Reţete detox
#1761
Postat 30 May 2013 - 03:48 PM
30.05 (58.700 -400gr)
6.00 cafea
10.00 pulpa de vita facuta cubulete si fiarta vre-o trei ceasuri la foc domol cu usturoi verde, tarhon uscat, sare, piper, alaturi de salata verde cu patrunjel si o portocala
16.00 sase capsuni si un ceai cu goji pe care le-am papat dupace s-au hidratat.
20.00 somn la steamer cu spanac, usturoi verde si ghimbir proaspat
#1762
Postat 30 May 2013 - 06:46 PM
durerea de cap, cand incepi detoxul este datorata procesului de detoxifiere. Orice dieta de detoxifiere alegi (ca e oshawa, vegan, detox, sau mai stiu eu ce) in primele zile da aceste reactii, mai violente sau mai domoale... .
Si da, privatiunea de cafea da dureri de cap si lipsa de concentrare vreo 3-4 zile max, dupa care intri in normal si nu mai simti nevoia de cofeina. Daca ai treaba la serviciu, sa mai incerci sa o lasi sambata si duminica si probabil pana luni te obisnuiesti.
inteleg ce zici cu vizitele si musafirii ca si eu am cedat tot din cauza asta. La vizite nu am avut probleme ca eram hotarata, am cedat tura din acest an, cand am intins eu mesele ... dupa 12 zile de detox pur!
Deci tu ai 58.4 kg? foarte tare, nu'sh de ce retinusem ca ai mai multe. E foarte bine, hai ca nu ai mult de dat jos! spor la detoxifiere!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1763
Postat 30 May 2013 - 06:49 PM
Lizura, la 28 May 2013 - 05:35 PM, a spus:
Liz, compatimesc cu tine!
eu m-am stabilizat in jur de 54 kg si la fel sunt cu moralul jos, de la prea mult stres la job. Trebuie un moral bunicel pt un nou inceput de dieta, ca sa ne putem tine de treaba!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1764
Postat 30 May 2013 - 09:21 PM


goji din ceai nu ar trebui mâncate ... 2.5 linguriţe de fructe uscate natural au 10g de zahăr
ai un meniu beton, de fiecare dată îmi faci poftă cu ce găteşti.
#1765
Postat 31 May 2013 - 05:37 PM
Dex, ma gandeam ca e ceva cu ele prea bun, ok, acum sunt cu o cana cu ceai in mana si n-o sa mai mananc fructele.
Daniella o sa incerc in we sa nu beau cafea, desi e placerea mea pacatoasa, sa vad ce se intampla. Retinusem de data trecuta cu durerile de cap, dar la mine s-a combinat si cu senzatie voma si cu oboseala maxima si la servici aveam treaba, multa treaba si eu eram zombi din pacate, eram din alt film. Imi pare rau ca nu esti bine, ca esti asa aglomerata. Eu sub nici o forma nu cedez, doar cu cafeaua o safie o problema, sa vad cum pot s-o negociez, in rest e perioada cand sunt de toate.
31.05 (58.700, deci
6.00 cafea
10.00 somn la steamer cu usturoi verde si lamaie, am mai avut si o felie de scrumbie marinata de mine mai demult pentru ca felia de somn era cam mica; un castronel de capsuni
19.30 pulpa de vita cu multa verdeata alaturi de salata de varza rosie cu marar, mar si zeama de lamaie
lichide din pacate nu am prea avut cand sa beau, zi aglomeratatare.
Jos toxina!!!

#1766
Postat 01 June 2013 - 09:12 AM
01.06 (58.300 -400gr)
9.00 cafea
12.00 salata din andive la gratar, oua fierte, capsuni, patrunjel, otet balsamic, o sa trisezputin si o sa pun si ceva frunze de spanac.
19.30 creveti la gratar alaturi de un dresing din rosii si usturoi coapte tot pe gratar, otet balsamic, piper negru si sare
Pupuri multe!
#1767
Postat 01 June 2013 - 02:13 PM
spanac, somn, rozmarin la steamer, usturoi verdesi zeama de lamaie

carnita de vita, usturoi verde, tarhon uscat fierte vre-o trei ceasuri

salata de varza rosie, mar, marar, zeama de lamaie atasata la friptura de vita

si in final salata de azi din andive coapte la hot-pen, oua fierte, capsuni, busuioc verde, spanac, otet balsamic , zeama de lamaie, sare, piper


#1768
Postat 01 June 2013 - 09:14 PM
parca nici andivele nu-s in lista ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1769
Postat 02 June 2013 - 03:14 PM
Daniella, la 01 June 2013 - 09:14 PM, a spus:
parca nici andivele nu-s in lista ...

Mda... nu-mi aduceam aminte sa fi fost pe lista, dar daca tot le aveam in frigider...asta a fost.
02.06 (58.100 -200gr)
9.00 cafea
12.30 salata de fenel, portocala, marar, zeama delamaie cu piept de pui la hot pen mangaiat cu sare, piper, ghimbir, granule de usturoi, boia dulce, otet balsamic
19.30 somn la steamer cu sos de rosii coapte iute, iute de aseara; gref
acum vad ca am uitat sa scriu ca si aseara am avut gref
Si acum poze
crevetii cu sos de rosii pe care l-am facut asa: sase rosii taiate in doua si pudrate cu busuioc uscat impreuna cu trei capatani de usturoi tanar le-am pus la hot-pen vre-o jumatate de ceas de s-au parpolit bine. Am despelitat si rosiile si cateii de usturoi si le-am blenduit apoi le-am amestecat cu restul de marinata de la creveti in care am pus trei catei de usturoi, piper, ceapa ciorii, o jumatate de ardei iute rosu, ghimbir ras, patrunjel verde,zeama de lamaie, sos de soia, am dat cateva clocote si gata sosul. Pertea interesanta e ca am despelitat rosiile pe tocatorul pe care am taiat ardeiul iutesi pe care nu apucasem sa-l spal si sosul a iesit mult mai hot decat ne asteptam noi dar deosebit de incitant


si salata de azi de fenel


#1770
Postat 02 June 2013 - 07:06 PM

sa mai pui poze, in fiecare zi daca ai timp, ca arata totul asa de imbietor! parca nu ar fi de regim

cum merge cu apa/lichidele/cafeaua?
forta cris! jos toxina!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1772
Postat 03 June 2013 - 11:06 PM
forta cris!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1773
Postat 04 June 2013 - 06:42 PM
03.06 ( 58.400 + 300)
6.00 cafea
10.00 doua piftelute de piept de pui cu salat de varza rosie, mar, marar
am gustat din dulceata de nuci verzi, nu se putea altfel
20.00 ragu de vita, salata de rosii cu patrunjel, capsuni
04.06 ( 58.200 -200gr)
Dupa prima saptamana am scazut in total 1.700. O zi am stagnat, una am crescut, per total ma declar multumita si mergem mai departe
6.00 cafea
10.00 stufat din piftele din piept de pui care erau prea uscate, asa ca le-am pus cu o legatura de ceapa verde si una de usturoi verde, am taiat rondele piftelutele,am pus apa si am lasat safiarba vre-un ceas la foc domol. La sfarit am adaugat patrunjel si marar verde. A fost gustos Am avut si un mar micut
15.00 un fresh din mar, zeama de lamaie, mentasi gheata
20.00 ca si aseara dar fruce avem gref
Si acu ce-am reusit sa pozez
cina de aseara

salata

desertul

freshul de mar

#1774
Postat 04 June 2013 - 08:40 PM
totul arata super apetisant si imi place cat esti de inventiva, eu idei putine ... , dar fixe


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1775
Postat 05 June 2013 - 05:38 PM
Da si cand o sa cobor eu sub 58, lasa,lasa

6.00 cafea
10.00 slata verde, ton in suc prpiu din conserva, marar. Nu prea mi-a placut, deja salata verde nu prea mai e fresh, parca era fara nici un gust. Am dres-o cu o portocala
16.00 un castronel de capsuni si un ceai aromat
19.30 supa crema de sparanghel cu piept de pui si patrunjel, un castronel de capsuni
Azi n-am poze, Daniella, multumesc de incurajare. Ma simt odihnita si energica, fac si ceva gimnastica dimineata si un mic masaj anticelulitic. Sper sa stau mai comod intr-o pereche de pantaloni care inca ma strang un pic dar in care inainte nu prea puteam sa respir
O sa fie bine
Jos toxina!
#1776
Postat 06 June 2013 - 10:53 PM
... si sa faci poze ...
cum merge cu cafeaua? dar cu hidratarea?
jos toxina! spor la dat jos!
ps: ton nu e voie, ca nu e peste alb si nici conserve ... sunt curioasa maine ce va zice cantarul ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1777
Postat 09 June 2013 - 04:03 PM
Deci 06.06. (58.100 -300) deci conserva nu se pune pentru ca era in suc propiu.
Acu sa-mi aduc mainte ce-am papat
6.00 cafea
10.00 feliute de vita la gratar cu varza, marar si lamaie, mar
19.00 somn la steamer si piure de rosii cu uturoi copt si patrunjel verde
07.06. (58.100 deci
6.00 cafea
10.00 nu-mi aduc aminte si pace! doar despre mar
19.30 supa crema de sparanghel cu piept de pui, portocala
8.06 . (58.200 +100)
9.00 cafea
12.00 salata de ridiche alba cu oua fierte si marar, mar
19.00 ragu de vita cu salata de rosii si patrunjel, gref
10.06 (57.700 -500) Daniella m-am gandit ca tre sa te intorci si sa nu ma fac de rusine

9.00 cafea
12.00 piept de pui la grill cu salata de varza, marar, otet balsamic, un castron de capsuni
19.00 somn la cuptor cu rosii si mujdei de usturoi copt si rosii coapte si zeama de lamaie
Sper sanu mai urc, saptamana asta a mers mai greu dar de fiecare datasaptama a doua e mai lenesa, oricum nu ajung la 7kg minus dar ce e dat jos e bun dat si ne ndreptam spreconcedii si apoi mai vedem noi.
Ce-mi place ca m-am disciplinat si nu mai dau iama in gustari, chiar daca or fi fost ele conforme tot erau un factor ce influenta pe plus greutatea mea.
O sa vad daca o sa pot pastra chestia astasi dupa detox ca tare bine ar fi.
#1778
Postat 10 June 2013 - 01:51 PM
fortza!
meniuri super !
spor la detox!
cum reactioneaza cantarul la varza si carne de vita?
parearea mea e ca o poti pastra, daca faci pauze scurte si iar cate un detox. Disciplina de la detox e exceptionala!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1779
Postat 10 June 2013 - 03:52 PM
Daniella, la 10 June 2013 - 01:51 PM, a spus:
fortza!
meniuri super !
spor la detox!
cum reactioneaza cantarul la varza si carne de vita?
parearea mea e ca o poti pastra, daca faci pauze scurte si iar cate un detox. Disciplina de la detox e exceptionala!
As vrea eu sa ajung la56, dar sincer nu cred.M-as bucura tare mult daca as ajunge saptamana asta la 57 curat si apoi in saptamanile de revenire sa ajung la 56. Ar fi super dar sa le luam incet.
Eu nu am avut probleme cu carnea de vita si varza, de fapt slabitul meu e atat de lent incat nu prea am cum sa vad la ce reactioneaza bine si la ce mai putin bine.

10.06 (57.900 + 200gr.)deci ti-am spus eu, la vita+varza=minus si la somn cu rosiiegal cu plus
6.00 cafea, am vrut sa renunt, dar cred ca de maine,lunea e mai greu fara cafea
10.00 ragu de vita cu rosii si patrunjel/jumatate de portie mar
15.00 a doua jumatate de portie de ragu
19.30 piept de pui la grill cu salata de varza sau de ridichi, sa vedem daca gaseste tati in piata
gref
lichide beau destule si fac si ceva exercitii de gimnastica de am facut un pic de febra la picioruse si ceva masaj cu crema anticelulitica, poate reusesc sa mai dau jos din coleceii de pe burtica
#1780
Postat 11 June 2013 - 08:44 PM
6.00 cafea, am zis ca nu mai beau,dar mi-afugit mana singura dupa ibric
10.00 supa crema desparanghel cu piept de pui; Mar
15.00 o lingura de spartura de fagure de miere, era prea frumos pe masa
19.30 stiuca la steamer cu un sos minunatde rosii.
Rosii taiate in doua si pudrate cu sare, o capatana de usturoi le-am pus la steamer, dupa 20 de minute le-am despielitat si le-am pasat cu blenderul vertical. Am mai pisat o jumatate de capatana de usturoi,am taiat cateva rondelute dintr-un ardei iute, doua, trei linguri de suc de rosii facut de mine asta toamna si o legatura mare de patrunjel. Extraordinar de catifelat si de plin de arome acest sor