Forum Culinar: Profiterol - Forum Culinar

Salt la continut

  • 10 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Profiterol "magnific" - asa l-a definit socrella mea

#161 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 May 2013 - 07:54 PM

N-am avut chef de tort ca era sambata inainte de Pasti.
Am ales profiterolul ca-i bun, rapid si de efect. ^_^

#162 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 29 May 2013 - 05:04 PM

L-am facut si eu, fara ocazie speciala, imi era pofta :floare: Foarte bun, mi-a placut si crema fina de ciocolata si choux-urile. Le-am umplut cu frisca, personal mi se pare alegerea ideala.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#163 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 13 June 2013 - 09:23 PM

Am reusit si eu sa-l fac, ca-mi statea de mult pe creier. Le-a dat al meu prin ciocolata si a zis ca nu le vrea complet imbracate. N-am mai facut mofturi.

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-1290-13711511021325.jpg

#164 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 November 2013 - 04:24 PM

Aura si mie imi place enorm de mult combinatia frisca si ciocolata, e mult mai fina combinatia. Dar e chestie de gusturi, fiecare cum ii place. Ma bucur ca l-ai facut!
Ela, eu daca le puneam asa putina ciocolata primeam reclamatie :floare: ! Ma bucur ca ti-a facut cu ochiul reteta!

#165 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 04 November 2013 - 10:28 PM

Vezi postareaany_annette, la 04 November 2013 - 04:24 PM, a spus:

Aura si mie imi place enorm de mult combinatia frisca si ciocolata, e mult mai fina combinatia. Dar e chestie de gusturi, fiecare cum ii place. Ma bucur ca l-ai facut!
Ela, eu daca le puneam asa putina ciocolata primeam reclamatie :floare: ! Ma bucur ca ti-a facut cu ochiul reteta!


Any, draga de tine! :)

#166 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 November 2013 - 11:35 PM

Vezi postarearedivivus, la 04 November 2013 - 10:28 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 04 November 2013 - 04:24 PM, a spus:

Aura si mie imi place enorm de mult combinatia frisca si ciocolata, e mult mai fina combinatia. Dar e chestie de gusturi, fiecare cum ii place. Ma bucur ca l-ai facut!
Ela, eu daca le puneam asa putina ciocolata primeam reclamatie :) ! Ma bucur ca ti-a facut cu ochiul reteta!


Any, draga de tine! :)


Redi :floare: :) :) . Prietenii stiu de ce.

#167 Useril este offline   ariel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 290
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationundeva,cindva

Postat 12 November 2013 - 03:52 PM

E a doua oara cind le fac, si cu siguranta le voi mai face cit de curind; nu de alta, dar pe linga faptul ca sint extrem de bune, de data asta mi-a mai ramas glazura de ciocolata.

Multumesc Any pentru reteta.

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-68-13842650713951.jpg

#168 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 December 2013 - 04:39 PM

E superb, Ariel!
Daca iti mai ramane crema, congeleaz-o! Cand se va dezgheta va fi super ok, nu-si modifica consistenta.

#169 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 28 December 2013 - 09:32 PM

[quote name='any_annette' date='04 November 2013 - 03:24 PM' timestamp='1383575056' post='207672']

Ela, eu daca le puneam asa putina ciocolata primeam reclamatie :thumleft: !

Asa si pentru Densie, nu e niciodata destula ciocolata! Ei poti sa-i îneci profiterolul în ciocolata :rolleyes:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#170 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 05 January 2014 - 11:36 PM

in sfarsit am reusit sa-l fac si eu, poza vai-si-amar din motiv de aparat in agonie

Any, multumesc mult, crema e o splendoare, in loc de frisca s-a cerut crema :occasion14:
fiica dacilor

#171 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 January 2014 - 11:49 PM

Vezi postareabristena, la 05 January 2014 - 11:36 PM, a spus:

in sfarsit am reusit sa-l fac si eu, poza vai-si-amar din motiv de aparat in agonie

Any, multumesc mult, crema e o splendoare, in loc de frisca s-a cerut crema :occasion14:



Bris, ma bucur enorm de mult! Eu l-am facut pentru seara de revelion ultima data. A cerut toata lumea bis.
Daca ti-a ramas crema o poti congela, cand se decongeleaza e perfecta!

Imagine atasata: monthly_01_2014/post-13-13889588010845.jpg

#172 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 05 January 2014 - 11:54 PM

am uitat poza, se vede ca nu am postat de mult

nu mai am ce crema sa congelez, s-a mancat cu linguroiul, direct din castron, data viitoare fac reteta dubla de crema

Imagine atasata: monthly_01_2014/post-142-1388958750798.jpg
fiica dacilor

#173 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 January 2014 - 11:59 PM

Vezi postareabristena, la 05 January 2014 - 11:54 PM, a spus:

am uitat poza, se vede ca nu am postat de mult

nu mai am ce crema sa congelez, s-a mancat cu linguroiul, direct din castron, data viitoare fac reteta dubla de crema

Atasament IMG_0780.jpg


Foarte frumos ti-a iesit, se vede ca ti-a iesit si crema super!
Si la mine se consuma rapid cema. Cand a ramas, am mancat-o cu biscuiti, cu panettone, cu napolitane :occasion14: . Sau goala, asa cu lingura.

#174 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 November 2015 - 02:48 PM

Imagine atasata: monthly_11_2015/post-9-14486283957058.jpg

Pentru ca daca Manu pofteste, eu ma execut!

Any, e reteta cea mai populara la mine in bucatarie! :love7:

#175 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 January 2016 - 10:18 PM

Superb Lili, eu l-am facut de revelion

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-13-14528027010061.jpg

#176 Useril este offline   vali 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 199
  • Inregistrat: 05-July 10

Postat 03 January 2019 - 11:06 AM

Any, maaaare succes am avut cu profiterolul tau! La mine este inecat in crema! :rolleyes:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2019/post-689-0-69527600-1546506414.jpg


#177 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 January 2019 - 11:25 AM

Vali ma bucur tare tare mult ca ti-a placut si ca a placut si altora.
Eu din lipsa de timp, pentru revelion am cumparat. Dar o sa revin la normal cu timpul sper cu gatelile, juniorul creste si incet incet o sa revin in forma si eu :headbang:.

Arata foarte bine, asa si trebuie sa fie crema, nu trebuie sa se vada chouxurile dedesubt, deci da, inecat in crema este expresia cea mai potrivita :floare: :occasion14: .

#178 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 May 2020 - 02:25 PM

Iar si iar:

Imagine atasata: monthly_05_2020/post-9-0-59244300-1588767749.jpg

Am experimentat doua eclere cu cafea

Imagine atasata: monthly_05_2020/post-9-0-89087200-1588767804.jpg

La crema patisiera cu cacao am adaugat cafea solubila.

Si da, am oja "ciobita".🤫🤫

#179 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 May 2020 - 03:33 PM

Vezi postareaEataly, la 06 May 2020 - 02:25 PM, a spus:

Si da, am oja "ciobita".🤫🤫

cum asa? :D

eclerele, febletea mea :love7:

#180 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 06 May 2020 - 03:49 PM

Moama, cum poate sa arate ecleru ala, pe cine mai intereseaza oja ta ciobita, crezi Imagine postata Ai pus doar praf de ness sau ai dizovat si ai turnat in crema? Si glazura de pe el? Arata senzational!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic


  • 10 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi