Eataly, la 27 December 2011 - 11:36 AM, a spus:
Deci:
pesto di lardo
sau
battuto di lardo
am dat o bucata de pancetta prin masina de tocat, am ras doi catei de usturoi si frunze tocate de rozmarin proaspat.Voi, dati frau liberi imaginatiei.
Se amesteca si se da la frigider.
Se serveste cu paine prajita calda.
Daca faceti mai mult bagati mingiute in congelator si folositi la nevoie la o friptura, la cartofi la cuptor.
N-am poza cu produsul final ca l-am ras intr-un sfert de secunda.Dar mai fac, ca merita.
pesto di lardo
sau
battuto di lardo
am dat o bucata de pancetta prin masina de tocat, am ras doi catei de usturoi si frunze tocate de rozmarin proaspat.Voi, dati frau liberi imaginatiei.
Se amesteca si se da la frigider.
Se serveste cu paine prajita calda.
Daca faceti mai mult bagati mingiute in congelator si folositi la nevoie la o friptura, la cartofi la cuptor.
N-am poza cu produsul final ca l-am ras intr-un sfert de secunda.Dar mai fac, ca merita.
Daca pancetta e cruda, ai uitat sa scri de sare.
Chiar: Pancetta e cruda(complet nepreparata), sau marinata(ori poate si afumata)?
La noi i se cam zice chisatura
Si difera complet
Slanina afumata, ceapa rosie, sare(in functie de cat de sarata a fost slanina),optional si piper.
Tocate din satar pana se fac alifie.
Unii pun si un ou fiert. Eu nu.
Recomand sa se prepare doar cat se mananca la masa respectiva. A doua zi ceapa i da un gust usor amar.
Tot cu pita prajita.
Da' si cu moare de varza.