Postat 18 February 2013 - 10:31 PM
O sa incerc periajul cu lufa pe uscat.
Hainele parca inca nu-s lejere, dar nici nu mai pocnesc cum era in ultimele 2-3 saptamani inainte de detox cand luasem 1,8 kg scurt! Aproape nici nu ma mai puteam inchide la blugi. Acum, am ghinion cu iesitul la baie, dar daca se va regla tranzitul cred ca situatia va sta mai bine. Anul trecut, my first detox, prima saptamana a fost cu adevarat spectaculoasa 3,8 kg, apoi parca slabeam pe zi ce trece inca 2,2 kg in urmatoarele doua saptamani e o scadere foarte rapida si nu a trecut neobservata pt nimeni. Desi acum eu sunt usor necajita ca nu arata decat atat cantarul, colegii mi-au spus ca se vede deja. Astea 500 g sub 57 kg nu le mai scazusem din septembrie. Am 1,60 m.
Sinuzita nu m-a mai suparat cam de o saptamana inainte de detox, altfel nu ma puteam apuca, daca trebuia sa continui pe pastile. Insa o durere in spranceana stanga a inceput cu o zi inainte de detox si ma deranjeaza cateva ore pe zi mocnit. A continuat constant. Daca ma aplec, parca un plumb imi vine acolo in frunte. Daca apas in zona un lichid imi curge de la sinusuri pe esofag in jos. Nu stiu sa fie vreo legatura intre detoxifierea organismului si sinuzita, cauzele acesteia din urma fiind microbiene: mucoasa sinusurilor e inflamata datorita unei infectii cu bacerii si virusi, care s-a cronicizat. Partea proasta a fost ca am intrerupt cu 2 zile inainte de termen tratamentul cu antiinflamatorul si antihistaminicul, cand am inceput detox, probabil ca nu a fost o miscare prea buna. In schimb in a doua zi de detox, ma luase frigul la picioare si seara a inceput sa ma usture in gat. Am dat cu tinctura de propolis o singura data si dusa a fost. Rapida vindecarea de rosu in gat.
Am impresia ca anul asta fiecare meniu a fost excelent. Nu am simtit pofte de altele, pt ca meniurile mele au fost absolut DE-LI-CIOA-SE! Poate de aceea nici nu am scazut asa de mult in greutate pt ca am mancat numai bunatati, cu pofta! In schimb anul trecut retin ca pana am dat de hamburgheri numai in sila am mancat ... , nu mi-a priit spanacul, nu mi-a priit un sortiment de peste etc, doar crevetii si carnea tocata de vita, m-au satisfacut. Acum? TOTUL!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!