Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#561 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 16 April 2012 - 06:39 PM

să vă fie de bine toate bunătăţile pe care le-aţi păpat de sărbători!

oana, welcome to the club! nu se mănîncă acelaşi produse de două ori pe zi. ca mişcare este recomandat este numai mersul pe jos, dar dacă înainte de a incepe aveai un program regulat de sport, atunci poţi să îl continui. de măsurat, te-ai măsurat?

#562 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 16 April 2012 - 07:34 PM

de masurat m-am masurat acu cateva zile, si cred ca ma voi masura in a 4-a zi de detox, mai las sa-si faca treaba dieta :P
Multumesc de raspuns :71:

Eu ziceam ca e multa carne la o masa, dar nu-i!! ce flamanda sunt! Ha,ha!!

Mi se pare logic ca nu trebuie sa papi dimineata la diete de detox, cand am facut dieta de detox doar cu legume si fructe pt 7 zile, m-am interesat f mult si am invat multe. Se zice ca organismul nostru incepe detoxificare de la ora 12 noapte si termina pana la 12 la amiaza ,de asta la dietele de detox se cere sa nu se pape la orele alea, sau doar fructe, ca asa ajutam mult detoxificarea care se face la noi in organism.

Multumes Dexter pt dieta scrisa :P
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#563 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 April 2012 - 08:34 PM

you're welcome! ziceam de măsurat înainte să începi, dar văd că te-ai măsurat.

oana are dreptate cu detoxul din timpul nopţii, un factor care ajută mult şi la detox şi la slăbit este să dormiţi bine in timpul nopţii. aşa că băgaţi Imagine postata din bleşug.

#564 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 April 2012 - 09:03 PM

Oana, bun venit! Ma bucur ca ai inceput si ni te-ai alturat! In primele zile am facut si eu ceva greseli ca nu am recitit lista, am inceput din amintiri. Tu intreba aici toate nelamuririle si te ajutam care am citit metoda bine. Oricum, am scoasa eu esenta culeasa din ce a scris Dex daca vrei ti-o trimit maine.
Asa e, pare mult 300 g, dar daca te limitezi la ceea ce zice metoda si lista si ai doar 2 mese pe zi, nu mai e mult ca vii cu mare foame la masa.
Eu vreau sa reiau din 7 mai, nu sunt sigura inca daca o sa fac la fel de restrictiv fara ulei si branzeturi ca prima tura, aici ma mai gandesc.

Koralina, cum a mers cu mentinerea zilele astea ? :71:

Eu am deviat cu unele chestii (nu zahar si fainoase, insa nu am mai putut sa ma limitez la un aliment nou introdus pe zi), dar cel mai rau e ca am mancat cantitati ... :P

Sa dea DD sa aiba Zerda dreptate si sa se regleze organismul singurel, chiar daca ii mai dam sub centura in perioada asta, desi cantarul nu imi arata prea bine azi dimi :P

Dex, multumim! Si tie sa iti fie de bine bucatele alese pe care le-ai servit!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#565 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 April 2012 - 09:18 PM

dani, dacă ai sărit mai mult de 1 kg ai opţiunea de a face ziua cu meniul cu friptură de vacă ...

#566 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 April 2012 - 09:56 PM

Vezi postareaDexter, la 16 April 2012 - 09:18 PM, a spus:

dani, dacă ai sărit mai mult de 1 kg ai opţiunea de a face ziua cu meniul cu friptură de vacă ...

asa cred ca o sa fac, drobul si friptura de miel, raman pe poimaine atunci ... ca doar eu ma lupt cu ele de acum ... :71: Sau incerc varianta cu masa unica la cina: doar friptura de miel (in loc de vita) cu o rosie. Apoi va spun rezultatul experimentului! Merci :P

#567 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 April 2012 - 10:38 PM

dani, aproape că te-aş sfătui să bagi drobu' şi friptura la congi şi să le scoţi mai încolo. mielul nu e uşor de metabolizat ... eu am avut probleme cu el, nu l-am putut introduce din prima.

#568 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 April 2012 - 11:16 PM

Vezi postareaDexter, la 16 April 2012 - 10:38 PM, a spus:

dani, aproape că te-aş sfătui să bagi drobu' şi friptura la congi şi să le scoţi mai încolo. mielul nu e uşor de metabolizat ... eu am avut probleme cu el, nu l-am putut introduce din prima.

Ar fi o idee! Altfel, cred ca fac burta cat un greiere pana la sf saptamanii! dar ce ma fac ca nu imi plac alimentele scoase din congi :71:
Eu cred ca tu iar ai dreptate! :P

#569 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 April 2012 - 11:34 PM

Vezi postareaDaniella, la 16 April 2012 - 11:16 PM, a spus:

dar ce ma fac ca nu imi plac alimentele scoase din congi

atunci tre'să te orientezi să le măriţi :71:

#570 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 April 2012 - 09:41 AM

Vezi postareaDexter, la 16 April 2012 - 10:38 PM, a spus:

Ai 100% dreptate, dupa 2 zile de mancat miel (drob si friptura) simt stomacul ca un bolovan (tare, umflat si dureros) si am +2,2 kg pe cantar, desi nu contineau fainoase, zaharuri e clar ca nu se metabolizeaza... Ma doare asa de rau stomacul, ca imi vine sa plang! Cred ca azi ma rezum la ceaiuri si poate vreo portocala ori doar salata verde cu rosii (parca nu mai intra carne azi pana nu se dezamoreaza burtocul), si maine aplic metoda carne de vita cu rosie.

#571 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 17 April 2012 - 03:08 PM

Dani, am sa incerc sa fiu cuminte si dupa 3 saptamani, am sa introduc cate un ingredient la 2 zile...zaharul si fainoasele mai tarziu , mai peste 3 sapt..

Astazi am vesti bune am mai scazut cu 600g =)) Deci dupa prima zi am scazut 1 kg si dupa a 2-a zi 600g Inca nu am vizitat baia pt chesti mai serioase, dar am schimbat fructul de dimineata, am mancat o grefa intreaga,nu era asa mare si nu puteam sa dau jumatate la gunoi, ca-si pierde vitaminele si nu mai este buna de nimic daca o tii pt cateva ore...

Maniu de astazi: dimineata - 1 grefa
pranz - peste Tilapia cu rosiute la cuptor
cina - piept de pui fiert si-l pap cu mult piper deasupra si alaturi spanac proaspat -mie imi place sa-l pap asa , si voi manca capsuni

Bafta Dani cu mentinerea!!
ReteteFamilie.com

#572 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 April 2012 - 04:50 PM

felicitari pentru 1,5 kg Oana! si imi pare bine ca ai prins ideea cu mentinerea. Pe mine floriile nu m-au destabilizat, insa de vineri incoace rata si apoi dumnica si luni mielul m-au facut harcea parcea! Si spre rusinea mea azi nu am facut ce mi-am propus, decat pana la 17 doar cu ceaiuri. Dupa care am bagat friptura de miel :) cu multa salata verde. Mai am o portie. De tava mare de drob nu ma mai apuc, o sa ma duc sa ii fac loc in congelator.

Oana, ai un meniu perfect. Daca era mic grepfruitul nu cred ca e bai. Apoi e bine ca l-ai mancat intreg (eu nu pot, nu-mi place) si nu suc (sunt zaharurile si mai concentrate in suc). Daca reusesti sa tii 3 saptamani asa si apoi 6 saptamani de stabilizare o sa arati ca la 16 ani! :105:
Vezi ca muschi de vita si vitel, sau carne tocata de vita cu rosii/hamburgheri sunt variatii minunate pt meniul de peste si pui. Crevetii iar mi-au placut la dieta asta!
Ai facut foarte bine ca ai terminat cu peparatele de Pasti si te.ai apucat dupa, candbatea vantul in frigi si erai si satula de diverse ...
nu stiu care peste e Tilapia asta in Romana?

#573 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 17 April 2012 - 06:52 PM

Dani, daca slabesc 5 kg e bun! Nu-mi trebuie mai mult si nici nu vreau sa fiu schijometru :105: sa fiu un 52 :)

Am sa vad maine ce carne de vita sa-mi cumpar, nu prea sunt eu cu asa ceva, dar mai mananc uneori. Am sa-mi cumpar creveti si voi face dupa reteta ta.

Am fiert cam mult piept de pui, mai am de 3 ori fara astazi, deci in total 5 mese. wow!! Eu una nu tin mancarea mai mult de 3 zile, dar cu pipetul de pui am sa fac exeptii, sper sa nu-mi fie rau de la atata :)

Am vizitat baia pana la urma, am facut bine ca am papat o grefa, dimineata. :105:

Bafta Dani!!
ReteteFamilie.com

#574 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 April 2012 - 07:12 PM

daca ai vizitat baia, dimineata ai garantat >-500g.
ai 1,64m tu, parca? pai da, 52kg e foarte bun si sus pe scena la defilare apoi :105: Si eu tot inaltime (-1m)-12 kg vreau sa ajung. Dar cred ca tb sa mai tin macar doua ture pana acolo ...
nici eu nu ma omor cu vita, dar muschiul facut pe gratar 4 min pe fiecare parte (adica sangeriu) sau o bucata de oricare parte tocata si cu rosii bune (Sau conserva italiana de despielitate)E un deliciu, o sa vezi... . Ori modelat hamburger cu condimente (usturoi, piper, sare si boabe de mustar rasnite) si hopa sus la gratar.

#575 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 April 2012 - 07:36 PM

brava oana, jos toxina!

carnea tocată e bună şi "friptă" sub capac cu ceapă sau ceapa verde, yumm! singurul dezavantaj e că nu mai poţi mînca şi altă legumă...
mie nu îmi place carnea de pui a doua zi, aşa că am cumpărat grill indoor george foreman şi fac totul proaspăt, pui, vită, hamburgheri, creveţi ... numai peşte nu din cauză de miros prea puternic.

PS un ceai bun natural şi organic, pentru probleme de plumbing este "smooth move"

#576 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 17 April 2012 - 07:52 PM

Si cum este gratarul? Se lipsete tare de el? Pe mine ma enerveaza sa-l curat apoi...Asa prefer sa fac afara ca am gratar cu gaz.

Da , am auzit de "smooth move" ! Am si eu o cutie cumaparata de ceva luni, eu iau de la organice, dar nu de multe ori ma ajuta, eu sunt mai problematica cu blocajele :105: Dar bine ca m-a ajutat grefa :105: Aseara am baut un ceai verde organic fara cofeina, poate si el a avut un rol...

Sunt f curioasa cat voi mai slabi si maine :)

Hai cu dieta!!

Koral, tu cum esti cu mentinerea?
Zerda?
Geany?

Cine se mai alatura mie?
ReteteFamilie.com

#577 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 April 2012 - 08:07 PM

Vezi postareaOana S, la 17 April 2012 - 07:52 PM, a spus:

Si cum este gratarul? Se lipsete tare de el? Pe mine ma enerveaza sa-l curat apoi...Asa prefer sa fac afara ca am gratar cu gaz.

este foarte practic, nu se lipeşte nimic iar de curăţat, trebuie numai să dai cu un prosop de hîrtie umezit sau cu o cârpă şi s-a curăţat. ce îmi place e că poţi pune şi chestii ingheţate pe el, foarte util în cazul că ai uitat să dezghezi... şi eu am outdoors cu gaz, da' dacă plouă sau e frig, il folosesc pe georgică Imagine postata

#578 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 17 April 2012 - 08:38 PM

Vezi postareaDexter, la 17 April 2012 - 08:07 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 17 April 2012 - 07:52 PM, a spus:

este foarte practic, nu se lipeşte nimic iar de curăţat, trebuie numai să dai cu un prosop de hîrtie umezit sau cu o cârpă şi s-a curăţat. ce îmi place e că poţi pune şi chestii ingheţate pe el, foarte util în cazul că ai uitai să dezghezi... şi eu am outdoors cu gaz, da' dacă plouă sau e frig, il folosesc pe georgică Imagine postata

Am sa ma uit pe net, sa vad deg gratarel.
Multumesc de informatie :occasion14:
ReteteFamilie.com

#579 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 April 2012 - 10:48 PM

Dex, pune, te rog, o foto cu George si una cu al cu gaz de afara si eu sunt in cumpana de care sa iau. Care e avantajul lui George fata de vasul Zepter sau de a face in cuptor sub grill? se face mai repede??

#580 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 April 2012 - 02:43 AM

Vezi postareaDaniella, la 17 April 2012 - 10:48 PM, a spus:

Dex, pune, te rog, o foto cu George si una cu al cu gaz de afara si eu sunt in cumpana de care sa iau. Care e avantajul lui George fata de vasul Zepter sau de a face in cuptor sub grill? se face mai repede??

dani, uite-l pe georgică, avantajul e la gust, la rapiditate şi comoditate, dar nu se compară nici cu zepterul nici cu cuptoru'. ce pui pe georgică are gust de grătar şi se face repede de tot. in 5-10 minute papi, inclusiv chestii ingheţate. mie mi se pare foarte convenabil, il am de cîţiva ani şi gătesc foarte des în el, mai ales ce vreau să iau la pachet. pun pe grill şi pînă fac duş e gata.
Imagine postata
ăla de afară e un weber mic, dacă te uiţi la topicul de somoni al lui dana, îl vezi acolo în poza cu creveţii.

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul