Forum Culinar: Cornuri moi ca puful - Forum Culinar

Salt la continut

  • 10 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cornuri moi ca puful sau pariziene

#81 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 21 January 2012 - 11:57 PM

Foarte bune au iesit si cornuletele mele.

Nu le-am pus ou, dar am adaugat 2 linguri de in macinat. Si in loc de kefir am pus iaurt diluat cu lapte de cocos. Le-am umplut cu nutella si dulce de leche, dar data viitoare le fac numai cu nutella.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#82 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 22 January 2012 - 03:30 PM

[quote name='Ellani' date='21 January 2012 - 08:40 PM' timestamp='1327171235' post='123958']


Eataly,asteptam cornurileeeeeeee! :occasion15:


Ai putintica rabdare pana descarc "poznele"! :thumleft:

#83 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 22 January 2012 - 04:08 PM

Eu am recunoscut de mii de ori că voi sunteţi sadice...iar eu masochistă! :occasion15: Ca atare, le-am făcut. Nu le-am gustat. Doar le-am pozat, ai mei spun că-s divine, io zic că voi sunteţi di vină... :thumleft:
Umplutura mea a fost de dulceaţă de mure cu nucă.Enjoy :floare:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2012/post-508-1327241253631.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2012/post-508-13272412633115.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#84 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 January 2012 - 05:21 PM

Masochista sunt eu ca ma uit la ce postezi tu!! Super arata!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#85 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 January 2012 - 05:23 PM

Mda....sa inteleg ca trebuie sa le fac si in varianta dulce. Si tre' sa le pun si zahar brun pe deasupra!

#86 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 January 2012 - 08:19 PM

Vezi postareazerda, la 22 January 2012 - 05:21 PM, a spus:

Masochista sunt eu ca ma uit la ce postezi tu!! Super arata!


nu, mai tare decat ea nu esti: sa le faca si sa nu le guste! :thumleft:

#87 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 22 January 2012 - 10:15 PM

Vezi postareakoral, la 22 January 2012 - 04:08 PM, a spus:

Eu am recunoscut de mii de ori că voi sunteţi sadice...iar eu masochistă! :thumleft: Ca atare, le-am făcut. Nu le-am gustat. Doar le-am pozat, ai mei spun că-s divine, io zic că voi sunteţi di vină... :)
Umplutura mea a fost de dulceaţă de mure cu nucă.Enjoy :)



Oau,arata incredibil de bine!!!

Trebuie sa le fac si eu! Trebuie!

#88 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 January 2012 - 10:12 AM

Vezi postareaboni, la 21 January 2012 - 07:08 PM, a spus:

nu am poze de aratat, ca sunt groznice la aspect ale mele. am lasat aluatul prea mult la dospit (programare defectuasa de timp Imagine postata) si nu am mai putut lucra cu el cum trebuie. am vrut sa incerc tehnica de impaturire a cerrei, doar ca am folosit unt in loc de untura. am facut doar cornuri simple, nu am mai stat sa crosetez pariziene.
de ce am scris atunci aici? ca sa laut si eu aluatul. la gust...Imagine postataImagine postataImagine postata demential. la mine se simte si aroma de unt de la impaturit... Imagine postata


sorina, tu faci aluaturile astea pentru tine/noi sau pentru tot poporul? eu am facut cu faina alba acum, ca faceam repetitie pentru ziua Maiei, dar am sa il fac si cu faina integrala. la cat de frumos s-a framantat cel cu faina alba cred ca iese foarte bine si cu faina integrala, sau chiar monti.


Imi pare rau ca ai avut probleme...
Eu inca nu m-am decis pe care dintre retete sa o fac prima, pe asta sau cea a Cerrei, dar de facut vreua sa le fac pe amandoua si vreau sa le fac monti F1.


Vezi postareaEllani, la 21 January 2012 - 08:40 PM, a spus:



Sorina,sincer sa-ti zic nu m-am uitat la ceas(de fapt nu prea ma uit in general,decat ca incerc metoda scobitorii,care aici nu-si are sensul).Dar le-am copt la 180 C,sa zic 25-30min,fara ventilaror(cam ca si multe alte copturi) pana s-au rumenit.Eu ,de obicei,schimb locul tavilor in cuptor de mai multe ori si asa sunt sigura ca se coace si sus si jos.




Iti multumesc mult... mai mult ma interesa temperatura, ca la timp ma aranjez eu.
Sorina

#89 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 23 January 2012 - 12:46 PM

Aura,Corina,ma bucur mult ca v-au placut si voua!Acum ca tot le-ati incercat,puteti sa faceti combinatii fara numar!
Eatalay,astept cuminte,ca oricum n-am de ales :scratch:
Sorina,cu placere,asteptam sa vedem ce hotarasti pana la urma.
Pai, Zerda si Nataly,sunt foarte simplu de realizat.Nu cred ca iau mai mult de 2 ore(asta,facand si altceva in paralel) si nici ingredientele nu sunt delicatese de negasit.

#90 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 January 2012 - 03:46 PM

Vezi postareaEllani, la 23 January 2012 - 12:46 PM, a spus:


Eatalay,astept cuminte,ca oricum n-am de ales :scratch:




Imagine atasata: monthly_01_2012/post-9-13273262824918.jpg

Cu Philadelphia Milka

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-9-13273263071704.jpg

Cu gem de capsuni.

Eu am folosit lapte batut(fermentat):

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-9-13273263423861.jpg

#91 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 23 January 2012 - 10:27 PM

Tre' sa le fac si eu, ca prea ma-nebuniti cu poze si descrieri! :toothy9;

#92 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 25 January 2012 - 01:21 AM

Eataly,si ale tale au iesit frumoase si pufoase din ce vad.De fapt,nici n-aveau cum sa iasa altfel din maini harnicute.
Foxy,eu zic ca n-ai nimic de pierdut,ba chiar de castigat!Acum depinde si daca sunteti fani ai genului.. :pupic:

#93 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 27 January 2012 - 08:25 PM

Le-am facut si eu, foarte bune!! Eu am pus 300 faina alba+ 200 faina integrala si le-am umplut cu sunculita de curcan, ceapa verde, ardei verzi si mozzarella.

dovada...

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-1297-13276886855587.jpg

Multumesc fetelor de reteta!!

PS. de acum urmeaza sa le fac pe ale Cerrulinei.
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#94 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 28 January 2012 - 08:17 PM

Si eu cu parizienele mele cu gem de visine. V-am zis ca le fac, nu am rezistat :occasion15:

Imagine postata

Imagine postata

#95 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 29 January 2012 - 04:10 PM

Faine , mancati-as gemul de visine . De fapt , s-ar putea sa mai am si eu un borcan d-ala de capatat de la sorella :lol: , tre' sa caut in "camara" . Dar prima si prima data o sa le refac cu umplutura sarata.

Asa pofta mi-ai facut acum , ca am scris aiurea si am editat de doua ori mesajul

#96 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,734
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 29 January 2012 - 04:23 PM

am refacut si eu aluatul, pentru petrecerea Maiei, iar de data asta l-am lasat la dopsit cate a trebuit si au iesit nemaipomenite. am facut o parte pariziene cu umplutura de ciuperci, si o poarte minipizze

poza e cu ce am apucat sa pozez din graba, inainte de a pleca la petrecere.
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-84-13278469686211.jpg

#97 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 31 January 2012 - 06:31 PM

Vezi postareaizuk, la 29 January 2012 - 04:10 PM, a spus:

Faine , mancati-as gemul de visine . De fapt , s-ar putea sa mai am si eu un borcan d-ala de capatat de la sorella :floare: , tre' sa caut in "camara" .Dar prima si prima data o sa le refac cu umplutura sarata.


Soru-ta asta,ce idee buna a avut :occasion14:

Io deja ma gandesc la niste pariziene cu umplutura de vanilie, ceva crema de vanilie. Tre' sa vad care...
Deocamdata nu mi le pot imagina sarate ca nu m-am saturat de ele dulci.Abia dup-aia poate trec si eu pe varianta aperitiv.

#98 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 31 January 2012 - 09:25 PM

Eu am facut cornuri cu cascaval in seara asta, nu mai e niciunul!
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-1400-13280379255513.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-1400-13280378392776.jpg

#99 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 February 2012 - 06:03 PM

Aveam vro 4 iaurturi care stateau sa expire si vro doua pungi de faina spelta de terminat:

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-9-13281119995882.jpg

30% faina spelta integrala, 30% faina spelta alba si restul faina " normala", in loc de kefir iaurturi(doua cu miere).Le-am dat forma de mini chifle ca-s mici si practice:

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-9-13281121104927.jpg

Si le-am umplut cu gem(capsuni, coacaze, merisoare-sosul ala pentru carne).Practic o reteta de "golit frigiderul,dulapul"!

#100 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 February 2012 - 06:18 PM

Liliiiiii!!!!!
Eu le am in plan pe diseara, ma apuc acum de framantat :floare: !

Arata acest topic


  • 10 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi