Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#1561 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 24 February 2013 - 03:53 PM

Vezi postareaDexter, la 23 February 2013 - 09:52 PM, a spus:

Brava Oana, forza şi jos toxina!

Dexter poate explic mai in amanunt cum faci castravetii cu usturoi?
Imagine postata
Imagine postata

#1562 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 24 February 2013 - 03:57 PM

Dupa a 3-a zi de detox -200g, a 2-a zi de detox -600g, prima zi -700g
Dupa a 3-a zi de Detox deja se vede ca pierd in centimentri, corpul se modeleaza frumos, nu-l mai am umflat deloc, celulita se mai duce, se contureaza f frumos picioarele - ca si cum as face sport non-stop Tot ma repet, dar imi place mult dieta asta, mai ales de efectul ei asupra corpului - inca o data multumesc Dexter

Multumesc si lui Dani, care tot a explicat multe chesti interesante si e bine de stiut!

Meniul de astazi...
MD: 1 portocala
P:250g creveti facuti a la Dani (la tigaie cu lamaie stoarsa, usturoi pisat, sare si piper)- Dani a specificat in acest topic cum ii face[/b]
C:supica din 300g piept pui taiat cubulete, 250g rosiute si ele taiate, usturoi,patrunjel,marar,cimbru, sare , acrita putin cu lamaie..piper si mult lichid! :notworthy: -desert- 1 cana capsuni

Am o energie de neinchipuit de ieri, cum mananc dimineata fructul vreau sa a alerg sa fac ceva, imi place asta!
Nu vreau cafea, inca nu am pofte, mancarea mi se pare destula- sper sa fie asa pana la capat, ca acusi vine 'perioada' lunii si ma tem sa nu o iau pe cai gresite :rolleyes:

Multumesc de sustinerea voastra si jos toxina!!
Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#1563 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 24 February 2013 - 04:42 PM

Waw dupa 3 zile vezi atitea modificari?!? Cred ca trebuie sa imi imprumuti si mie oglinda ta ca eu am vazut minuni de genul asta abia dupa vreo 3 luni:))
Imagine postata
Imagine postata

#1564 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 24 February 2013 - 04:48 PM

Vezi postareaLizura, la 24 February 2013 - 04:42 PM, a spus:

Waw dupa 3 zile vezi atitea modificari?!? Cred ca trebuie sa imi imprumuti si mie oglinda ta ca eu am vazut minuni de genul asta abia dupa vreo 3 luni:))

Nu m-am uitat in oglinda :notworthy:
Eu Lizura draga am doar cateva kg in plus ca sa fiu ok la corp , nu slabanoaga, si se vede imediat la mine cand slabesc 1kg.

Jos toxina!

Te pup!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#1565 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 24 February 2013 - 07:53 PM

Brava Oana, aşa e şi la mine, din a doua zi încep să mă simt altfel şi pe haine se vede din prima săptămînă.

Liz, matale faci programul ăsta sau varianta ta?

Forza şi jos toxina!

#1566 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 24 February 2013 - 08:34 PM

Vezi postareaDexter, la 24 February 2013 - 07:53 PM, a spus:

Brava Oana, aşa e şi la mine, din a doua zi încep să mă simt altfel şi pe haine se vede din prima săptămînă.

Liz, matale faci programul ăsta sau varianta ta?

Forza şi jos toxina!

eu incerc sa fiu fidea si...amestec doar legumele si incerc sa nu maninc fructe pe cit posibil...sora mea de pilda tine varianta drastica numai cu carne...si a pierdut 3kg in 3 zile.
Imagine postata
Imagine postata

#1567 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2013 - 08:45 PM

amesteci legume din listă sau şi altele? fructe de ce nu mănînci?
de sora ta nu prea pricepui, face detoxul ăsta ca la carte sau alt program?

#1568 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 24 February 2013 - 09:21 PM

Vezi postareaDexter, la 24 February 2013 - 08:45 PM, a spus:

amesteci legume din listă sau şi altele? fructe de ce nu mănînci?
de sora ta nu prea pricepui, face detoxul ăsta ca la carte sau alt program?

Il face pe duncan ala sora mea ca a intrat frica in ea.

Eu amestec orice leguma inafara de morcovi.

Fructe incerc sa nu maninc pt ca asa tine jumatea mea semnificativa care in 3 luni a dat jos 10kg si vreau sa ma fac si eu gigea ca el mai rapid.
Imagine postata
Imagine postata

#1569 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 February 2013 - 12:31 PM

Vezi postareaLizura, la 24 February 2013 - 01:39 AM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 23 February 2013 - 09:18 PM, a spus:

P:250g creveti facuti a la Dani (la tigaie cu lamaie stoarsa, usturoi pisat, sare si piper)

Si eu ii fac la fel de ani de zile. Nu stiam ca sint ai lui Dani:))Daca bagi la cuptor sint si mai buni.

Intr-adevar Nu sunt ai mei, sunt ai lui Dex :floare: : creveti la tigaie fara pic de ulei, cu usturoi, sare, piper, zeama de lamaie si rosioare.
Eu in ultima vreme am simplificat si mai mult, nu mai pun zeama de lamaie, doar suturoi macinat si praf de ghimbir cu sau fara rosioare (depinde ce alegem garnitura). Pt aia tiger e excelent, ii simt mai bine, mai buni si carnea e foarte consistenta neamestecata cu zeama de lamaie. In 5 minute sunt gata, cate 2-3 minute pe fiecare parte.

Eu dupa ce am scos carnea de vita si conserva de rosii decojite, dupa doar 3 zile de peste si creveti, am scazut rapidulescu 1,8 kg, desi eram in saptamana 2, cand nu se mai scade usor si rapid. Dupa ziua a 12-a am avut -3.7 kg, target pe care il obtinusem dupa a 6-a zi in tura 1. Dupa 12 zile in tura 1 aveam deja -4,4 kg. Singurele diferente pe care le gasesc pe jurnalul de anul acesta versus cel de anul trecut sunt: carnea de vita si conserva de rosii introduse anul acesta. Anul trecut am mancat prima oara vita in ziua a 6-a, iar conserva doar de 2 ori in ultima parte a celor 3 sapt.
De asemenea, eu am avut si anul trecut destule zile de peste / creveti (pranz / cina), care rezulta in minim -500 g /zi, pt ca nu pricepusem ca sunt in aceeasi categorie de carnuri.
Cris,
o sa mai spun pe masura ce mai descopar! Am invatat multe tura asta de Detox!

Oana,
felicitari si jos toxina!

Liz,
dieta asta nu e orientativa, doar mod de combinare si selectare a alimentelor, ci se tine strict pe metoda si lista indicata. Respectiv nu ai voie sa inlocuiesti spanacul cu urzici, ceapa cu praz sau orice alta modificare, pentru ca iesi din competitie, adica din dieta asta. Daca vei tine strict vei observa in oglinda, pe haine, pe cantar si nivel de energie exact efectele mentionate de Dex, Oana etc, pentru ca sunt rezultate ale detoxifierii organismului (celulita e datorata toxinelor acumulate in tesutul adipos care sporeste). NU poti spune ca tii DETOX (aceasta dieta, pe care am denumit-o noi asa), daca nu respecti cu precizie si sfintenie cum e scris in metoda si respectand doar alimentele din lista. Orice dieta alegi sa tii mult succes si scrie in continuare aici ca si noi putem sa invatam din experienta ta! Multa sanatate si succes si surorii tale! Felicitari sotului!

Nu vreau sa par fanatica, sa stau cu biblia (metoda si lista) in mana si/sau sa dojenesc pe altii, departe de mine!!! Fiecare alege ce e mai potrivit pentru el, ce ii permite sanatatea si ce stie ca are nevoie. Doar vreau sa atrag atentia ca Detoxul in intelesul nostru e fix metoda + lista, fara abateri si are eficienta de 300 g /zi in medie si de detoxifiere si pierdere a grasimii in exces doar in formula aceasta. Orice alta adaptare va apartine. Prin urmare, nu va asteptati sa folositi alte legume, alte carnuri, combinatii, strop de ulei si altele nepermise si sa obtineti rezultat, sau sa va uitati apoi lung la cantar/oglinda.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1570 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2013 - 01:41 PM

Vezi postareaOana S, la 24 February 2013 - 03:57 PM, a spus:

Dupa a 3-a zi de Detox deja se vede ca pierd in centimentri, corpul se modeleaza frumos, nu-l mai am umflat deloc, celulita se mai duce, se contureaza f frumos picioarele - ca si cum as face sport non-stop Tot ma repet, dar imi place mult dieta asta, mai ales de efectul ei asupra corpului - inca o data multumesc Dexter

Oana si eu sunt incantata de Detox si am ales sa il refac, pentru ca spre deosebire de orice alta dieta pe care eu am mai tinut-o, la aceasta nu slabesti prima data unde nu ai nevoie: sani etc, ci se duce fix grasimea in exces + celulita. Corpul se modeleaza exact ca si cum ai fi facut sport: carnea nu ramane fleasca, picioarele se alungesc ca aspect si musculatura devine ferma, corpul se remodeleaza frumos, grasimea de pe abdomen si coapse se topeste incet incet in timpul celor 3 + 6 saptamani !

Este nevoie de respectat si metoda indicata pentru cele 6 - 7 saptamani de mentinere!

Ai grija, blindeaza -te psihic cu determinare pentru perioada, pentru ca atunci si cantarul se misca in sus de la retentia de apa, dar daca ii dai inainte fara greseala, dupa ce rece perioada vei fi rasplatita de cantar, oglinda, centrimetru. Sa bei apa si ceaiuri multe in perioada in care stii ca ai pofte si varii nebunii.

Jos toxina! Bravo Oana!

Pampoanele fluturande si de la mine pentru Oana!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2013/post-685-13617923768991.jpg

#1571 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 February 2013 - 01:54 PM

[quote name='Daniella' date='25 February 2013 - 01:41 PM' timestamp='1361792470' post='187296']
[quote name='Oana S' date='24 February 2013 - 03:57 PM' timestamp='1361714275' post='187136']
carnea nu ramane fleasca si [u]picioarele se alungesc[/u],
[/quote]
Daniella, Oana

- 700 de grame dupa prima zi... OMG, este ca in gluma lui Sacha Baron Cohen de la premiile BAFTA ca Gerard Depardieu a slabit 13 kile, pentru ca s-a dus la toaleta!

Daniella, banuiesc ca vrei sa spui ca numita carne este [u]Fleasca [/u] dar carnea nu poate fi asa decat daca ai decedat in mod letal! de preferinta in mediu lichid, ca sa fie mai rapid.

Insa ce mi-a trezit realmente interesul este cum ti s-au alungit picioarele Daniella!! Cati centimetri ai crescut??!! Mie mi-ar conveni vreo 5 in plus!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1572 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2013 - 02:48 PM

mvaaai ce amuzant si in mare legatura cu DETOX-ul! ne-ai fost de mare folos, multumim!!! "decedat in mod letal! de preferinta in mediu lichid" etc!!! de mare prost gust !

Nu cred ca acest gen de replici imbogatesc cu ceva acest topic, sau sunt de ajutor pentru persoanele care tin o dieta ... , dar ne-am obisnuit.
Daca te-ar fi interesat cu adevarat acest topic, ai fi inteles ca este vorba de forma alungita, de aspect, de musculatura zvelta, dar tu asteapta sa mai cresti in inaltime ... :floare:

La persoanele cu statura mica, calea de la un picior zvelt la un picior impanat este scurta. Astfel, si 1-2 kg se cunosc pe picioare, la anumite tipuri de conformatii. Ma refeream desigur la aspect de picior zvelt cu carnea ferma, versus picior cu aspect pufos inainte de DETOX! Remodelare prin dieta era o confirmare la ce a spus Oana, si prin experienta mea.
Daca ai vazut poze cu persoane obeze, care fac diete de ani de zile + operatii si raman cu -40 kg in plus, cred ca ai vazut si ce e carne flasca sau fleasca.

Eu am fost si mai tare decat Oana: Anul trecut am slabit 1.1 kg in prima zi si 1 kg in a doua zi, si anul asta 2 kg per total in primele 3 zile. La orice dieta de detoxifiere, dar si la multe cure de slabire se pierd multe kg la inceput, pentru ca se pierd toxinele!
Ceva cunostinte despre nutritie nu strica inainte de a replica off- topic.

Sanatate multa!

#1573 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 February 2013 - 02:48 PM

Vezi postareazerda, la 25 February 2013 - 01:54 PM, a spus:

- 700 de grame dupa prima zi... OMG, este ca in gluma lui Sacha Baron Cohen de la premiile BAFTA ca Gerard Depardieu a slabit 13 kile, pentru ca s-a dus la toaleta!

:floare:
Ma scuzati dar nu m-am putut abtine!
E prea tare.

#1574 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2013 - 02:53 PM

zerda, sper ca asta să fie ultima ta intervenţie pe topicul ăsta. mulţumesc.

#1575 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 February 2013 - 03:00 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 February 2013 - 02:48 PM, a spus:

Nu cred ca acest gen de replici imbogatesc cu ceva acest topic, sau sunt de ajutor pentru persoanele care tin o dieta ... , dar ne-am obisnuit.

La persoanele cu statura mica, calea de la un picior zvelt la un picior impanat este scurta. Astfel, si 1-2 kg se cunosc pe picioare, la anumite tipuri de conformatii. Ma refeream desigur la aspect de picior zvelt cu carnea ferma, versus picior cu aspect pufos inainte de DETOX!

Daca-ti luai si timpul sa scrii zvelt,in mod corect, le era sigur de folos celor care tin dieta, dar daca ele acum se asteapta sa li se alungeasca picioarele??

Uite, te ajut, suplu .

Nu e prima oara ca observ ca scrii la repezeala si mai multe fete ti-au reprosat ca nu citesti. Fa si tu un Detox de indiferenta si repezeala pentru noi. Iti multumim anticipat!

#1576 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2013 - 03:04 PM

ZVELT, -Ă, zvelți, -te, adj. 1. (Despre corpul oamenilor sau al animalelor) Cu talie subțire; grațios, suplu. ♦ Fig. (Despre zborul păsărilor) Vioi, sprinten, elegant. 2. (Despre obiecte sau părți ale lor) Care se înalță grațios; cu forme armonioase, cu linii suple. – Din fr. svelte, it. svelto.
Sursa: DEX '98 (1998) : http://dexonline.ro/definitie/zvelt

Probleme nu mari, ci foarte mari!!!!!!!!!! dar nu legate de Detox! Si chiar nu ne intereseaza AICI problemele si rautatile de toate tipurile, complet pe langa subiect! Aici nu are nimeni nevoie de polemici si samanta de scandal!

#1577 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 February 2013 - 03:23 PM

Degeaba umbli cu editul, ai scris alungit si pun pariu ca au citit destule persoane.
Asta iti arata caracterul.Minti si vrei sa fi inger in cer!

#1578 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2013 - 03:33 PM

da, am scris alungit, si ce e cu asta?!!! ai impresia ca intereseaza pe cineva genul acesta de interventii la acest topic?!!!
atragi atentia asupra ta, intr-adevar, dar nu prin inteligenta din pacate!

tu ai pomenit de zvelt mai sus si de corectitudinea cuvantului scris de mine, dandu-mi sfaturi ce detox sa tin eu, te rog foarte mult sa iei seama cand scrii ceva legat de replicile mele si de caracterul meu, ca nu ma cunosti sa-ti permiti sa faci aprecieri! Te rog sa renunti chiar de acum la orice atac la persoana, ca sunt satula sa iti tot raspund politicos la tot felul de replici pe toate topicurile pe unde vii si dai cu batul inbalta pe langa subiect prin posturi lipsite de cel mai elementar bun simt! Mai mult decat atat sa nu iti mai permiti sa ma acuzi ca scriu incorect, cand tu nu ai avut inainte decenta sa verifici cunostintele tale gresite, ia si citeste dexul, la cuvantul zvelt!!! In definitiv as putea sa scriu si incorect, care este problema ta!? cine e interesat de acest topic intelege foarte bine si cand scriu: picioarele se alungesc, continutul mesajului este important aici, doar cine nu intelege nimic on-topic sa astepte sa creasca in inaltime!
permite-ne sa ramana un site de bun simt si un topic nepoluat! si nu unul de atacuri la persoana si replici permanente de cel mai mare prost gust!

daca am editat ceva a fost doar ca sa fie mai clar, nu ca sa neg ceva din ce am scris, imi asum tot ceea ce fac !

Te rog sa nu mai faci vreo referinta la persoana mea!

#1579 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 25 February 2013 - 03:58 PM

Vezi postareaDexter, la 25 February 2013 - 02:53 PM, a spus:

zerda, sper ca asta să fie ultima ta intervenţie pe topicul ăsta. mulţumesc.

Daca e cazul pot continua eu in locul ei. :pupic:

#1580 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2013 - 04:41 PM

Meniul de vineri seara: 300 g cod Alaska cu salata din 1 /2 fenicul cu 1 portocala.
Este pentru prima oara cand am facut salata de fenicul cu portocala si mi-a placut enorm combinatia, desi feniculul ca atare nu mi-a incantat vreodata papilele pana la varianta asta! Bun de tot gustul ala dulce al portocalei combinat cu feniculul racoritor! Nici varianta de fenicul cruncy, grillat, nu a fost rea deloc! Multumesc de idei!
De acum nu prea o sa mai postez meniuri cu foto, pt ca sunt variatiuni pe aceesi tema. Daca vine cineva cu ceva nou la meniuri, sunt ochi si artaculinara :pupic:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2013/post-685-13618031712031.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2013/post-685-13618033169135.jpg

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic