Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#1361 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 January 2013 - 01:46 PM

Cu evenimentele din viata mea, nu am prea avut pofta de mancare, asa ca am slabit 2 kile in 3 zile! Daca nici nu beam vin si bere, cred ajungeam pe la 4.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1362 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 20 January 2013 - 08:32 PM

cerra, eu mi-s in grafic, so far so good

dani şi lizura
, sănătate multă, să nu cumva să incepeţi detoxul dacă sunteţi răcite, dar sigur ştiaţi şi voi chestia asta

zerda, după aşa veşti triste sper să vină veşti bune pe toate fronturile =))

mutti,
la matale cum merge?

ce am mai mâncat zilele astea pe lingă diversele muşuroaie, guazetto cu cod negru, pui cu salată de daikon (fără poze)
spanac cu ou ochi ("prăjit" in tigaie groasă, fără ulei, dar sub capac)

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1215-13587063792369.jpg

pui cu castraveţi tăiaţi fin şi "marinaţi" cam jumate de oră in oţet

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1215-13587063766565.jpg

#1363 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 January 2013 - 10:11 PM

Dex, felicitari, maine dimi ai 7 zile, sa dai si rap de kg.
Arata bine si oul pe spanac si castravetimea. Deci castravetele l-ai marinat in otet? dc? :D

Zerda, nu e buna nici slabeala de necaz.

Nu am inteles zerda, daca ai gatit varza aia chinezeasca (cu carne tocata) sau ai servit-o cruda alaturi? Cu alte cuvinte nu stiu dc merge gatita.=)) ... ca nu e asa de greu sa o toc fin si nu e nici asa de carton ca varza normala ....

Dex, de ce nu tb inceputa dieta cand esti racit?... de medicatie pe stomacul mancat zici? sau de slabirea imunitatii?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1364 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 January 2013 - 10:14 PM

nu-i carton deloc. merge usor dunstuita in uev si la sfarsit condimentata. daca-i pui sare la-nceput se flescaie prea tare. am vazut la paprika tv.

#1365 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 20 January 2013 - 10:27 PM

Vezi postareamoatza, la 20 January 2013 - 10:14 PM, a spus:

nu-i carton deloc. merge usor dunstuita in uev si la sfarsit condimentata. daca-i pui sare la-nceput se flescaie prea tare. am vazut la paprika tv.

Eu o prepar la foc iute in wok in putin ulei, atat cat sa se imoaie putin dar sa ramana crocanta, apoi condimentez.

#1366 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 January 2013 - 11:56 PM

Am gatit-o cu zeama lasata de la carne si se inmoaie imediat! am scris eu ca am facut si spaghete cu ea! Si supa miso( pasta de soia fermentata), o data ce te obisnuiesti cu ea, poti face si sarmale! eventual uite ca mi-a traznit o idee pentru Pusha, sarmale cu varza chinezeasca si umplutura cu carne si ceapa si partile mai mari din varza maruntite!

#1367 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 21 January 2013 - 01:48 AM

Vezi postareazerda, la 20 January 2013 - 11:56 PM, a spus:

Am gatit-o cu zeama lasata de la carne si se inmoaie imediat! am scris eu ca am facut si spaghete cu ea! Si supa miso( pasta de soia fermentata), o data ce te obisnuiesti cu ea, poti face si sarmale! eventual uite ca mi-a traznit o idee pentru Pusha, sarmale cu varza chinezeasca si umplutura cu carne si ceapa si partile mai mari din varza maruntite!

merci! asta vroiam sa stiu daca merge si gatita (fara ulei, ca pt detox), ca eu am mancat-o doar cruda, ca salata.
merge sa o fac cu musuroi de carne, chiar de la inceput, sau e musai de adaugat mai spre sfarsit ... ?

moatzo, de varza normala, care e de Turcia la vremea asta, ziceam ca e carton. Si la detox nu-i voie cu pic de ulei.-_-. In primavara am incercat niste salata cu de asta, doar cu lamaie, mi-a ramas in sist digestiv vreo 2 zile dupa cum am simit-o ... :snorting:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1368 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 21 January 2013 - 08:16 AM

Eu mi-am luat 2 zile Off , asa , de incurajare. Incep azi , iar ,fara morcovi in loc de nushce si cu mai multa atentzie.

#1369 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 January 2013 - 06:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 20 January 2013 - 10:11 PM, a spus:

Deci castravetele l-ai marinat in otet? dc?
Dex, de ce nu tb inceputa dieta cand esti racit?... de medicatie pe stomacul mancat zici? sau de slabirea imunitatii?

dani, ca să-l pot mînca :), gustul natural nu prea îmi place, mai ales dacă nu este in salată
tratamentul contra răcelii + detox = dai organismului două teme de casă şi nu le va face bine pe niciuna :lol:

prima săptămînă a fost ca şi anul trecut, am avut efecte secundare uşoare dar de doua zi am avut aşa energie de nu îmi venea să mă duc la somn ... de 10 mai multă decît înainte de detox. plus o stare de bine general, din aia cu idei de mutat munţii din loc şi alte chestii similare. am spus bye-bye şi la cîteva kile, care s-au despărţit de mine şi eu de ele, media fiind de 0.5 kg/zi.

mutti forza şi jos toxina!

#1370 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 January 2013 - 07:28 PM

Azi mi-am facut muschiulet de porc uns cu mustar si iaurt si bagat in cuptor cu putina apa!

#1371 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2013 - 03:39 AM

zerda, trebuie să fie ieşit tare bun, aş putea să încerc şi eu faza cu muştarul, că am seminţe şi le pot face praf ... muştarul meu de cumpărat are zahăr :notworthy:
eu la cină am făcut muşchiuleţ de vacă la grătar cu garnitură de daikon natur, dat pe răzătoare şi căpşuni cu cîteva picături de stevia cu aromă de alune de pădure

#1372 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 January 2013 - 09:18 AM

Noi am luat din ala mai acru, eu nu suport mustarul dulce. Dar vezi ca la voi este pudra de mustar si pe la noi, dar mai greu, trebuie sa umbli dupa ea! Am facut dupa reteta stellei am amestecat mustarul cu iaurtul cu sare si piper, il lasi vreo 2-3( poate fi si mai mult) si-l cureti, ea a zis grosolan, poti sa-l stergi daca vrei, in cuptorul incins pana se rumeneste, s-a facut o frumusete, nu e nici uscat!

#1373 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2013 - 10:28 PM

zerda, am jde mii de muştaruri normale şi "gourmet" şi toate au zahăr/miere/sirop de arţar, aşa că fac eu muştar homemade, că tot nu ştiam ce să fac cu seminţele.

ia de vedeţi cîtă grăsime iese dintr-un piept de pui care nu are urme visibile de grăsime. am făcut supă din jumate de piept, fiert în două căni de apă, cu sare şi o jumate de linguriţă de fulgi de ceapă dehidratată. yummy!!

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1215-13588863076503.jpg

#1374 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 January 2013 - 11:23 PM

Nu e supa de piept de pui alergat!! Am facut eu asta vara, pana sa pot baga furculita, am fiert la el de s-a facut piftie!!! Am coafat-o si am zis ca afara e canicula, asta si vroiam sa obtin!!

La Colman's au praf de mustar! Doar pudra fara zahar!

#1375 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 January 2013 - 12:06 AM

ba cică ar fi din ăla alergat şi hrănit fără hormoni sau antibiotice, cel puţin aşa susţin ăi de-l vînd. o fi fost ăsta mai sedentar :love7:

#1376 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 January 2013 - 12:15 AM

Eu am facut supa din pui de Isalnitza, Denumire de Origine Controlata, pui alergat prin curte de ciobanescul german Rocky! Deci mai corect de atat nu se poa'

Eu am zis ca era supa, pana s-a racit :love7:

#1377 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 January 2013 - 12:24 AM

Vezi postareazerda, la 23 January 2013 - 12:15 AM, a spus:

pui alergat prin curte de ciobanescul german Rocky! ... Eu am zis ca era supa, pana s-a racit :love7:

:lol: data viitoare cînd mă duc după pui o să intreb ce fel de patruped îi aleargă, da' dacă o să-mi spună că se dau pe treadmill? =))

#1378 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 January 2013 - 12:29 AM

Daca nu stau pe feisbuc poti sa le acorzi o sansa!! :love7:

#1379 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 23 January 2013 - 06:17 AM

Vezi postareaDaniella, la 08 January 2013 - 12:15 AM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 07 January 2013 - 04:17 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 07 January 2013 - 03:44 PM, a spus:

pai e f bine, sa adaptezi dupa cum poate organismul tau si dupa cum iti place tie!
eu daca beau vin (mai mult de un pahar imi provoaca foame necontrolata) si mai ales bere nu am sanse sa slabesc. Daca tii mai lejer, totusi o dieta de detoxifiere, intelegand fara prajeli si procesate, sunt sigura ca poti slabi frumos, doar ca trebuie sa te tii de treaba timp indelungat, sau si mai bine si corect sa ai un mod de viata cu alimentatie de acest fel...
noi, astia mai fara vointa, vrem repede rezultat, dupa care ne putem desfata ... cand si cand si cu o combinatie nepermisa Imagine postata
Am uitat sa iti spun: felicitari pentru mentinere! E clar ca tu nu esti gurmanda! Cred ca esti ca al meu, mananci putin si fara pofta ... La mine pofta e de gargantua si mi-e greu sa o infranez ... poate m-oi educa sa nu mai fiu lacoma!:lol:
cu pielea, probabil ca am vazut in buruieni... , era o precizare anyway ...

Dar tu daca ai 52 de kg sau cite spuneai ultima data ce te-a posedat de vrei sa o iei de la capat cu detoxul?:D

1. la sfarsitul detoxului (Cele 3 sapt) aveam 57,7 kg, inainte de Paste 2012 (aprilie, sau cand a fost?). Inainte de detox 63,8 kg.
2. la sfarsit de mentinere, pe la mijloc de mai, aveam 56 kg
3. 52 kg aveam in iulie, cand am fost in the best shape! cam la vreo doua luni dupa ce am terminat mentinerea ...si am continuat sa fiu destul de disciplinata in mese, de fapt strictetea celor 2 mese /zi, ca si lipsa cafelei, cu o lista fixa de alimente te disciplineaza mult
4. In sept mi s-a terminat bateria la cantar ...si cum musiu Dani nu s-a grabit sa mi-o schimbe pana in ajun de Craciun, am pierdut sirul si mi-am facut de cap. Eu ma cantaresc zilnic de 30 ani!!! E un MUST pt mine.
5. Cand am primit cantarul, in jur de 20 decembre, aveam 56,6kg.
6. Pe 3 ian, 59,8 kg
7. pe 6 ian ian 58,0 kg
8. asta seara m-am desfranat in branzeturi si lactate, dar am bagat si paine neagra + mamaliga + prosciuto crudo si ciocolata
... si inca simt ca mi-e foame... =)) De aia am zis ca eu trebuie sa fac ceva antrenament in prealabil ... mai ales la cap :love7::D
desi dimi si pranz am mancat doar tarate... pe seara am facut rahatul praf!!! ... deci maine nu cred sa fiu prietena cu cantarul

9. pana in Paste vreu 52 kg, ca e ziua mea! asta m-a apucat ...

si not in the last: vreau sa fiu back to 47 kg pana in iulie pt mare! B) Target bun! as e koralina???!!!
Koraaal :D

+1, eu te urmez, si eu un pofticios mare si cred ca e mai mult cu capul :D mananc asa ca sa mananc si nu ma satur, stii povestea....
Ma gandesc si eu sa reincep dieta, ca tare-mi placea cum eram la corp si mai fara celulita, ten de ten!
Luni incep si eu, saptamana asta sa golesc frigiderul si sa pregatesc mintal pt dieta :D

Pupici!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#1380 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 January 2013 - 08:46 AM

Auziti, avind in vedere proximitatea genetica intre castravete si dovlecel, pot face ceva cu dovlecelul?? O salata cu balsamic??

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul