Dexter, la 09 February 2012 - 04:58 PM, a spus:
lapo, aqua robinetus, nici nu m-am gîndit să pun din aia din sticlă, da bine că îmi dăduşi idea.
pe sparanghel îl găsesc mai tot timpul, ăsta e importat din mexico şi e foarte bun.
lasă bre, că vin
e şi la matale ziua cu hambâţ şi atunci să te ţii
Ah, deci
dumniatali locuiesti pe coasta de vest a US, respectiv un clima e mild. California? Noi de unde sa ii luam pe mexicani aici? Nu vazusi ce temperaturi la noi? Am asa o banuiala ca soba Europei s-a cam stricat...fereasca Dumnezeu! Daca ne-a lasat Curentul Golfului in c**** gol, am baligat batzu! Pe de alta parte, o sa putem renunta la congelatoare si vom reduce semnificativ emisiile de CO2.Si asa ne vom duce cu miloaga la finlandezi sa ne dea cod din ala sarat si uscat
Piscotel, la 09 February 2012 - 07:48 PM, a spus:
Eu nici nu am avut probleme cu kg pana la 40 de ani .
Home este un documetar superb .
Eh tu ma mai nevrozezi mult? Eu nu stiu ce e viata fara probleme de greutate, oare cum o fi Doamne?!?!
Dexter, la 09 February 2012 - 08:03 PM, a spus:
cu fulgii de ceapă trişez un pic, îi pun in loc de condiment şi foarte puţin, mai mult pentru creier. dacă pun ceapă verde, e considerată leguma de la masa respectivă.
Pune si tu, te rog frumos, o poza la fulgii aia. Ce ingrediente mai au pe langa ei? Eu folosesc de ceapa si usturoi, caci sunt mult mai benefici pentru stomacul meu.