra fi fara grija ca te sun imediat ce voi ajunge in Cluj.
Azi am fost la policlinica...si ce credeti...am dat peste acelasi chirurg care a fost si la urgenta si nu a vrut sa se atinga de mine. bine-nteles ca nici azi nu a vrut sa se atinga de mine, a insistat si mama si la sfarsit ne-a zis ca daca e atat de usor de ce nu ma tai eu singura??!!! deci..no comment!!!
apoi l-am sunat pe dr Ionescu..chirurgul care mi-a taiat din furtun...i-am explicat situatia si el saracu om..m-a inteles si a zis sa ma duc maine din nou la policlinica ca este el de garda si ca ma va rezolva el. sper sa fie ok si sa nu se agraveze situatia prea tare...faza e ca nu fac febra, nu frisoane etc dar e tare incizia si uneori ma ustura sau ma doare...totusi..la mine a fel a fost si cand mi-a respins organismul camera (portul), adica nu febra nu frisoane, nu durere si cand m-a operat dr a zis ca era infectie mare inauntru...deci de asta mi-e mie frica...sa nu se agraveze cu infectia si apoi sa nu mai aiba ce sa faca. si stiu ca fiecare zi care trece e tot mai periculos...ma rog zilnic la D-zeu si il rog sa nu permita sa patesc ceva grav.
cu mama..doarme Dragos cu mama in casa si eu stau acasa cu Mario..am zis ca e prea mare tambalaul sa ne caram cu mic si mare...asa sotul are pistol cu bile (are permis de port arma :violent6: ) si doarme cu un ochi inchis si cu unul deschis pe monitor cu camerele.
va veni cineva sa puna gratii la geamuri, isi vor lua mai multe masuri de precautie si asta e...cu D-zeu inainte!
oricum cine a venit...a fost pus de cineva care a stiut ca fratele meu e plecat in vacanta.
va pup pe toate si va multumesc ptr suport si sustinere morala.

#85 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 29 November 2011 - 02:35 PM

Of, Dano, numai pb aveti! Tu vezi-ti de-ale tale, ca astea cu sanatatea sunt cele mai importante.
Iar dr ala care n-a vrut sa intervina, nu-i dr, e macelar! Adica daca mureai, el n-ar fi intervenit? cati neaveniti au ajuns medici! :violent6:

#86 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 29 November 2011 - 02:43 PM

da, mama i-a zis ca as putea pati ceva grav ptr ca nu e de joaca cu infectia...si a replicat ca el se ocupa de pacientii pe care i-a operat el. si atunci i-am zis ca acest gen de op nu se face in Cta, etc si apoi i-am zis ca dr Puia e dispus sa ii explice telefonic ce trebuie sa imi faca si ca dr a zis ca e ff usor...si atunci mi-a zis ca daca e atat de usor de ce nu fac eu ce trebuie.....deci ce sa mai zic...asta oricum nu e dr..eu stiu ca dr au depus un juramant....sa ajute orice ar fi...adica nu era ceva care sa zici ca nu putea face..dar nu a vrut si pace...
dar trec eu si peste asta...

#87 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • LocationPortugalia

Postat 29 November 2011 - 03:30 PM

Dana imi pare rau ca ai problemele acestea, ai de grija cu infectia aceea, nu-i de joaca. Du-te la Cluj, nu mai amana, as fi prea dramatica sa zic ca iti risti viata, insa pe zi ce trece risti sa pierzi inelul. Daca infectia s-a extins pe culoarul furtunului pana la inelul de pe stomac, chirurgul va fi nevoit sa scoata tot, ca doar n-o sa riste sa lase infectia in corp. Eu in locul tau mi-as face valijoara de internare, m-as sui in tren diseara si as fi dimineata in Cluj in cabinet la dr Puia. Poate mai reusesti sa salvezi ceva din "instalatie".
Multa sanatate Dana, iti tin pumnii! :)

#88 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 29 November 2011 - 05:55 PM

Danuta esti o dulce nu trebuia sa ma suni!
Deci miine sa dea Domnul sa se rezolve si daca nu TE DUCI LA CLUJ!
E musai!

=============================================================================
Cit despre mama ta... gratii la geamuri, alarma,camera fictiva SI O BUNA ASIGURARE!
Cu hotia in RO nu i de glumit!
Nu va aduceti valizele in casa pe ziua,precautie mare,vaitati va de bani si din cind in cind imprumutati va de la cineva care raspindeste zvonul. ca sunteti faliti!
Precautie!
==============================================================================
pupici ,sanatate si iti tin pumni pt miine! :)

#89 Useril este offline   AlexandraLazar 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 29 November 2011 - 10:52 PM

Dana sa dea Domnul sa te faci bine cat de repede posibil. Si ca sa te fac putin sa zambesti uite ce-ti ofer eu, :D :lol: macar asa virtual :) :D .

#90 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 30 November 2011 - 08:24 AM

Vezi postareacarmaw, la 29 November 2011 - 05:55 PM, a spus:

vaitati va de bani si din cind in cind imprumutati va de la cineva care raspindeste zvonul. ca sunteti faliti!

esti de coma! :lol: eu m-as simti f incomod sa-mi planga lumea de mila, din orice motiv.

#91 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 30 November 2011 - 08:40 AM

Vezi postareamoatza, la 30 November 2011 - 08:24 AM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 29 November 2011 - 05:55 PM, a spus:

vaitati va de bani si din cind in cind imprumutati va de la cineva care raspindeste zvonul. ca sunteti faliti!

esti de coma! :lol: eu m-as simti f incomod sa-mi planga lumea de mila, din orice motiv.

Mie putin imi pasa de gura lumii cit timp Maicuta mea singura ,batrina si bolnava era in apartament unde... desi aveam 2 usi ....nu era in siguranta.
Apropos cineva mi a aratat cum se deschide o usa noua metalica doar dind un pumn :)
In fine fiecare cu strategia lui...dar apartul lui mama nu a fost devastat de hoti cum au fost 3 apartamente pe palier (unde si ei aveau copii... departe.)
Dar in fine putem continua discutia in alta parte,azi ma gindesc la sora mea de suferinta si ii doresc din toata inima SA FIE BINE! caci la naiba chiar meritam!!

#92 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 30 November 2011 - 03:32 PM

salut fetelor, hai ca azi vin cu vesti mai imbucuratoare...Slava Domnului am reusit sa imi rezolv problema, am fost la poiclinica, l-am asteptat pe dl dr Ionescu care s-a mai ocupat de mine si dansul m-a rezolvat fara nici o problema...mi-a facut anestezie locala ptr ca l-am rugat eu....i-am zis ca m-am saturat de atata durere cat am indurat si m-a ascultat....m-a taiat cu bisturiul...nu stiu cat de mult ptr ca nu m-am uitat inca, stiu doar ca zicea asistenta ca imi curge sange si puroi si sa nu mi se murdareasca maieul (asta conta cel mai putin), si mi-a bagat cu pansament inauntru si cu o pensa sau ce era aia si a bagat inauntru si a curatat bine...si m-a chemat si vineri la control.

Carmen sa stii ca are fratele meu casa impanzita de camere reala...are camera in fiecare camera, are vreo 3-4 camere afara de isi pazeste masinile si vede cine urca pe gard. are alarma conectata la o firma de paza...n avea gratii :headbang: acum le va avea si pe astea....oricum faza e ca aseara au intrat si la vecinii de alaturi....la 22:30 seara...deci astia nuau pic de scrupule...au luate toate casele la rand.
va pup si mai vb

#93 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 30 November 2011 - 05:01 PM

Vezi postareaDana_Fratila, la 30 November 2011 - 03:32 PM, a spus:

, si mi-a bagat cu pansament inauntru si cu o pensa sau ce era aia si a bagat inauntru si a curatat bine...si m-a chemat si vineri la control.

Danuta vezi ca esti sub efectul anesteziei.
Imi zici pe urma ce ai vrut sa spui in fraza asta te rog...da?
Georeges m a intrebat de tine!
Pupici fata curajoasa si vezi cu sala acum....
Incintat ca esti bine!
:headbang: :hungry:
ps deci cu furtunasul ce sa petrecut?

#94 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 30 November 2011 - 10:12 PM

:notworthy: :tongue3: :lol: mdaaa pai eram si anesteziata ma si grabeam ca ajunsesem tarziu la scarbici etc :lol:
deci traducerea: m-a anesteziat, m-a taiat cu bisturiul , apoi cu o pensa si cu pansament steril...a curatat gaura de puroi si apoi a lasat-o asa cracanata si m-a pansat.
ma asteapta vineri la un control de rutina.
sunt bine dar ma doare putin si ma mananca...si cu furtunu' sta momentan inauntru...cand o incepe iarasi sa faca figuri...plec direct la Cluj...fara doar si poate!
pup

#95 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 01 December 2011 - 04:32 AM

Vezi postareaDana_Fratila, la 30 November 2011 - 10:12 PM, a spus:

:notworthy: :D :D mdaaa pai eram si anesteziata ma si grabeam ca ajunsesem tarziu la scarbici etc ;)
deci traducerea: m-a anesteziat, m-a taiat cu bisturiul , apoi cu o pensa si cu pansament steril...a curatat gaura de puroi si apoi a lasat-o asa cracanata si m-a pansat.
ma asteapta vineri la un control de rutina.
sunt bine dar ma doare putin si ma mananca...si cu furtunu' sta momentan inauntru...cand o incepe iarasi sa faca figuri...plec direct la Cluj...fara doar si poate!
pup

Imi pare bine ca nebunaticu' de furtunas sta inauntru si mai imi pare ok faptul ca zici ca te maninca(asta inseamna ca incepe cicatrizarea)
Ca te doare nitel e si asta normal...
PUP si eu si scirbici suportabil! :D
sanatate maxima!

#96 Useril este offline   AlexandraLazar 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 01 December 2011 - 02:00 PM

LA MULTI ANI tuturor!!! Vin si eu cu o veste calda si una rece. Vestea buna e ca am slabit inca 700 de grame si acum am 122,3 kg. Totalul dat jos pana azi e de 31,7 kg in 4 luni jumate. Din 12 noiembrie si pana acum am slabit 2,1 kg. Mai am 12 zile ca sa mai dau ceva jos pana la sfarsit de luna. Vestea mai putin buna este ca ieri din neatentie am facut o mica entorsa. Ma pot deplasa, pot calca pe picior, insa trebuie sa-l tin in glezniera. Am avut niste emotii fiindca la aceasi glezna am fost si operata. Dar momentan e bine, nu sunt urmari grave ale neatentiei mele.
Va pupacesc pe toate si va mai tin la curent

#97 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 01 December 2011 - 03:20 PM

Vezi postareaAlexandraLazar, la 01 December 2011 - 02:00 PM, a spus:

LA MULTI ANI tuturor!!! Vin si eu cu o veste calda si una rece. Vestea buna e ca am slabit inca 700 de grame si acum am 122,3 kg. Totalul dat jos pana azi e de 31,7 kg in 4 luni jumate. Din 12 noiembrie si pana acum am slabit 2,1 kg. Mai am 12 zile ca sa mai dau ceva jos pana la sfarsit de luna. Vestea mai putin buna este ca ieri din neatentie am facut o mica entorsa. Ma pot deplasa, pot calca pe picior, insa trebuie sa-l tin in glezniera. Am avut niste emotii fiindca la aceasi glezna am fost si operata. Dar momentan e bine, nu sunt urmari grave ale neatentiei mele.
Va pupacesc pe toate si va mai tin la curent

Ma bucur alaturi de tine pt vestea buna ...dar fi atenta cum calci pe piciorul cu probleme.
Ne tii la curent da??
Hai ca suntem alaturi de tine...ai ceva probleme ,intrebari suntem acilea da?
PUP!

#98 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 02 December 2011 - 05:12 PM

buna seara tuturor, multumesc Carmen, am fost si azi la control la dr...a zis ca e ok si arata bine dar nebunaticul de furtunas iarasi a devenit curios si iese pe afara, asa ca dl dr mi-a zis ca atata timp cat furtunul va tot iesi...eu o sa tot am genul asta de belele...adica se va acumula puroi, nu se va inchide incizia etc.
oricum ma tot gandesc sa ma duc la Cluj si sa imi scoata furtunul dar sa vad cand...ori inainte de sarbatori ori dupa.

Alexandra felicitari ptr kg pierdute...eu ti-am zis parerea mea..suna-l pe Puia si sa te duci la o recalibrare. cat despre entorsa...recuperare rapida si sa ai mai multa grija pe viitor.

pupicei dulcici tuturor si salutari. :) :)

#99 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 02 December 2011 - 07:17 PM

OUFF Danuta numai belele....eu nu am mai slabit prea mult dar nu i bai!
Sa nu se deschida op ,sa nu fac puroi sa nu iasa furtune chestii....
Eu am primit azi un telefon din franta de la casa de asigurari si mi a zis sa ma duc acolo sa mi fac carte de sanatate ca sunt asigurata si in F
m- a bucurat mult asta!!
Danuta ai grija, mai vorbim acum sunt cu un picior pe usa...
Sanda pup si fetele care ne citesc!!

#100 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 December 2011 - 10:51 PM

Dana, bine ca macar pe moment s-a rezolvat problema. Imi dau seama ca nu-i completa rezolvata, dar e bine ca ai gasit un medic cooperant, la nevoie te poti baza pe el. Cred ca ti-a ridicat moralul actiunea lui. Sanatate iti doresc1 Ce ti-e si cu curiozitatea asta! Pana si la un biet furtun!

Alexandra, bafta si tie! Fii atenta cu piciorul, eventual fa masaj cu creme antiinflamatoare! fa-te bine pana vine ghetusul!

Numai bine!

Carmen, mai ai un pic si vii la Romanica, asa-i?

Arata acest topic

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul