Reţete detox
Postat 22 March 2013 - 04:10 PM

Postat 22 March 2013 - 10:54 PM

Nu pot sa cred ce poze ai fost in stare sa imi pui!
Ei iaca si de la mine una, asa temporar.
Postat 23 March 2013 - 07:54 AM

ai tuns tu parul asta lungi si frumos!!!??!!!
btw, ce face piciul tau?
daca vrei si esti hotarata sa tii pur, tin eu cu tine detox de luni, sa-ti tin companie si sa ne sustinem una pe alta. Vrei? eu cred ca in 9 saptamani de detox + mentinere dai sigur jos cele 5 kg pe care le mai ai pana la target, totul e sa tii STRICT
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 23 March 2013 - 08:06 AM
TIP ! ... Freeze your fresh herbs in olive oil using ice cube trays to use when not in season.
Imagini atasate
Postat 23 March 2013 - 12:52 PM
Dar l-am lasat sa creasca si tot il astept de zor:)
Bebelica creste bine si e mai nazdravan pe zi ce trece. Bunicii desigur ii fac toate mofturelele si il adora.
weekendul asta vreau sa bag salata, ridichi, rosii, castraveti... si apoi ma aprovizionez cu tofu.
daca vrei sa imi tii companie e super!!!
atunci ne facem meniuri impreuna!
Spune-mi si mie ce mai trec pe lista de cumparaturi ca am ramas in pana de inspiratie.
Postat 23 March 2013 - 12:54 PM
Daniella, la 23 March 2013 - 08:06 AM, a spus:
TIP ! ... Freeze your fresh herbs in olive oil using ice cube trays to use when not in season.
E f buna ideea cu ierburile! O s-o aplic si eu!
Asa tineam si zeama de la carnita de vita de pilda si amestecurile de legume pt supa.
Postat 23 March 2013 - 02:05 PM
- piept de pui fara piele de la Fragedo sau Ccocorico (cica-s fara hormoni, hraniti cu cereale din fermele proprii ... acu nu stiu cat e marketing si cat adevar). Aia de la fragedo au si pieptul feliat, numai sa-l tragi degraba la tigaie. Eu puiul nu-l congelez, iau un pachet de 1 kg il fac tot si stiu ca am pe 4 zile la pranz la serviciu
- peste: cod Alaska de la Mega/Lidl si patrav congelat 2 buc. la cutie 500g/Lidl (sunt curatati f bine, doar ii pui in cuptor, juma de ora foc mare)
- crevetii aia fara cap gri de la Mega, marca lor 365, aia un pic mai scumpi, din Bangladesh.
- vita maturata are la Carrefour la galantarul unde te serveste tanti cu carnuri. E buna, daca iti prieste, poti lua si congela pachete de 300 g.
Cateva pachete din fiecare, cand vii seara congelati ii zvarli direct pe foc: in 10 min ai creveta gata si in 30 ora la cuptor codul.
ca si legume, trebe umblat cam la max doua zile ca mai mult nu tin, trebuie ce gasesti din urmatoarele:
- rosii cherry (le poti lua tot de la Mega), 2-3 casolete max (consumul e de circa 250 g la o masa din zi)
- salata verde (mai mult de 2 capatani nu poti lua ca nu tine)
- ridiche Daykon, ridichii rosii si fenicul are din fiecare la Lidl
- spanac proaspat (din piata, sau baby la casoleta din supermarket cand il gasesti)
- marar si patrunjel verde proaspat, eventual de bagat in congi ca nu-i mereu de gasit seara
- usturoi crud si musai fulgi (ca nu e mereu timp de curatat)
- ceapa
- apio
- varza daca iti place si-ti prieste
- portocale/capsuni/lamai/greph (de unde o fi) si mere bio de la Lidl
- praf de ghimbir (are la mega la condimente)
- sare roz de Himalaya
alteva nu prea mai gasim la noi
Vrei sa tii detoxul pur? sau asa mai lejer cum tii tu?
Postat 23 March 2013 - 05:55 PM
gagix, adunarea că avem treabă!!!

Postat 23 March 2013 - 10:38 PM
Postat 24 March 2013 - 04:18 PM
Eu am curatat si pus la frigider salata pe 3 zile salata si ridichi. Le amestec doar cu suc de lamiie, da?
cit credeti ca dau eu jos in medie in 3 saptamini?
Postat 24 March 2013 - 06:56 PM
dacă nu intră dani cu meniul ei de mâine, eu aş mînca la prânz piept de pui + cherry + măr şi la cină peşte + salată verde cît cuprinde + oţet sau suc de lâmâie + gref.
prima săptâmână este foarte importantă pentru că dă tonul la ce va urma. e important să vă organizaţi şi să aveţi in frigider ce vă trebuie şi mâncare după voi la servici, alfel veţi deschide frigiderul şi veţi mânca ce se nimereşte.
Postat 24 March 2013 - 07:09 PM
Dexter, la 24 March 2013 - 06:56 PM, a spus:
dacă nu intră dani cu meniul ei de mâine, eu aş mînca la prânz piept de pui + cherry + măr şi la cină peşte + salată verde cît cuprinde + oţet sau suc de lâmâie + gref.
prima săptâmână este foarte importantă pentru că dă tonul la ce va urma. e important să vă organizaţi şi să aveţi in frigider ce vă trebuie şi mâncare după voi la servici, alfel veţi deschide frigiderul şi veţi mânca ce se nimereşte.
Da! Categoric trebuie pregatit frigiderul cum se cuvine la asta subscriu si eu.
Nu am mincat f normal decit in ultimele 2 zile, in rest am incercat daca am consumat lactate, sa nu maninc grasimi aiurea si nici dulciuri - decit iaurt cu fructe. Vineri am bagat niste tort ca era ziua unei colege si joi si vineri - again niste prajitura cu foi de miere dar nu exagerat.
Cum adica 40%? poti detalia?
Postat 24 March 2013 - 09:07 PM
Postat 25 March 2013 - 01:46 PM
Liz, eu zic ca o sa dai jos circa 4-5 kg cele 3 sapt si inca vreun kg in cele 6 sapt de mentinere, dar doar daca tii strict menu + metoda. Circa 3 kg cel putin o sa dai jos numai in prima sapt. E imp sa nu te abbati cu nimic, fixeaza-te pe obiectivul tau si nu te uiti nici in stanga, nici in dreapta.
E f bun meniul pe care ti l-a propus Dex mai sus si toata saptamana poti face variatiuni pe aceeasi tema.
eu mai aveam niste chestii de consumat si pt ca sambata si duminica am fost tot in vizite nu am reusit sa golesc frigiderul, ieri la chefuri pana tarziu ... si nu am facut nici aprovizionarea. Asa ca incep de miercuri, 27 martie.
ps: ce salate ai pregatit pt 3 zile?
da, doar cu zeama de lamaie sau otet + daca vrei poti pune fructul bucatit si pieptul de pui bucatit si faci o mare salata mixta ..., depinde de cheful ce il ai
ce meniu ai ales pt azi?
intreaba orice, suntem aici sa te sustinem
fotza, Liz!
Postat 25 March 2013 - 02:19 PM
Nu scriu ca avem meniuri diferite dar va citesc cu drag si va doresc sa dati jos cat mai mult si sa va mentineti bine si in forma.
Pup pe toata lumea

Postat 25 March 2013 - 08:01 PM
fortza Liz! cum a mers azi, ai reusit fara cafea?
Postat 26 March 2013 - 11:00 PM
De maine incep. Sper sa pot sa tin curat 21 de zile implinite, desi am o dispozitie destul de putin motivanta..., dar tot timpul e ba una, ba alta!
Am pregatit meniul pt maine la pranz:
- pranz: jum de piept de pui + 250 g salata iceberg + zeama de la 1 lamaie + 1 mar
- cina: 250 g creveti (cu mult usturoi verde) + 250 g rosii+ 1 porto