Asadar,eu am tinut detoxul numai vreo doua saptamani.In prima saptamana a fost totul ok,dar a doua mi-a mers tare rau,m-a durut stomacul aproape intr-una si am impresia ca sunt unele alimente care nu-mi priesc(oricum am saptamana viitoare programare la doctor,sa ma scaneze peste tot sa vedem care e problema),sau am facut ceva gen de intoxicatie(ca am cam exagerat cu pestele
Reţete detox
Postat 26 November 2012 - 02:36 PM
Asadar,eu am tinut detoxul numai vreo doua saptamani.In prima saptamana a fost totul ok,dar a doua mi-a mers tare rau,m-a durut stomacul aproape intr-una si am impresia ca sunt unele alimente care nu-mi priesc(oricum am saptamana viitoare programare la doctor,sa ma scaneze peste tot sa vedem care e problema),sau am facut ceva gen de intoxicatie(ca am cam exagerat cu pestele
Postat 08 December 2012 - 02:36 PM
Asa ca desi speram sa mai dau jos...nu cred ca voi mai da...daca totusi reusesc voi veni pe aici sa ma laud
Postat 14 December 2012 - 07:06 AM
Liz, care e statusul?
Dex, nu te-am vazut de mult!? toate bune? experimente noi? sau tii post?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 14 December 2012 - 08:51 PM
dani, tocmai ce m-am intors din vacanţă şi am inceput să mă gîndesc serios cînd să încep detoxul anual
Postat 15 December 2012 - 01:32 PM
Daniella, la 14 December 2012 - 07:06 AM, a spus:
Liz, care e statusul?
Dex, nu te-am vazut de mult!? toate bune? experimente noi? sau tii post?
Din fericire, cu toate ca am mai dat in strachini, am mai dat jos inca jumate de kilogram. In momentul de fata ma aflu la 59. Pina in Iunie cind am ceremonia de graduare a masterului - ca asa tirziu se face...sper sa am undeva la 50-51.
Postat 19 December 2012 - 03:03 PM
Postat 03 January 2013 - 12:11 AM
Postat 03 January 2013 - 11:15 AM
Shooooooccc! Am aceeasi greutate ca acum 3 luni! Lucru care m-a inveselit brusc! Eu am zis ca daca gatesti tu mancarea nu te ingrasi ca pana e gata te saturi din miros si mananci putin!
Dar parca tot m-ar tenta sa mai incerc un detox, scad din carne si bag lactate sa nu dau iar in alea, alea ca anul trecut!
Oricum pana de Sf. Ion exclus, ca suntem doi sarbatoriti in familie si 4 printre amici si daca rontzai salata verde goala si beau cu fiecare de LA multi ani si tot nu e detox!
Postat 03 January 2013 - 11:55 AM
Pe la ce pagina gasesc principiile/regulile de baza ale detoxului , va rog?
Postat 03 January 2013 - 12:07 PM
Dupa ce am intrebat ca proasta am vazut si eu. Venisem sa editez
Merg sa citesc mai departe
Postat 06 January 2013 - 03:28 PM
Sint multumita si cred ca saptamina asta o iau de la capat cu detoxul. Poate undeva in mijlocul saptaminii. Asa ca Dex iti tin companie.
Postat 06 January 2013 - 03:44 PM
Acum ca am terminat cu balciurile si desfraul ma alatur celor care mananca mumos, Bubico. Ca si Lizzie o sa ma axez pe eliminiarea carbohidratilor si grasimilor prelucrate. Mai greu cu sportul. Cine face sport pe-aici?
Postat 06 January 2013 - 04:08 PM
Lapona Enigel, la 06 January 2013 - 03:44 PM, a spus:
Acum ca am terminat cu balciurile si desfraul ma alatur celor care mananca mumos, Bubico. Ca si Lizzie o sa ma axez pe eliminiarea carbohidratilor si grasimilor prelucrate. Mai greu cu sportul. Cine face sport pe-aici?
Hihi welcome! sport nu face nimeni cred, eu una nu ca traiesc in Bucale si imi ocupa tot timpul:)) sportul meu e acum 1 ora jumate pina si de la servici spre casa.
Dar am de gind sa incep ceva turbo jam pe saptamina viitoare cind primesc clipurile.
Postat 06 January 2013 - 05:54 PM
Eu abia reusesc sa urc trei scari si sunt deja cu limba pe umar! Am insa probleme...iar! cu ficatul. Trebuie sa merg la medic.
Postat 06 January 2013 - 06:20 PM
La multi ani si la si mai putine kilograme anul acesta!
La multi ani tuturor!
Eu fac sport- ma rog, acu de sarbatori am facut cu totii pauza de la antrenamente - si se cunoaste cu cca 2,5 kg.
Fac taijiquan minim de doua ori pe saptamna acu iarna cand depindem de sala si vara ne "destrabalam" si mergem la antrenamente si zilnic, in aer liber. Si candva prin februarie, vreau sa fac o cura de detoxifiere Oshawa de 10 zile. De cativa ani fac aceasta cura de doua ori pe an, primavara si toamna si ma simt extrem de bine dupa, plina de energie si cu chef de viata...
Postat 06 January 2013 - 07:38 PM
Lizura, la 06 January 2013 - 03:28 PM, a spus:
tot din experienţă, după fiecare "acumulare" mai mare de 1 kg, trebuie acţionat rapid, altfel se permanentizează. eu scot mîncărurile "ofensatoare" pentru cîteva zile şi merg pe grătar cu salată + fructe (din listă)
parcă şi pe mine mă bate gândul să încep mai devreme de 14, că mai nou numa' la mâncare îmi stă mintea.
apropo de sport, vreau să încerc "essentrics", am preteni care practică şi au rezultate foarte bune. o să vă ţin la curent dacă mă apuc
deci punem de o găşcuţă de ianuarie, jos toxina la toată lumea!!!
Postat 06 January 2013 - 10:48 PM
Postat 06 January 2013 - 11:11 PM
Dexter, la 06 January 2013 - 07:38 PM, a spus:
Lizura, la 06 January 2013 - 03:28 PM, a spus:
tot din experienţă, după fiecare "acumulare" mai mare de 1 kg, trebuie acţionat rapid, altfel se permanentizează. eu scot mîncărurile "ofensatoare" pentru cîteva zile şi merg pe grătar cu salată + fructe (din listă)
parcă şi pe mine mă bate gândul să încep mai devreme de 14, că mai nou numa' la mâncare îmi stă mintea.
apropo de sport, vreau să încerc "essentrics", am preteni care practică şi au rezultate foarte bune. o să vă ţin la curent dacă mă apuc
deci punem de o găşcuţă de ianuarie, jos toxina la toată lumea!!!
maninc de zor racitura...pot spune ca abia anul asta i-am prins "esenta" ca sa zic asa...chiar asa...e permisa pe detox?
Postat 07 January 2013 - 02:31 AM
Dexter, la 03 January 2013 - 12:11 AM, a spus:
eu incerc sa ma pregatesc psihic sa-ti tin companie, tot din 14 ianuarie
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!

Ajutor