Forum Culinar: Profiterol - Forum Culinar

Salt la continut

  • 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Profiterol "magnific" - asa l-a definit socrella mea

#1 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

  Postat 07 March 2012 - 12:18 AM

In sat la mine se fac dulciuri minunate si nu exagerez cand spun asta.
Cu ricotta, cu ciocolata, cu fistic, cu migdale. In orice patiserie te duci, gasesti fel si fel de prajituri care mai de care mai bune.
Profiterolul este unul dintre dulciurile adorate de familia noastra.
L-am facut pentru prima data azi si de-acum inainte nu mai cumparam .
In primul rand am facut pasta choux, dupa reteta din cartea termomix-ului.

Ingrediente pentru aproximativ 50 de choux-uri mignon.

250 gr apa
un varf de sare
100 gr unt moale bucatele
150 gr faina 00
4 oua (de aprox. 60 dr gr fiecare)

Eu am facut aluatul la termomix.
Pe foc se face in felul urmator:
Intr-o cratita punem untul moale bucatele, sarea si apa, la foc mediu si lasam sa fiarba cam 10 minute, amestecand mereu.
Adaugam toata faina si amestecam rapid pana ce aluatul se desprinde de marginea cratitei.
Amestecam bine, asa incat sa nu faca cocolosi.

Luam de pe foc si mai amestecam cateva minute.
Lasam la racit.

Cand aluatul e rece de tot, adaugam ouale, pe rand, unul cate unul si amestecam bine dupa fiecare.
Punem aluatul intr-un sac a poche si formam choux-urile direct pe tava de la cuptor acoperita cu hartie de copt (tava am uns-o cu putin ulei apoi am pus hartia, in asa fel incat sa nu se ridice cand formam choux-urile).
Formam choux-uri de marimea unei nuci.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30 de minute (in carte scrie 20 de minute). In functie de cuptor. Sa capete o culoare frumoasa.
Le lasam la racit.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310729296399.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-1331072949984.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310729758611.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310729919276.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310730131373.jpg

Trecem la crema de ciocolata, cu care vom acoperi choux-urile.
Eu am gasit o reteta extraordinara aici http://www.cookaroun...ead.php?t=74600

Ingrediente pentru cantitatea de choux-uri de mai sus:
1 litru de lapte
100 gr de cacao
100 gr ciocolata amara 70% (eu am avut Lindt)
250 gr zahar
60 gr faina

Punem intr-o cratita cacaua, zaharul si faina.
Amestecam bine cu un tel, pana ce se toate ingredientele sunt amestecate perfect, fara cocolosi de faina sau cacao.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310737088378.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310737452.jpg

Intr-o alta oala incalzim laptele.
Cand laptele s-a incalzit, adaugam putin cate putin in cratita cu cacao, zahar si faina.

Eu am pus cu un polonic, amestecand mereu cu telul sa nu se formeze cocolosi, pana ce s-a incorporat toata cantitatea de lapte.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-1331073835372.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310738880094.jpg

Punem oala pe foc, amestecan mereu, pana ce crema incepe sa fiarba.
Cand crema incepe sa fiarba si deci incepe a se ingrosa, mai amestecam pentru circa 3 minute (din momentul in care incepe sa fiarba).

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310739835343.jpg

Stingem focul si adaugam ciocolata bucatele. Amestecam pana ce ciocolata este complet absorbita.
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310746479774.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310746596786.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310742701308.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310743358913.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310744292226.jpg


Lasam crema la racit, amestecand des, asa incat sa nu se formeze deasupra acea crusta care se formeaza la cremele calde, fierte.

Cand crema s-a racit complet, se poate folosi.

Fiecare choux il umplem cu frisca batuta, amestecata cu zahar pudra.
Pentru 500 ml de frisca punem 100 gr de zahar pudra.
Frisca neaparat sa fie proaspata, deci nu din aia vegetala.

Punem smantana rece in vasul robotului, incepem a mixa, cand este aproape gata adaugam zaharul pudra in ploaie.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310747573334.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310747842384.jpg

#2 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 March 2012 - 01:42 AM

ASAMBLARE

Luam pe rand fiecare choux decupam cu cutitul o mica gaurica, umplem cu frisca si punem inapoi ce am decupat, impingand usor sa nu cada in momentul in care il vom acoperi cu ciocolata.

Eu am pus cateva linguri de frisca in sac a poche, restul de frisca l-am pus la rece, apoi am scos din nou cand am avut nevoie.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310751547575.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310752626541.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-1331075290076.jpg

Asta e duiul folosit

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310752383813.jpg

Luam fiecare choux umplut cu frisca si cu ajutorul a 2 linguri il rotim in crema de ciocolata, apoi il punem usor pe farfuria pe care vom prezenta profiterolul.
Facem un cerc ca baza, apoi punem choux-urile umplute deasupra intr-un cerc mai mic, si tot asa pana formam o piramida, mai mult sau mai putin.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-1331075562117.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310755733509.jpg

#3 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 March 2012 - 01:51 AM

Alte cateva poze
Asta a fost platoul pregatit pentru socrii

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310777163493.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310777270172.jpg

Pentru noi

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-1331077851583.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13310778655995.jpg

Sublim, minunat, n-am cuvinte sa va spun cat de bun e.
M-au sunat socrii extaziati, l-au definit magnific!
Vi-l recoman cu mare drag, o sa fiti incantati la maxim!

Crema e super neteda, lucioasa, straluceste, nu devine opaca.
Fierbeti crema 3 minute circa de cand a inceput sa fiarba.
Nu puneti amidon in loc de faina pentru ca devine mai groasa, iar ea este densa atat cat trebuie sa fie.
Folositi ciocolata de buna calitate de 70 % nici mai mult nici mai putin.

#4 Useril este offline   Oana S 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 07 March 2012 - 04:37 AM

:hungry: :P :P =)) :P cred ca se intelege, da?

fara cuvinte!!

Multumesc pt reteta :P
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5 Useril este offline   ralesu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 07 March 2012 - 05:46 AM

m-ai dat pe spate si-s cu kracii-n sus!
Any draga, nu stiu ce sa ma mai fac cu tine, ca nu apuc sa fac retetele tale in ritmul in care le postezi! Asa ca pana ajung la profiterooooollll!
Bravo!

#6 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 March 2012 - 08:33 AM

Mnnee!Anuta imi savurez cafeaua de dimineata si chiolbesc ocheanele :hungry: in profiteroalele tale :P
Ma intrebam initial ,daca sunt umplute cu frisca unde intra atata cioco dintr-un l. de lapte ,100 gr. de cacao si 1 ciocolata intreaga :P acuma m-am dumirit!Ce faine sunt ciocolatoase asa =)) Bestiale,magnifice,fenomenale! :P

#7 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 March 2012 - 08:45 AM

Arata chiar magnific :hungry: Mie imi place sa le umplu cu crema de vanilie, pentru umplut am o siringa si asa nu ramine nici o urma :P

#8 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 07 March 2012 - 09:33 AM

:hungry: :P =))
Belea pe capul meu! Chiar ca tre' sa le fac.

#9 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 07 March 2012 - 10:11 AM

Mama, cum poate sa arate profiterolul asta, dar ma abtin si asa urmeaza mucenicii si este destul dulce! :hungry:
GEORGIA

#10 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 March 2012 - 12:05 PM

Vezi postareaOana S, la 07 March 2012 - 04:37 AM, a spus:

:D cred ca se intelege, da?

fara cuvinte!!

Multumesc pt reteta :D


Cu placere Oana :) !

Vezi postarearalesu, la 07 March 2012 - 05:46 AM, a spus:

m-ai dat pe spate si-s cu kracii-n sus!
Any draga, nu stiu ce sa ma mai fac cu tine, ca nu apuc sa fac retetele tale in ritmul in care le postezi! Asa ca pana ajung la profiterooooollll!
Bravo!


Asta tre' neaparat sa-l faci, e ceva de nu am cuvinte, serios, nu exagerez :) .

Vezi postareaGeany, la 07 March 2012 - 08:33 AM, a spus:

Mnnee!Anuta imi savurez cafeaua de dimineata si chiolbesc ocheanele in profiteroalele tale :)
Ma intrebam initial ,daca sunt umplute cu frisca unde intra atata cioco dintr-un l. de lapte ,100 gr. de cacao si 1 ciocolata intreaga acuma m-am dumirit!Ce faine sunt ciocolatoase asa Bestiale,magnifice,fenomenale!


Crema se duce ca-s aproape 50 de coji de scufundat in ea.
Mi-au mai ramas cateva linguri si am pus-o in frigider ca am facut si 3 coji de ecler de proba,crema se pastreaza super la rece, nu se intareste.
Merci Geanino :) !

Vezi postareaAdriana, la 07 March 2012 - 08:45 AM, a spus:

Arata chiar magnific Mie imi place sa le umplu cu crema de vanilie, pentru umplut am o siringa si asa nu ramine nici o urma


Adriana merci :) !
Eu nu am siringa, tot zic ca-mi cumpar.
Umplute asa cum am facut eu ies la fel de bine, in sensul ca nu ramane nici o urma si dupa fiecare choux dat prin crema, crema ramane curata.
Cu siguranta cu seringa ies si mai bine.

Eu il ador umplut cu frisca, frisca ii da un gust si-o prospetime aparte si-apoi combinata cu ciocolata e gustoasa de tot.
Soacra-mea adora profiterolul unei patiserii care a inchis demult, adica s-au dat la facut dulciuri de fistic respectivii.
Totdeauna zicea ca crema lui C. era unica si toate profiterolurile pe care le-a incercat apoi, chiar daca bune fiind, crema nu se compara cu a lui C.
Aseara mi-a facut un mare compliment: "C in confronto a te era niente" :D .
Si-apoi ei nu zic sa ma impresioneze, sunt foarte obiectivi.
Apoi mi l-a dat pe socru la telefon si mi-a zis "Gata, nu mai cumparam profiterol!"

Am gasit crema asta si n-o mai las.

Vezi postareaFoxyy, la 07 March 2012 - 09:33 AM, a spus:


Belea pe capul meu! Chiar ca tre' sa le fac.


Repedeeeee :toothy9; !!!!

Vezi postareaGiorgiana, la 07 March 2012 - 10:11 AM, a spus:

Mama, cum poate sa arate profiterolul asta, dar ma abtin si asa urmeaza mucenicii si este destul dulce!


Eu nu m-am putut abtine si o sa fac si mucenici :) !

#11 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 March 2012 - 02:07 PM

Vezi postareaany_annette, la 07 March 2012 - 12:05 PM, a spus:



Eu nu m-am putut abtine si o sa fac si mucenici :toothy9; !


Ei, da, doar ca mataluta trisezi... le faci, da' nu le mananci!
Pe mine m-ai omorat cu profiteroalele mataluta... acuma si de-astea trebuie sa fac?! Nu-i a bine.
Cred ca nu mai fac nimic si gata, poate ma lecuiesc de dulce. Am zis!
Sorina

#12 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 March 2012 - 02:32 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 07 March 2012 - 02:07 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 07 March 2012 - 12:05 PM, a spus:



Eu nu m-am putut abtine si o sa fac si mucenici :toothy9; !


Ei, da, doar ca mataluta trisezi... le faci, da' nu le mananci!
Pe mine m-ai omorat cu profiteroalele mataluta... acuma si de-astea trebuie sa fac?! Nu-i a bine.
Cred ca nu mai fac nimic si gata, poate ma lecuiesc de dulce. Am zis!


Trisez, nu trisez, problema e ca am mancat si eu si nu m-am simtit deloc vinovata :) !
Trebuie sa-l faci, nici nu stii ce pierzi!!!!!!!!!!!!!!

#13 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,734
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 07 March 2012 - 02:42 PM

tuuulaiiiiiiiiiiiiiiiii any!!!!!!!!! Imagine postataImagine postataImagine postata
mor acilea de pofta. e si ora anapoda, mi-e si foame, si dau cu ochii-n astea. ioi!


eu as face de paste da' mi-e teama de coji. nu prea le pot coace bine la cuptorul asta al meu :toothy9; din mai multe incercari cu aceeasi reteta doar cateva au fost reusite :)

#14 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 March 2012 - 02:54 PM

Anyyy, mancati-as cassata si profiterolii.
:toothy9;

Manu e inebunita dupa profiteroli, nu mai am scuze.
Any, numai tu puteai sa faci concurenta la faimoasele pasticcerii siciliene. :)
Brava, brava, brava!

#15 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 March 2012 - 03:15 PM

Vezi postareaany_annette, la 07 March 2012 - 02:32 PM, a spus:



Trisez, nu trisez, problema e ca am mancat si eu si nu m-am simtit deloc vinovata :toothy9; !
Trebuie sa-l faci, nici nu stii ce pierzi!!!!!!!!!!!!!!


Asta mai lipsea, sa te simti vinovata! Vezi de treaba!
Pai, acum ce sa mai zic... am sa fac si profiterol. Ce mai conteaza? Un dulce in plus, unul in minus...
Da' daca pun mana pe tine tot iti dau o bataita. Faci ce faci si ma ispitesti.
Sorina

#16 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 07 March 2012 - 03:16 PM

Nu ma omor cu ciocolatoasele,da arata profiteroalele tale intr-un mare fel.
Pe vremuri mergeam la Cofetaria Bucuresti(cine e din Bucale stie cofetaria hotelului) si papam cu inghetata, erau bestiale.

Off, mi s-a facut dor de copilarie :toothy9;
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#17 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 07 March 2012 - 03:51 PM

Vezi postareaIoana, la 07 March 2012 - 03:16 PM, a spus:

Nu ma omor cu ciocolatoasele,da arata profiteroalele tale intr-un mare fel.
Pe vremuri mergeam la Cofetaria Bucuresti(cine e din Bucale stie cofetaria hotelului) si papam cu inghetata, erau bestiale.

Off, mi s-a facut dor de copilarie :-*


Off, ce amintiri, Cofetaria Bucuresti, ce bunatati, :wasted: gata am plecat! :wasted:
GEORGIA

#18 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 March 2012 - 04:17 PM

Vezi postareaboni, la 07 March 2012 - 02:42 PM, a spus:

tuuulaiiiiiiiiiiiiiiiii any!!!!!!!!! Imagine postataImagine postataImagine postata
mor acilea de pofta. e si ora anapoda, mi-e si foame, si dau cu ochii-n astea. ioi!


eu as face de paste da' mi-e teama de coji. nu prea le pot coace bine la cuptorul asta al meu :( din mai multe incercari cu aceeasi reteta doar cateva au fost reusite :(


Eu zic ca se fac usor, ce-i drept n-am mai facut niciodata, iar ieri aluatul l-a facut termomixul.
Hai mai incearca, poate-ti ies. Ar fi pacat sa pierzi profiterolul asta din cauza cojilor :) .
Boni :wasted:


Vezi postareaEataly, la 07 March 2012 - 02:54 PM, a spus:

Anyyy, mancati-as cassata si profiterolii.
:-*

Manu e inebunita dupa profiteroli, nu mai am scuze.
Any, numai tu puteai sa faci concurenta la faimoasele pasticcerii siciliene. :wasted:
Brava, brava, brava!


Fa-i ca ai sa vezi c-o sa-i placa. O sa-i placa lui Manu si o sa va placa si voua. Garantat :-*
!
Mai eu nu vreau sa para ca ma laud aici ca mvai ce m-a laudat socrelu si socrella, etc, dar ce-i drept e drept :-* .
Adica: noi dulciuri mancam si mancam dulciuri bune de la patiserii ca-s renumiti si pentru mine-s maximul in patiserie maestrii de aici.
Dar iti zic ca profiterolul asta chiar merita incercat.
Lili :-* .

#19 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 March 2012 - 04:28 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 07 March 2012 - 03:15 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 07 March 2012 - 02:32 PM, a spus:



Trisez, nu trisez, problema e ca am mancat si eu si nu m-am simtit deloc vinovata :-* !
Trebuie sa-l faci, nici nu stii ce pierzi!!!!!!!!!!!!!!


Asta mai lipsea, sa te simti vinovata! Vezi de treaba!
Pai, acum ce sa mai zic... am sa fac si profiterol. Ce mai conteaza? Un dulce in plus, unul in minus...
Da' daca pun mana pe tine tot iti dau o bataita. Faci ce faci si ma ispitesti.


Nu se poate sa nu-l faci tocmai pe asta!
Trebuie sa modifici ceva sau iti da voie Monti sa-l faci exact asa?

Vezi postareaIoana, la 07 March 2012 - 03:16 PM, a spus:

Nu ma omor cu ciocolatoasele,da arata profiteroalele tale intr-un mare fel.
Pe vremuri mergeam la Cofetaria Bucuresti(cine e din Bucale stie cofetaria hotelului) si papam cu inghetata, erau bestiale.

Off, mi s-a facut dor de copilarie :wasted:


Merci Ioana :-* !
Eu zic sa incerci sa-l faci, in plus nu e nevoie sa faci toata portia, mie mi-au iesit 2.
Iar crema mi-a ajuns exact exact pentru amandoua.

Vezi postareaGiorgiana, la 07 March 2012 - 03:51 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 07 March 2012 - 03:16 PM, a spus:

Nu ma omor cu ciocolatoasele,da arata profiteroalele tale intr-un mare fel.
Pe vremuri mergeam la Cofetaria Bucuresti(cine e din Bucale stie cofetaria hotelului) si papam cu inghetata, erau bestiale.

Off, mi s-a facut dor de copilarie :-*


Off, ce amintiri, Cofetaria Bucuresti, ce bunatati, :wasted: gata am plecat! :-*


Eu nu cunosc cofetaria Bucuresti, dar mi-aduc aminte ca era si o prajitura "Bucuresti".

#20 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 March 2012 - 04:58 PM

Vezi postareaany_annette, la 07 March 2012 - 12:18 AM, a spus:


In primul rand am facut pasta choux, dupa reteta din cartea termomix-ului.

Ingrediente pentru aproximativ 50 de choux-uri mignon.

250 gr apa
un varf de sare
100 gr unt moale bucatele
150 gr faina 00... de F2 faina integrala, sau de F1 jumi-juma faina integrala/tarate de ovaz
4 oua (de aprox. 60 dr gr fiecare)


Trecem la crema de ciocolata, cu care vom acoperi choux-urile.

Ingrediente pentru cantitatea de choux-uri de mai sus:
1 litru de lapte... lapte monti (smantana diluata cu apa)
100 gr de cacao
100 gr ciocolata amara 70% (eu am avut Lindt)
250 gr zahar... fructoza intre 125g si 150g (dupa gustul fiecaruia)
60 gr faina... aceeasi poveste ca la 'gogosele'


Fiecare choux il umplem cu frisca batuta, amestecata cu zahar pudra.
Pentru 500 ml de frisca punem 100 gr de zahar pudra.
Frisca neaparat sa fie proaspata, deci nu din aia vegetala.

... folosim exast frisca naturala cu fructoza 50g - 60g.


Asa arata reteta ta la monti.

Vezi postareaany_annette, la 07 March 2012 - 04:28 PM, a spus:


Nu se poate sa nu-l faci tocmai pe asta!
Trebuie sa modifici ceva sau iti da voie Monti sa-l faci exact asa?



Am sa-l fac... da' ai vazut ca abia ma certa Boni, asa ca ramane pe mai incolo. Poate sunt norocoasa si intre timp uit de el.
Sorina

Arata acest topic


  • 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi