dani, să-ţi fie de bine vacanţa! eşti tare că ai pus numai 1,1 kg, eu in ultima vacanţă am pus 3

dacă bagi meniul cu friptură intr-o zi şi ai un pic de grijă in restul săptămînii, îţi revii imediat.
forza lapo, să te ţii tare şi săptămîna asta
geany, una caldă una rece, că aşa-i in tenis

2uţa, dacă ai trecut de tom, săptămîna asta te vei despărţi de muultă apă şi de muulte toxine. de măsurat te-ai măsurat inainte să începi?
reţete de peşte: am pozat o scrumbie la cuptor, fără nimic, o să o postez in curind.
ioana, din cîte ştiu de la alţii, stevia este de foarte multe calităţi şi nu toate au gust bun. eu peronal nu am incercat decît de la firma NOW şi nu am nici o problemă cu gustul, dar nu o folosesc la cafea şi nici la ceai, pe alea le beau natur.
altă firmă bună este "stevia in the raw" dar nu ştiu dacă se găseşte in Europa.
apropo de cafea cu zahăr, acum nu mai ştiu cît timp, puneam 4 (patru) linguriţe de zahăr la o cană de cafea (cană normală, nu cănoaie) şi nu m-a putut convinge nimeni să renunţ sau să micşorez cantitatea pînă intr-o zi cînd mi s-a pus mie pata şi am zis: de azi nu mai pun zahăr in cafea. am inceput să o beau cu cremă (kaffeezahne?) şi surprise, suprise, mi-a plăcut mai mult decît cu zahăr...
moaţa, se pare că siropul de agave e mai nesănătos decît fructoza din porumb. popularitatea şi-o datorează unui marketing foarte bun dar in realitate este sintetizat in laborator şi e lipsit de calităţi nutritive
copy paste din un articol al dr mercola
Most agave "nectar" or agave "syrup" is nothing more than a laboratory-generated super-condensed fructose syrup, devoid of virtually all nutrient value, and offering you metabolic misfortune in its place.
Unfortunately, masterful marketing has resulted in the astronomical popularity of agave syrup among people who believe they are doing their health a favor by avoiding refined sugars like high fructose corn syrup, and dangerous artificial sweeteners.
And if you're diabetic, you've been especially targeted and told this is simply the best thing for you since locally grown organic lettuce, that it's "diabetic friendly," has a "low glycemic index" and doesn't spike your blood sugar.
While agave syrup does have a low-glycemic index, so does antifreeze -- that doesn't mean it's good for you
Most agave syrup has a higher fructose content than any commercial sweetener -- ranging from 55 to 97 percent, depending on the brand, which is FAR HIGHER than high fructose corn syrup (HFCS), which averages 55 percent. (sublinierea îmi aparţine)
This makes agave actually WORSE than HFCS.
oana, you're welcome, imi pare tare bine că ţi s-a potrvit detoxul şi te-a ajutat exact unde era necesar
atenţie mare, trebuie să revii la mîncatul normal foarte incet, in următoarele săptămîni e o bătaie mare intre tine şi corp. tu vrei să stai la greutatea actuală şi el vrea să se intoarcă la aia dinainte, unde l-ai ţinut o perioadă şi ştia ce are de făcut

koralina, nota 10+ cu coroniţă, eşti gata de defilat pe podium, meriţi artificii, nu numai pompoane

apropo de kimchi, fac şi eu, reţeta mea rapidă este aici, dexter's kimchi dar cum nu o prea am cu murăturile nu pot să spun dacă am observat vreo schimbare in bine sau in rău. ştiu că este un aliment foarte sănătos din cauză de bacterii prietenoase dar nu l-am păpat decît ocazional.