O felie de cozonac da rece nu cald mi-ar place la micul dejun sau cina cu iaurt ,da' daca-s la dieta ii rezist usor fara stres,mai greu va fi cu pasca aia imi place dar cum o fac eu,amestec si branza dulce cu iute de oi si cu stafide,daca e sa aleg intreo felie de cozo' si una de pasca aleg pasca in clar ,dar doar sa fie facuta de mine daca nu nu mananc
Reţete detox
Postat 13 April 2012 - 08:45 AM
O felie de cozonac da rece nu cald mi-ar place la micul dejun sau cina cu iaurt ,da' daca-s la dieta ii rezist usor fara stres,mai greu va fi cu pasca aia imi place dar cum o fac eu,amestec si branza dulce cu iute de oi si cu stafide,daca e sa aleg intreo felie de cozo' si una de pasca aleg pasca in clar ,dar doar sa fie facuta de mine daca nu nu mananc
Postat 13 April 2012 - 08:49 AM
Cu cozonacul te inteleg bine, eu cred ca am mancat ultima oara cozonac sau panetone acum vreo 6 ani, nu-mi place decat mirosul de la ei. Nu-mi place nici cu nuca, nici cu stafide, nici cu mac, nici cu rahat sau ce se mai pune ca nu-s experta, avind in vedere ca nu-mi place.
Azi fierbi sarmalele??
Postat 13 April 2012 - 08:55 AM
zerda, la 13 April 2012 - 08:49 AM, a spus:
Cu cozonacul te inteleg bine, eu cred ca am mancat ultima oara cozonac sau panetone acum vreo 6 ani, nu-mi place decat mirosul de la ei. Nu-mi place nici cu nuca, nici cu stafide, nici cu mac, nici cu rahat sau ce se mai pune ca nu-s experta, avind in vedere ca nu-mi place.
Azi fierbi sarmalele??
Hi hi hi! piticul meu imi spune ca nu e perfect pt. papila mea decat cum fac eu
Postat 13 April 2012 - 07:12 PM
Am halit una bucata sarmaluta cu o lingurita de iaurt si o bucatica de paine (sa vad cum au iesit si daca-s fierte sa nu ma fac de bafta',verdict :''Crima ''
Deci ne vedem de luni intr-o sapt. la dieta ,pana atunci voi fi cat de cuminte oi putea
Postat 14 April 2012 - 09:22 AM
Nici eu nu mai raspund de actiunile mele de aseara ...
Vedem noi ce zice cantarul miercuri, pana atunci refuz sa mai raportez zilnic.
Koral azi ai 3 saptamani. Rezultat final?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 14 April 2012 - 09:24 AM
Daniella, la 14 April 2012 - 09:22 AM, a spus:
Hi hi ! Eu am zis de luni intr-o sapt. ca sa fiu serioasa
Postat 14 April 2012 - 09:31 AM
Geany, la 14 April 2012 - 09:24 AM, a spus:
Daniella, la 14 April 2012 - 09:22 AM, a spus:
Hi hi ! Eu am zis de luni intr-o sapt. ca sa fiu serioasa
Tu ai dreptate ca o sa ramana o multime de mancaruri dupa masa de duminica... hai ca la tine are cine sa se lupte cu ele ..., la mine...
Dar, nu vreau sa ma gandesc ca o sa fac prapad, asa ca sper sa ma mentin la greutatea implinita dupa ce le 3 saptamani, desi mai slabisem aproape 1 kg saptamana asta, aseara am cam facut-o de oaie (1 piept de rata lacuita + 2 copane + castravete/praz crude taiate fideluta, cu sosuri: teryiaky, soia si picant. Si telemea alaturi. Nu ar fi fost daunator, dar a fost mult, in 4 reprize am mancat cate o farfurie plina, nu ma puteam opri...Era atat de bun! Asta dupa ce am ajunat pana la apus de soare!) si m-a speriat cantarul azi dimi!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 14 April 2012 - 02:57 PM
Aceeasi greutate de sambata trecuta! Deci nu va speriati prea tare, organismul mai creste, mai scade, are el treburile lui!
Va urez aceeasi surpriza placuta pe care am avut-o eu, in dar de Iepurasul de Pasti!
Postat 15 April 2012 - 04:45 PM
Dexter, la 15 April 2012 - 04:14 PM, a spus:
merele coapte rulz!
Adevarat a inviat!
Stiu ca-i sarbatoare insemnata dar ...
Iar m-a mancat ... cutitul ...
Shefa doarme saraca dupa onboseala din ultimele zile ... sssst...
Tocmai le-am facut o salata de fructe: kiwi, portocale, grapefruit, mere, caise din compot.
Cu ocazia asta am incercat prima data sa filetez citrice.
Rezultatul: mainile imi sunt foarte parfumate
Ce am hailt azi? (m-ati intrebat acum cateva zile)
Ridichi de luna, cas de capra, ceapa verde, albuse albe de la 2 o-ole rosii, leurda, doua-trei linguri de midii furate din mancarea lui Giuniorotti, kiwi, portocale (cum am scris mai la deal) doua nuci (de nuc
Incep sa simt ca nu mai am ... fois gras
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 15 April 2012 - 04:54 PM
Postat 15 April 2012 - 05:20 PM
Geany, la 15 April 2012 - 04:54 PM, a spus:
...= +1kg
hi hi hi hi hi hi hi hi hi
Postat 15 April 2012 - 05:24 PM
Postat 15 April 2012 - 06:07 PM
Carmen, merele alea o sa ni le dorim toti in cateva zile....
Postat 16 April 2012 - 03:07 PM
Parca nu este voie sa se manance acelasi tip de carne la pranz si cina, asa-i?
Pt astazi la pranz am peste Tilapia facut la cuptor cu suc de lamaie si rosiute si pt cina am piept de pui fiert cu spanac proaspat alaturi. Dimineata am sa pap un mar daca mi se face foame si la cina am sa pap capsuni.
In dimineata asta aveam 1 kg mai putin, dar inca nu se stie daca e asa, sambata am mancat mult cozonac si pasca si eram umflata si dumineca dimineata cand m-am cantarit aveam 57,900 si in dimineata asta aveam 56.900 kg...mai vedem...
Am unele intrebari!!?? nu mai stiu daca avem voie sa facem sport, stiu ca Dexter a specificat , mers pe jos 30 min dar nu stiu daca avem voie si de alte exerciti: fandari, geno-flexiuni...
Cine se mai baga la dieta?!!
Prima zi de dieta a fost ok la mine (dumineca) mai vedem si astazi...Revin cu detalii mai seara..
Pupici!!
PS.Multumesc lui Dexter si Danielei pt toate explicatiile facute, sunt f f f utile si sanatoase. Mii de pupicuri!!

Ajutor