Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#241 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 21 December 2012 - 01:04 AM

Ma bucur asa mult ca iti plac.

Ceasul l-am facut cu mare drag. Am folosit tehnica servetelului.M-am gandit sa-l fac cu 2 fete pentru ca in viata de zi cu zi putem avea parte de o zi plina de flori si culori sau avem parte de o zi linistita, mohorata la fel ca imaginea aceea in care valurile marii se sparg de stanci (asta mi-a placut-o mie).....e clar ca mi-au placut si mie acele 2 imagine si tocmai de aceea le-am ales.

Ma bucur mult ca-i place si "barbatului" tau.

Sa ai parte sa sarbatori frumoase alaturi de toti cei dragi.

PS: Acum sa va intreb ceva: voi fetelor aveti nevoie de un inginer sa faceti un ceas sa functioneze? Probabil ca nu. Ei bine eu DA.
Dupa ce am terminat treaba cu decoupage-ul servetelului l-am pictat, l-am lasat la uscat si urma sa-l montez si sa-l impachetez pt a-l inmana renului. Dar cand montez ceasul constat ca nu functioneaza. Panicaaaaaaaa!
Clar e necesar sa ma gandesc la alt cadou. Dar ma gandesc haide sa-mi astept inginerul sa-si arunce privirea asupra ceasului. Si dupa ce l-a luat in primire d-ul inginer nici nu au durat 2 min si ceasul functiona. Rezultatul: je nu stie sa puna bateria si acele de ceasornic cum cere manualul :thumleft:

#242 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 December 2012 - 02:49 AM

Uite de aia eu am ales calea cea mai dreapta! Ceva frumos, verde( imi si place si am senzatia ca aduce noroc) si fara mecanisme!
Poate pune alpha o poza cu el in actiune!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#243 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 December 2012 - 06:45 AM

Moama, eu stau cu niste emotii si mrocovi ca Mosul meu nu mai ajunge la destinatie si e trimis deja de 10 zile :thumleft:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#244 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 21 December 2012 - 09:38 AM

Si eu la fel Laponico, ajungea mai repede daca plecam eu pe jos sa-l duc...:thumleft: as vrea sa cred ca ajunge astazi.
Imagine postata

#245 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 21 December 2012 - 10:05 AM

Vezi postareazerda, la 21 December 2012 - 02:49 AM, a spus:

Uite de aia eu am ales calea cea mai dreapta! Ceva frumos, verde( imi si place si am senzatia ca aduce noroc) si fara mecanisme!
Poate pune alpha o poza cu el in actiune!

O sa pun. Il port pe 23 seara, la petrecerea de ajunul Ajunului :thumleft:

Azi sunt doua saptamani de cand l-am trimis pe Mosul meu, tare-ncet zboara
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#246 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 21 December 2012 - 10:09 AM

Nici al meu n-a ajuns inca, sper sa fie ok.
Foarte faine cadourile, toate, eu ma tot gandesc acuma ca ar fi trebuit sa trimit altceva, mai frumos, mai personalizat, mai nu-stiu-cum...la anul sper sa-mi iasa mai bine.

#247 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 21 December 2012 - 10:48 AM

Eu stau cu sufletul la gura , azi sunt 10 zile de cand am trimis pachetul....deja incep sa ma ingrijorez si cred ca trebuie sa caut chitantzele.

Si cand vad cadourile voastre incep si eu sa am dubii : oare nu mai bine punream altceva in cadou? Sper sa-i placa persoanei respective ca e...cu drag :thumleft:

#248 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 21 December 2012 - 10:54 AM

M-am uitat dupa nr pachetului si nu-i nimic incurajator:

Status vom Do, 13.12.2012 03:48 Uhr Die Sendung wird ins Zielland transportiert und dort an die Zustellorganisation übergeben. (Homepage / Online Sendungsverfolgung: http://www.posta-romana.ro/track_trace)

cand intru pe pagina la romani ( pe link-ul care mi l-au dat ) nu vad unde pot cauta pachetul. Stie careva cum se face?

#249 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 21 December 2012 - 10:57 AM

gata , am gasit!!!!

Pachetul e la Of Postal

19.12.2012 10:38 Avizat -

gata , respir usurata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS: acum stau cuminte si-l astept pe al meu :thumleft:

#250 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 December 2012 - 11:08 AM

Nu te mai stresa Mutti! Mie mi-a zis la posta ca o sa faca 10-12 zile si a facut 6!
Eu ziceam, ca poate asteapta ceva culinar, poate ceva util...!! Uite ca nu stiu ce a asteptat, dar a fost bine!

#251 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 21 December 2012 - 03:02 PM

Sper sa ai dreptate , Ioana!

#252 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 21 December 2012 - 03:05 PM

Iar eu ;) , cica pachetul a fost predat , m-am linistit pe jumatate :P

Io cred ca n-am fost cuminte de nu primesc nimic.... :lol:

#253 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 December 2012 - 03:10 PM

Offfff, tare iti faceam eu pe Mos Craciun , macar cu ceva pentru Elena!!! Dar o sa vina si cadoul tau!

#254 Useril este offline   ariel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 290
  • Locationundeva,cindva

Postat 21 December 2012 - 03:27 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 21 December 2012 - 06:45 AM, a spus:

Moama, eu stau cu niste emotii si mrocovi ca Mosul meu nu mai ajunge la destinatie si e trimis deja de 10 zile :lol:

A ajuns la destinatie aseara.
Eram asa de nerabdatoare sa ajung acasa (asta dupa ce mi-a zis mr. ariel ca a venit mosul) incit imi venea sa plec pe jos.

Sa mai spun ca abia asteptam sa-l desfac? Ca citind felicitarea mi-au dat lacrimile? Ca fiecare lucrusor de acolo ma bucura asa de intens incit nu gasesc cuvintele sa multumesc?

Fisier atasat  cadou.jpg (60.29K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  cadou1.jpg (61.82K)

Si ca, dintre toate, asta ma va face sa zimbesc cu drag mereu?
Fisier atasat  cadou2.jpg (53.5K)

Lori scumpa, multumesc.
Dupa cum multumesc si celor care au intrat in jocul asta si care, uite-asa cu gesturi simple, ne fac viata mai frumoasa!

#255 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 21 December 2012 - 03:30 PM

eu sper ca mosul meu va ajunge macar intre Craciun si Anul Nou.
iar, in ceea ce priveste continutul, Mutti, sa stii ca nici eu nu am pus mare lucru, dar cum zicea zoazo, am pus din inima si sper ca persoana la care trimit ii va place.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#256 Useril este offline   ariel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationundeva,cindva

Postat 21 December 2012 - 03:40 PM

Milena, Mutti....eu sint convinsa ca nu lucrurile puse-n pachet conteaza, ci ideea in sine de-a fi copii fie si pentru o secunda-doua cit desface destinatarul pachetul.
Apoi mai e si ideea de-a darui, si de-a face o surpriza cuiva, aflat intr-un capat de lume sau altul. Sint sigura ca nimeni nu se va gindi ca ceea ce a primit nu-i destul de nu-stiu-cum.
Asa ca, stati linistite si nu va mai faceti atitea griji.

Si eu sper ca mosul meu sa ajunga pina-n Craciun. Daca nu...mare lucru nu pot face! Imi voi considera mosul intirziat, si-mi voi cere scuze destinatarei....

#257 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 21 December 2012 - 04:27 PM

Vezi postareaariel, la 21 December 2012 - 03:40 PM, a spus:

Milena, Mutti....eu sint convinsa ca nu lucrurile puse-n pachet conteaza, ci ideea in sine de-a fi copii fie si pentru o secunda-doua cit desface destinatarul pachetul.
Apoi mai e si ideea de-a darui, si de-a face o surpriza cuiva, aflat intr-un capat de lume sau altul. Sint sigura ca nimeni nu se va gindi ca ceea ce a primit nu-i destul de nu-stiu-cum.
Asa ca, stati linistite si nu va mai faceti atitea griji.

Si eu sper ca mosul meu sa ajunga pina-n Craciun. Daca nu...mare lucru nu pot face! Imi voi considera mosul intirziat, si-mi voi cere scuze destinatarei....

nu ma stresez deloc, si eu merg pe ideea ta, conteaza sa faci o bucurie cuiva. sper doar sa ajunga la destinatie.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#258 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2012 - 05:11 PM

Vezi postareaariel, la 21 December 2012 - 03:27 PM, a spus:

Moama, eu stau cu niste emotii si mrocovi ca Mosul meu nu mai ajunge la destinatie si e trimis deja de 10 zile :lol:

Eram asa de nerabdatoare sa ajung acasa (asta dupa ce mi-a zis mr. ariel ca a venit mosul) incit imi venea sa plec pe jos.

Sa mai spun ca abia asteptam sa-l desfac? Ca citind felicitarea mi-au dat lacrimile? Ca fiecare lucrusor de acolo ma bucura asa de intens incit nu gasesc cuvintele sa multumesc?

Lori scumpa, multumesc.
Dupa cum multumesc si celor care au intrat in jocul asta si care, uite-asa cu gesturi simple, ne fac viata mai frumoasa!

Pfiuuuuuuu, Doamne, bine ca a ajuns!!! Draga mea, eu iti multumesc din suflet ca mi l-ai acceptat si te rog sa imi ierti graba si nepragatirea cutiutei in hartie speciala, insa am avut niste experiente neplacute cu trimiterea unor pachete peste ocean, asa ca am tinut sa il fac cat mai neinteresant :P) De-acum ma gandeam ca o sa il desfaca din cauza celor doua ciocolatele. Asa as fi trimis mai multe, insa stiu foarte bine ce pot face astia. Ma bucur tare tare mult pentru voi si sa va dea Doamne-Doamne zile senine si fericite ;) Te imbratisez cu mare mare drag!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#259 Useril este offline   ariel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationundeva,cindva

Postat 21 December 2012 - 05:16 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 21 December 2012 - 05:11 PM, a spus:

Vezi postareaariel, la 21 December 2012 - 03:27 PM, a spus:

Moama, eu stau cu niste emotii si mrocovi ca Mosul meu nu mai ajunge la destinatie si e trimis deja de 10 zile ;)

Lori scumpa, multumesc.

Pfiuuuuuuu, Doamne, bine ca a ajuns!!! Draga mea, eu iti multumesc din suflet ca mi l-ai acceptat si te rog sa imi ierti graba si nepragatirea cutiutei in hartie speciala, insa am avut niste experiente neplacute cu trimiterea unor pachete peste ocean, asa ca am tinut sa il fac cat mai neinteresant :() De-acum ma gandeam ca o sa il desfaca din cauza celor doua ciocolatele. Asa as fi trimis mai multe, insa stiu foarte bine ce pot face astia. Ma bucur tare tare mult pentru voi si sa va dea Doamne-Doamne zile senine si fericite :P Te imbratisez cu mare mare drag!

:P
Sarbatori minunate si voua, si multumim pentru tot.
Stiu cum e cu trimisul coletelor peste ocean. Eu in pachetul meu n-am pus nimic dulce, nimic perisabil...si-mi pare rau, insa am preferat sa ajunga. Cine a mai pomenit Craciun fara dulciuri? :lol:

#260 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2012 - 05:17 PM

Vroiam sa iti mai spun ca fiecare cuvintel a fost scris cu cea mai mare sinceritate si din tot sufletul, iar cand am vazut renul cu moaca aia traznita am hotarat pe loc ca tie iti era destinat :lol:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou