Forum Culinar: Scrisoare pentru Mos Craciun... - Forum Culinar

Salt la continut

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare pentru Mos Craciun...

#1041 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 December 2014 - 12:55 AM

Wow ce de mosi ce de moasi...si la mine a venit un Mos surpriza aka Foxulina.
merci Moni , ai exagerat zic eu .

Fisiere atasate

• Fisier atasat  foxxy.jpg (73.19K)
    Number of downloads: 0

#1042 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 20 December 2014 - 08:38 AM

ce de mosi!!!!!!
frumos!!!
pe listuta sau nu s au prezentat multi la apel!
bucurie! :floare: :floare: :floare: :pupic: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa:

#1043 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 20 December 2014 - 10:12 AM

Sunteti niste Oameni absolut Minunati. :floare:
Prietenii advarati sunt rari

#1044 Useril este offline   roth 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 103
  • Inregistrat: 07-April 13
  • LocationBucuresti

Postat 20 December 2014 - 01:03 PM

Vezi postareaOlguta, la 20 December 2014 - 12:28 AM, a spus:

A ajuns si Mosul meu. Multumesc din inima, Roth, ai facut 2 copilasi fericiti :floare: Nu mai pot dupa decoratiune in forma de cupcake.. si dupa braduti. si sofranul chiar ma gandeam ieri oare de ce nu mi-oi fi luat cand a fost in Lidl. Multumim mult si sa-ti dea Domnezeu sanatate sa mai fii Mos si la anul si anii care urmeaza.

Atasament petit fours-1.jpg

Atasament petit fours-1-2.jpg

Since, e o mare bucurie faptul ca a placut cadoul, spun asta fiindca trebuia sa fie un pic altfel insa timpul si treburile nu au avut cel mai comun numitor de aceasta data. Schimbarea de ultim moment se pare ca a fost inspirata, scuze pentru "vederea' improvizata, iar cupcake-ul a fost gatit in fuga si trebuia sa fie proaspat, proaspat :floare: :floare:
Sa va bucurati de sarbatoarea Craciunului, sa aveti sufletele pline de bucurie si inimile de soare.

#1045 Useril este offline   redivivus 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 713
  • LocationIsrael

Postat 21 December 2014 - 09:23 AM

Sunt bucuroasa si invidioasa pentru si pe voi! Eu am ratat perioada initierii concursului, stiti/banuiti ca am o viata mai complicata, dar uite ca am intrat azi aici si m-am bucurat asa de mult pentru legaturile minunate pe care le-a intermediat forumul asta pe care-l iubesc asa de mult. Poate nu pare, dupa tacerea din ultimul an jumate, dar Dumnezeu stie ce m-a impiedicat si ma rog Lui sa ma ajute sa revin printre voi.
Va doresc tuturor fericire maxima in continuare si Sarbatori cu mult bine!

#1046 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 December 2014 - 01:27 PM

Redi/Camelia, sarbatori de Craciuni line si cu multa sanatate iti doresc tie si celor dragi.

#1047 Useril este offline   redivivus 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 22 December 2014 - 10:53 AM

Vezi postareastella, la 21 December 2014 - 01:27 PM, a spus:

Redi/Camelia, sarbatori de Craciuni line si cu multa sanatate iti doresc tie si celor dragi.

multumesc, Stella draga, Craciunita harnica si grijulie ce esti! :cheers: :occasion14:

#1048 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 22 December 2014 - 11:38 AM

Vezi postarearedivivus, la 21 December 2014 - 09:23 AM, a spus:

Sunt bucuroasa si invidioasa pentru si pe voi! Eu am ratat perioada initierii concursului, stiti/banuiti ca am o viata mai complicata, dar uite ca am intrat azi aici si m-am bucurat asa de mult pentru legaturile minunate pe care le-a intermediat forumul asta pe care-l iubesc asa de mult. Poate nu pare, dupa tacerea din ultimul an jumate, dar Dumnezeu stie ce m-a impiedicat si ma rog Lui sa ma ajute sa revin printre voi.
Va doresc tuturor fericire maxima in continuare si Sarbatori cu mult bine!

Si eu iti urez Craciun fericit si te astept cu noi povestiri.
Dar, in primul rand, va urez sanatate tuturor! Pace si lumina!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1049 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 December 2014 - 04:05 PM

Sarbatori fericite Camelia Cristina si La multi ani pentru onomastica ta, ne pare bine ca te mai vedem, multe bucurii si sanatate tuturor!
P.S. dupa intamplarea cu iepurasul vagabond, daca ai stii de cate ori vedeam o cutie mai solida, ma gandeam ca asta imi trebuia mie! :occasion14:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1050 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 22 December 2014 - 07:01 PM

Am niste nervi si nu am pe cine sa ii vars. M-am saturat de oamenii si serviciile de rahat din tara asta, care e frumoasa, dar pacat ca este locuita.
De 1 luna de zile, am pregatit cadoul care trebuia sa fi ajuns haaaat demult. Dar nu, de ce sa fie totul bine si frumos, cand poate fi rau si urat. Am incercat sa trimit prin mesageri, ghinion. Asta e, nu era nimeni obligat sa sara hopa sus. Asa ca am zis sa pun pachetul la posta. De 2 saptamani o tot tin intr-o peripetie, ma trimit unii de la Ana la Caiafa, ca nu de aici se trimite, ca e ue ca nu e ue, ca una, ca alta, ca azi nu vine vamesul, ca de fapt nu aici la oficiu, ci la mama naibii in praznic. Am facut deja 4 drumuri la Suceava si abia astazi am reusit sa-l las la un oficiu postal. Imi cer scuze daca nu ajunge de Craciunul pe nou, dar cum la ortodocsi mai este si Craciunul pe vechi, sper din inima sa ajunga macar atunci.

#1051 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 22 December 2014 - 08:53 PM

Vezi postareajulix_2007, la 22 December 2014 - 07:01 PM, a spus:

Am niste nervi si nu am pe cine sa ii vars. M-am saturat de oamenii si serviciile de rahat din tara asta, care e frumoasa, dar pacat ca este locuita.
De 1 luna de zile, am pregatit cadoul care trebuia sa fi ajuns haaaat demult. Dar nu, de ce sa fie totul bine si frumos, cand poate fi rau si urat. Am incercat sa trimit prin mesageri, ghinion. Asta e, nu era nimeni obligat sa sara hopa sus. Asa ca am zis sa pun pachetul la posta. De 2 saptamani o tot tin intr-o peripetie, ma trimit unii de la Ana la Caiafa, ca nu de aici se trimite, ca e ue ca nu e ue, ca una, ca alta, ca azi nu vine vamesul, ca de fapt nu aici la oficiu, ci la mama naibii in praznic. Am facut deja 4 drumuri la Suceava si abia astazi am reusit sa-l las la un oficiu postal. Imi cer scuze daca nu ajunge de Craciunul pe nou, dar cum la ortodocsi mai este si Craciunul pe vechi, sper din inima sa ajunga macar atunci.

Julix nu te enerva va ajunge si Mosulica al tau ...asta e!

#1052 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 22 December 2014 - 10:02 PM

Vezi postareaverber, la 22 December 2014 - 08:53 PM, a spus:

Vezi postareajulix_2007, la 22 December 2014 - 07:01 PM, a spus:

Julix nu te enerva va ajunge si Mosulica al tau ...asta e!

Da. Ciufulit ca vai de lume, cu urechi de iepuras.

#1053 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 December 2014 - 10:04 PM

De ce rasucesti cutitul in rana?? iepurasul meu a ajuns cu o luna intarziere, s-a plimbat cam 1 luna si jumate si a ajuns si ciufulit!! Spera ca tu ai mai mult noroc, eu il declarasem pierdut, cand a aparut, ciobit si terfelit!

#1054 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 December 2014 - 11:38 PM

Julix, pe nou pe vechi , nu conteaza; nu te stressa pentru ceva ce nu poti controla :). Pupaciuni :-* :-*

#1055 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 December 2014 - 01:12 AM

Saptamana trecuta, Am crezut ca Foxyy, a fost Mosul nostru oficial! Asa ca nu m - am mai uitat la cutia de scrisori...eram pe aici doar doar sa vad cand ajunge si Mosul meu.

Nu va pot descrie surpriza pe care am avut-o cand am primit un telefon pentru livrarea unui pachet....expeditorul fiind "necunoscut curierului". Cum? Aha...mosi secreti stiu eu de unde apar...dintr-o mare familie draga mie...doar de aici....
Bun, ma duc la locul de intalnire, din vecinatatea casei si "curierul" imi comunica ca nu stie de la cine are de livrat acest colet, in posesia caruia a intrat prin terte persoane doar pentru ca locuim unul in vecinatatea altuia..., ca pe final sa-mi spuna: "probabil ca stiti de la cine vine pachetul daca vine de la Munchen....!?" Cum? Cine? Capul meu aproape a incetat sa mai functioneze vreo doua ore..., doar ochii au mai dat semne de vitalitate...., astfel ca m-am urcat in masina si mi s- a deschis robinetul.... Cum asa, ma gandeam, nu cunosc pe nimeni din Munchen, dar primesc un cadou de Mos Craciun?! Pur si simplu lacrimile se incapatanau sa curga, dar nu reuseam nicicum sa imi dau seama de la cine am primit un pachet...., mintea refuza sa functioneze...deci..., ma trezeste vocea Beei, cu care eram: Mami, eu cred ca iar e un cadou pentru mine. :-* zic: "cum asa? Nimic nu-mi lasi si mie din tot pachetul...? Zice, ba da impartim...dar simt ca e ceva pt mine... :-*
Ioana, dragul nostru Mos Craciun, nu am cuvinte pe ziua de astazi....sunt cu adevarat impresionata de fiecare cuvant din scrisoare, de darul tau personalizat pentru mine&Bea, de bucuria enorma pe care ai facut-o Zanei cu fiecare dar ales cu atata inspiratie si cu fiecare detaliu ce pun in evidenta bucuria si dragul cu care ai daruit.
Zana Fluturas si cu mine ne- am bucurat incontinuu toata seara, ti-am facut si iti dedicam si primul fluturas cu "praf magic". Trebuie Sa mi revina cuvintele si sa reusesc sa micsorez foto, ca sa revin cu dovezi. Nici nu iti poti imaagina cat de fericite ne-ai facut, ce zi minunata ne-ai creat! Iti multumim si te iubim! :)

Sarbatori Magice tuturor!
Mosii vor ajunge... Din moment in moment si vor face si alti copii fericiti, nu va iindoiti de asta!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1056 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 December 2014 - 03:47 AM

Bravo mosului pentru bucuria pe care i-a adus-o Zanei Fluturas!

#1057 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 December 2014 - 06:52 AM

Mosii ( ca sunt doamne, ca suunt domni) sunt minunati, mai ales cand aduc bucurie in sufletul copiiöor mari si mici. Craciun fericit tuturor

Fisiere atasate

#1058 Useril este offline   redivivus 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 23 December 2014 - 10:31 AM

Fetelor dragi, MULTUMESC! Si eu va doresc voua tot binele si toata fericirea de pe pamant, sa fiti sanatoase si la fel de inimoase totdeauna!

#1059 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 December 2014 - 10:24 PM

Multumesc mult dragelor pentru gandurile si cuvintele frumoase!
E nemaipomenit sa vezi bucuria si enitiile copiilor care inca mai cred un Mos Craciun! E ceva de neregasit in altceva in acest Univers! Absolut fabulos!

Redivivus draga mea, multa sanatate si Craciun fericit, cu liniste in suflet si clipe frumoase!

Tuturor Elfilor si copiilor cuminti va doresc de la familia mea catre familiile voastre un Craciun cu vibratii minunate incarcate de caldura sufleteasca, bucurii, iubire si clipe de neuitat! Va iubesc dragilor si dragelor si sa aveti cele mai frumoase sarbatori, rasfatati cu abundenta emotionala si de toate felurile! :-* :-* :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1060 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 24 December 2014 - 01:17 AM

A venit si randul meu sa topai, sa rad, sa plang ma gandesc serios sa-mi schimb crema de ochi, vad ca in ultima vreme imi tot irita ochii si-mi curg lacrimi.... B) de la atatea cadouri!
Koral, esti..... n-am cuvinte sa-ti spun ce simt. In ultimele zile am avut program de alergat (cu altii si pentru altii), n-am avut vreme de nimic, iar cadoul de la tine a sosit ca o raza de soare intr-o perioada atat de aglomerata pentru mine.
Am desfacut cadoul impreuna cu Micky (se putea altfel???????), emotionata, bucuroasa, surprinsa.
Dar, sa pun si cateva poze. O cutie impachetata frumos?????

Fisier atasat  1.jpg (543.32K)

Daaaaaaaa, bun ambalaj, bun, bun!!!!!

Fisier atasat  2.jpg (510.66K)

Ce-avem noi aici??????

Fisier atasat  3.jpg (427.26K)

Avem o cutie in care incap perfect!

Fisier atasat  4.jpg (422.67K)

Corina...... am ramas masca, trebuie sa recunosc! Bomboanele sunt perfecte, numai bune de pus pe masa ici-colo, iar conurile vor ajunge maine in brad, cu siguranta.
Ciocolatelele vor fi savurate cu maaaaaaaaaaare placere (cine ti-a zis ca ador Kinderul???? :-*). Vasul de ceramica il voi folosi in ziua de Craciun - bag friptura la cuptor si-apoi aduc vasul la masa, sa ma laud! :-*
Forma rotunda de silicon e perfecta pentru checuri mici, inghetate, mousse-uri si cate si mai cate!!!!!!! O s-o folosesc cu mult drag! :)
Solnita si pipernita abia asteapta sa fie folosite de Craciun. Cine ti-a zis ca-s colectionara de astfel de ustensile????? B) Ori esti telepata???????
Maine o sa pun "la treaba" forma pentru bucati de gheata, sa fie folosite zilele urmatoare!
Cat despre lingurite....... sunt SUPERBE, le ador! Le-a admirat si jupanul, ne plac amandurora foarte mult! ;)

Fisier atasat  5.jpg (442.83K)

Felicitarea m-a lasat masca..... nu am cuvinte sa descriu ce am simtit citind-o. Stiam de la cine e, am luat-o intentionat prima din pachet, am desfacut-o cu greu (imi tremurau mainile) si am citit-o si recitit-o de cateva ori, incercand sa vad (clar) cuvintele si sa pricep intelesul. M-ai atins la coarda sensibila, draga mea! B) Mii de multumiri pentru tot, din partea tuturor!
Sarbatori Fericite si linistite iti dorim! ;)

Arata acest topic

• 64 Pagini +
  • « Prima
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul