Lizura, la 24 February 2013 - 01:39 AM, a spus:
Oana S, la 23 February 2013 - 09:18 PM, a spus:
P:250g creveti facuti a la Dani (la tigaie cu lamaie stoarsa, usturoi pisat, sare si piper)
Si eu ii fac la fel de ani de zile. Nu stiam ca sint ai lui Dani:))Daca bagi la cuptor sint si mai buni.
Intr-adevar Nu sunt ai mei, sunt ai lui Dex

: creveti la tigaie fara pic de ulei, cu usturoi, sare, piper, zeama de lamaie si rosioare.
Eu in ultima vreme am simplificat si mai mult, nu mai pun zeama de lamaie, doar suturoi macinat si praf de ghimbir cu sau fara rosioare (depinde ce alegem garnitura). Pt aia tiger e excelent, ii simt mai bine, mai buni si carnea e foarte consistenta neamestecata cu zeama de lamaie. In 5 minute sunt gata, cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Eu dupa ce am scos carnea de vita si conserva de rosii decojite, dupa doar 3 zile de peste si creveti, am scazut rapidulescu 1,8 kg, desi eram in saptamana 2, cand nu se mai scade usor si rapid.
Dupa ziua a 12-a am avut -3.7 kg, target pe care il obtinusem dupa a 6-a zi in tura 1.
Dupa 12 zile in tura 1 aveam deja -4,4 kg. Singurele diferente pe care le gasesc pe jurnalul de anul acesta versus cel de anul trecut sunt: carnea de vita si conserva de rosii introduse anul acesta. Anul trecut am mancat prima oara vita in ziua a 6-a, iar conserva doar de 2 ori in ultima parte a celor 3 sapt.
De asemenea, eu am avut si anul trecut destule zile de peste / creveti (pranz / cina), care rezulta in minim -500 g /zi, pt ca nu pricepusem ca sunt in aceeasi categorie de carnuri.
Cris, o sa mai spun pe masura ce mai descopar!
Am invatat multe tura asta de Detox!
Oana, felicitari si jos toxina!
Liz, dieta asta nu e orientativa, doar mod de combinare si selectare a alimentelor, ci se tine strict pe metoda si lista indicata. Respectiv nu ai voie sa inlocuiesti spanacul cu urzici, ceapa cu praz sau orice alta modificare, pentru ca iesi din competitie, adica din dieta asta. Daca vei tine strict vei observa in oglinda, pe haine, pe cantar si nivel de energie exact efectele mentionate de Dex, Oana etc, pentru ca sunt rezultate ale detoxifierii organismului (celulita e datorata toxinelor acumulate in tesutul adipos care sporeste).
NU poti spune ca tii DETOX (aceasta dieta, pe care am denumit-o noi asa), daca nu respecti cu precizie si sfintenie cum e scris in metoda si respectand doar alimentele din lista. Orice dieta alegi sa tii mult succes si scrie in continuare aici ca si noi putem sa invatam din experienta ta! Multa sanatate si succes si surorii tale! Felicitari sotului!
Nu vreau sa par fanatica, sa stau cu biblia (metoda si lista) in mana si/sau sa dojenesc pe altii, departe de mine!!! Fiecare alege ce e mai potrivit pentru el, ce ii permite sanatatea si ce stie ca are nevoie. Doar vreau sa atrag atentia ca Detoxul in intelesul nostru e fix metoda + lista, fara abateri si are eficienta de 300 g /zi in medie si de detoxifiere si pierdere a grasimii in exces doar in formula aceasta. Orice alta adaptare va apartine. Prin urmare, nu va asteptati sa folositi alte legume, alte carnuri, combinatii, strop de ulei si altele nepermise si sa obtineti rezultat, sau sa va uitati apoi lung la cantar/oglinda.