Scrisoare pentru Mos Craciun...
Postat 23 January 2014 - 07:27 PM
Postat 27 January 2014 - 04:04 PM
redivivus, la 23 January 2014 - 08:10 AM, a spus:
am intrat aici ca sa-i multumesc Mos Craciunului meu necunoscut si ghinionist(ca si mine, de altfel) pt darul trimis. inteleg ca pachetul s-a intors la expeditor, nu stiu de ce, eu am fost anuntata abia dupa ce pachetul nu mai era in Israel
DACA CUMVA Mos Craciun mai intentioneaza sa-l retrimita, il rog frumos sa ma anunte prin Foxxy cand il expediaza si sa treaca pe aviz si nr meu de telefon, pt ca posta macar sa ma sune.
daca nu, asta e! multumesc oricum.
Se pare ca a fost o neintelegere, s-au intors alte pachete trimise, nu al tau.
Mergi tu, te rog, la posta. Poate s-o fi pierdut recipisa, iar pachetul te-asteapta....
Postat 28 January 2014 - 01:30 PM
mai,mai ce-am sa-i fac eu lui Mos Craciun asta!!! dupa ce ca-mi da emotii,ma mai si induce in eroare! am si plans!
glumesc, evident.
Foxxy, ti-o iei tu, cu varf si indesat, imediat cum ne intalnim! in primul rand pentru ca m-ai indus in eroare, astfel incat, dupa ce mi-ai spus ca pachetul pentru mine s-a intors la expeditoare, chiar daca am primit recipisa, nu m-am mai dus la posta, ca nu mai avea sens, nu?
apoi, imediat ce s-a aflat ca nu pachetul meu s-a intors, trebuia sa ma anunti, ca era pericolul, real, ca sa se fi returnat de aici pachetul, din lipsa de interes al destinatarului.
norocul meu ca m-am dus IMEDIAT ieri la posta, imediat ce am vazut mesajul de la tine, si, slava Domnului! pachetul inca mai era aici.
la posta am fost cu Dan, ca a zis ca are multe kile si eu abia ma misc pe mine, nu era cazul sa am si pachetul in carca. deci el l-a ridicat, eu stand pe una din banci, el l-a carat pana acasa, ajutandu-ma si pe mine, si tot el l-a desfacut, asa ca PANA IN ULTIMA CLIPA(adica atunci cand mi-a dat felicitarea s-o citesc) eu n-am stiut cine e Mos Craciunul meu!
dar tot scotand rand pe rand pachetelelele, FIECARE AMBALATE! criminal, tot intreba: "dar tuica unde e?". mai scotea unul si iar: "dar tuica unde e?"
cand am citit felicitarea, era s-o scap din mana. mare figura mai esti, Foxxy! de aia ti-o promit in mod oficial!
sub toate aceste pachete si pachetele, care m-au solicitat din plin sa le tot desfac, sa vad ce contin, era si o ALTA punga, de la care, cand a scos-o Dan, a cazut fundul, astfel incat a fost cat pe ce sa nu mai stiu ce mi-a trimis Mos Craciun nr 2, adica draga de Daniella, cu tot cu minunea ei de Bea
mai, am ramas, per general, fara glas
nici nu stiu cui si cum sa-i multumesc prima data, sau mai mult. m-am bucurat de ABSOLUT TOT, mai ales ca aici aproape ca nu exista nimic specific Craciunului, decat daca te duci in aglomeratiile arabilor crestini, ceea ce mie nu mi-a fost la indemana anul acesta, din pacate. astfel incat mi-am retrait Craciunul odata cu voi si cu minunatele lucrusoare primite.
cat despre cartile de bucate pentru zepter.... Daniella, esti o minunata si te iubesc nespus, iti dai seama ca n-am avut nici cea mai mica speranta sa am eu vreodata aceste carti! astept cu nerabdare sa revin eu la ce-am fost si sa incep sa experimentez din ele si sa te tii atunci!
trag concluzia ca bratara e de la Bea, pe care o pup indesat pe ambii obrajori!
nu mi-e clar de la ce Mos e oja, ca as fi vrut sa stiu daca rezultatul final e cu dungi sau nu, sau e un efect pt politica de marketing - imi explica vinovata?
dar sa pun pozele:
20140127_090053.jpg (82.77K)
Number of downloads: 0
20140127_090104.jpg (89.91K)
20140127_090115.jpg (74.31K)
20140127_090126.jpg (68.65K)
20140127_090207.jpg (42.82K)
20140127_090225.jpg (48.84K)
20140127_090232.jpg (44.48K)
daca nu s-a inteles pana acum, din multele cuvinte ingramadite aici, vreau sa spun raspicat ca VA MULTUMESC DIN INIMA, amandorura, ma rog, la tus trele(incluzand-o si pe Bea), pentru frumoasa si cu adevarat neasteptata surpriza. neasteptata si la figurat, si la propriu
Va pup si va doresc numai bine, multa sanatate si tot ce va mai doriti voi bun pe lumea asta. va iubesc
Postat 28 January 2014 - 01:57 PM
Scuze pentru inducerea in eroare, dar pur si simplu n-am avut timp nici sa respir saptamana trecuta.
Apoi, ma bucur ca am reusit sa-ti fac o mica surpriza. Ce era in punga, era de la Daniella, iar restul de la Mos. Inclusiv oja. Pe care o folosesti astfel: dai un strat de oja, apropii magnetul, il tii vreo 30 de secunde, apoi il departezi si obtii dungile..... Daca studiezi cu atentie magnetul, vezi ca are o mica sfera - acolo iti proptesti varful gherutei, ca sa nu alunece incoace si-ncolo unghia si sa nu iasa modelul curat. Sau sa te lipesti de magnet si sa ramai fara oja pe unghii.
In rest.... sa folosesti toate cadourile cu maaaaaare placere si miiiiiiiiiiii de scuze pentru intarziere..... A trecut luna pana a ajuns.... Mie mi-au zis ca ajunge in cateva zile - o saptamana.... Da' na.... Una se zice si alta se face.
Postat 28 January 2014 - 02:05 PM
Altminteri, declar sezonul 2013 inchis. Si asteptam cu nerabdare sa vina sfarsitul de an!
Intre timp, ne mutam la iepuras.
Postat 28 January 2014 - 02:16 PM
Postat 28 January 2014 - 02:45 PM
Sa iti fie de folos, sa experimentezi din carticele ce ti-o face cu ochiul. Te pupam si ne bucuram de bucuria ta
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 28 January 2014 - 03:13 PM
oare ne primea la posta?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 28 January 2014 - 03:15 PM
Postat 28 January 2014 - 03:23 PM
poza miscata nu e de la aparat, ci eu eram cat se poate de miscata
PS: pot sa fac unghiile si fara dungi, sau e musai cu?
Postat 28 January 2014 - 03:25 PM
ei, dar ati inteles ca Dan glumea! macar de-ar bea 10% din cata gura face!
Postat 28 January 2014 - 03:25 PM
Postat 28 January 2014 - 03:26 PM
redivivus, la 28 January 2014 - 03:25 PM, a spus:
ei, dar ati inteles ca Dan glumea! macar de-ar bea 10% din cata gura face!
Cand veniti in tara, o rezolvam noi si cu tuica!
Postat 28 January 2014 - 05:12 PM
Postat 28 January 2014 - 07:58 PM
Postat 29 January 2014 - 09:03 AM

Ajutor