Scrisoare pentru Mos Craciun...
Postat 13 December 2012 - 11:36 PM
Postat 13 December 2012 - 11:53 PM
Postat 14 December 2012 - 12:21 AM
boabe de cafea, la 13 December 2012 - 08:12 PM, a spus:
Multumesc, Cristina Radu! Am desfacut pachetul imbracata cu haina si fular
Mi-au placut foarte mult toate cadourile tale. Spargatorul de nuci/alune mi-e tare drag si cred va fi star in fotografiile de Craciun
Inca o data multumesc mult!
yupiiiii ce ma bucur ca a ajuns..am fost tare fericita cand ti-am ambalat cadoul ...si ma bucur ca te-am facut si pe tine fericita... spargator de nuci, mi-am luat si eu ,ca mi-a placut prea mult..
felicitarea si decoratiunile sunt facute de mine ,acasa
''Boabele de TONKA sunt renumite pentru gustul lor de migdale dulci. TONKA are aroma persistenta, cu note de vanilie si caramel evidente. Aroma boabelor de TONKA este dulceaga, foarte puternica si complexa.
Utilizare "Tonka boabe" :
Boabele de Tonka sunt foarte apreciate in cream brulee, prajituri, fiind folosite in deserturile preparate cu mere coapte sau caramelizate, creme, sufleuri, inghetata de vanilie si in special ciocolata.
In general, boabele de tonka se rad fin, pulberea adaugandu-se in preparate in ultimul moment pentru a obtine un gust mai intens. Uneori se folosesc si boabele intregi, dar se scot inainte de a servi preparatul.
Boabele de Tonka contin 1-3% cumarina. Cumarina este o substanta parfumata, extrasa din boabele de tonka (fructe de coumaru).''
te sfatuiesc sa le folosesti la ganache-ul de ciocolata alba...l-am intalnit la kikenhana in laborator si am fost tare incantata de gust si aroma..poti sa folosesti 1 boaba data pe razatoarea fina la 0,5 l lichid(frisca,lapte),aroma lor fiind foarte puternica...nu este indicat sa pui mai mult datorita substantei ce o contin..
Postat 14 December 2012 - 09:20 AM
Radu Cristina, la 14 December 2012 - 12:21 AM, a spus:
boabe de cafea, la 13 December 2012 - 08:12 PM, a spus:
Multumesc, Cristina Radu! Am desfacut pachetul imbracata cu haina si fular
Mi-au placut foarte mult toate cadourile tale. Spargatorul de nuci/alune mi-e tare drag si cred va fi star in fotografiile de Craciun
Inca o data multumesc mult!
yupiiiii ce ma bucur ca a ajuns..am fost tare fericita cand ti-am ambalat cadoul ...si ma bucur ca te-am facut si pe tine fericita... spargator de nuci, mi-am luat si eu ,ca mi-a placut prea mult..
felicitarea si decoratiunile sunt facute de mine ,acasa
''Boabele de TONKA sunt renumite pentru gustul lor de migdale dulci. TONKA are aroma persistenta, cu note de vanilie si caramel evidente. Aroma boabelor de TONKA este dulceaga, foarte puternica si complexa.
Utilizare "Tonka boabe" :
Boabele de Tonka sunt foarte apreciate in cream brulee, prajituri, fiind folosite in deserturile preparate cu mere coapte sau caramelizate, creme, sufleuri, inghetata de vanilie si in special ciocolata.
In general, boabele de tonka se rad fin, pulberea adaugandu-se in preparate in ultimul moment pentru a obtine un gust mai intens. Uneori se folosesc si boabele intregi, dar se scot inainte de a servi preparatul.
Boabele de Tonka contin 1-3% cumarina. Cumarina este o substanta parfumata, extrasa din boabele de tonka (fructe de coumaru).''
te sfatuiesc sa le folosesti la ganache-ul de ciocolata alba...l-am intalnit la kikenhana in laborator si am fost tare incantata de gust si aroma..poti sa folosesti 1 boaba data pe razatoarea fina la 0,5 l lichid(frisca,lapte),aroma lor fiind foarte puternica...nu este indicat sa pui mai mult datorita substantei ce o contin..
Cristina, inca o data iti multumesc!
O sa tin cont de sfaturile tale si cum fac reteta cu boabe tonka o sa o postez si aici
Postat 14 December 2012 - 10:29 AM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 14 December 2012 - 10:41 AM
zerda, la 13 December 2012 - 09:27 PM, a spus:
Cadoul meu:
In incheiere ii multumesc unei minunate Boabe de Cafea si sa nu se supere, dar ce a scris in felicitare a fost cel mai frumos cadou!
Bravo Zerda, frumos cadou!
Boabe de cafea, felicitari! Ai ales foarte bine!
Postat 14 December 2012 - 11:20 AM
zoazorel, la 14 December 2012 - 10:29 AM, a spus:
Vaiiiii, eu una sunt moarta dupa vanilie! As manca oricand si in orice
Mi-a povestit mama ca m-au intarcat cu lapte cu vanilie cand eram bebe. Cred ca de-acolo mi se trage pasiunea asta nebuna!
Postat 14 December 2012 - 11:31 AM
Foxyy, la 14 December 2012 - 10:41 AM, a spus:
zerda, la 13 December 2012 - 09:27 PM, a spus:
Cadoul meu:
In incheiere ii multumesc unei minunate Boabe de Cafea si sa nu se supere, dar ce a scris in felicitare a fost cel mai frumos cadou!
Bravo Zerda, frumos cadou!
Boabe de cafea, felicitari! Ai ales foarte bine!
Multumesc!
Si mie mi-a placut mult cartea respectiva. Nu va mai spun ca a fost pretextul perfect sa-mi mai cumpar si eu alte carti culinare (ca nu geme suficient casa de ele!). Abia am reusit sa le car acasa
Postat 14 December 2012 - 10:09 PM
Multumesc pentru frumosul cadou.Sa ai parte draga mea de tot binele din lume si de multe cadouri frumoase. Esti minunata!
Cadoul este compus dintr-o scrisoare, un dui pentru a orna fiecare zi si o cutie placata cu argint plina cu multe imbratisari si saruturi de la Zoazorica.
Revin cu poza saptamana viitoare cand ajung la locatiune.
Postat 15 December 2012 - 08:43 AM
Casetuta sper sa-ti fie de folos.Sa ai multe bijuterii de pus in ea! Ma bucur tare ca ti-a placut! Sa le stapanesti sanatoasa!
Postat 15 December 2012 - 06:41 PM
Cat despre caseta e mai mult decat binevenita: mi-au fost promisi 50 de cercei cu ceva timp in urma.
Multumesc draga mea.
Postat 15 December 2012 - 08:57 PM
P.S.
Plin forumul cu retete de biscuiti.Inclusiv fursecurile mele , care chiar cu duiul ala se fac.Eu nu le fac cu asa ceva, ca aici n-am masina de tocat carne.
Postat 18 December 2012 - 11:37 AM
Stella, iti multumesc din suflet pentru toate (au fost mult prea multe), ma bucur tare mult ca tu ai fost craciunita mea!
Sper sa apuc sa fac poze dupa ce ajung acasa (desi o ciocolata a disparut aseara in doi timpi si trei miscari).
Postat 18 December 2012 - 12:40 PM
Si eu abia astept s-ajung acasa si sa vad ce MOS a venit la mine! Sper ca sa nu se fi reintors la expeditor! Iar am emotii!
Postat 18 December 2012 - 12:59 PM
Postat 18 December 2012 - 03:43 PM
Postat 18 December 2012 - 05:29 PM
Multumesc Mosului IOANA!!!!! si am gasit pe cineva caruia ii place: EU
Ia uitati-va la poza si spuneti ca n-am dreptate
20121218_150500.jpg (176.55K)
Number of downloads: 0
Multumesc din suflet!

Postat 18 December 2012 - 05:30 PM

Postat 18 December 2012 - 06:17 PM
Am vrut sa iau ceva care sa fie purtat si sa-ti aduci aminte de scrisorile lui Mos Craciun!

Ajutor