Ceasul l-am facut cu mare drag. Am folosit tehnica servetelului.M-am gandit sa-l fac cu 2 fete pentru ca in viata de zi cu zi putem avea parte de o zi plina de flori si culori sau avem parte de o zi linistita, mohorata la fel ca imaginea aceea in care valurile marii se sparg de stanci (asta mi-a placut-o mie).....e clar ca mi-au placut si mie acele 2 imagine si tocmai de aceea le-am ales.
Ma bucur mult ca-i place si "barbatului" tau.
Sa ai parte sa sarbatori frumoase alaturi de toti cei dragi.
PS: Acum sa va intreb ceva: voi fetelor aveti nevoie de un inginer sa faceti un ceas sa functioneze? Probabil ca nu. Ei bine eu DA.
Dupa ce am terminat treaba cu decoupage-ul servetelului l-am pictat, l-am lasat la uscat si urma sa-l montez si sa-l impachetez pt a-l inmana renului. Dar cand montez ceasul constat ca nu functioneaza. Panicaaaaaaaa!
Clar e necesar sa ma gandesc la alt cadou. Dar ma gandesc haide sa-mi astept inginerul sa-si arunce privirea asupra ceasului. Si dupa ce l-a luat in primire d-ul inginer nici nu au durat 2 min si ceasul functiona. Rezultatul: je nu stie sa puna bateria si acele de ceasornic cum cere manualul

Ajutor