Am ales profiterolul ca-i bun, rapid si de efect.
Profiterol "magnific" - asa l-a definit socrella mea
#161
Postat 09 May 2013 - 07:54 PM
Am ales profiterolul ca-i bun, rapid si de efect.
#162
Postat 29 May 2013 - 05:04 PM
#163
Postat 13 June 2013 - 09:23 PM
#164
Postat 04 November 2013 - 04:24 PM
Ela, eu daca le puneam asa putina ciocolata primeam reclamatie
#165
Postat 04 November 2013 - 10:28 PM
any_annette, la 04 November 2013 - 04:24 PM, a spus:
Ela, eu daca le puneam asa putina ciocolata primeam reclamatie
Any, draga de tine!
#166
Postat 04 November 2013 - 11:35 PM
redivivus, la 04 November 2013 - 10:28 PM, a spus:
any_annette, la 04 November 2013 - 04:24 PM, a spus:
Ela, eu daca le puneam asa putina ciocolata primeam reclamatie
Any, draga de tine!
Redi
#167
Postat 12 November 2013 - 03:52 PM
Multumesc Any pentru reteta.
#168
Postat 28 December 2013 - 04:39 PM
Daca iti mai ramane crema, congeleaz-o! Cand se va dezgheta va fi super ok, nu-si modifica consistenta.
#169
Postat 28 December 2013 - 09:32 PM
Ela, eu daca le puneam asa putina ciocolata primeam reclamatie
Asa si pentru Densie, nu e niciodata destula ciocolata! Ei poti sa-i îneci profiterolul în ciocolata
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#170
Postat 05 January 2014 - 11:36 PM
Any, multumesc mult, crema e o splendoare, in loc de frisca s-a cerut crema
#171
Postat 05 January 2014 - 11:49 PM
bristena, la 05 January 2014 - 11:36 PM, a spus:
Any, multumesc mult, crema e o splendoare, in loc de frisca s-a cerut crema
Bris, ma bucur enorm de mult! Eu l-am facut pentru seara de revelion ultima data. A cerut toata lumea bis.
Daca ti-a ramas crema o poti congela, cand se decongeleaza e perfecta!
#172
Postat 05 January 2014 - 11:54 PM
nu mai am ce crema sa congelez, s-a mancat cu linguroiul, direct din castron, data viitoare fac reteta dubla de crema
#173
Postat 05 January 2014 - 11:59 PM
bristena, la 05 January 2014 - 11:54 PM, a spus:
nu mai am ce crema sa congelez, s-a mancat cu linguroiul, direct din castron, data viitoare fac reteta dubla de crema
Foarte frumos ti-a iesit, se vede ca ti-a iesit si crema super!
Si la mine se consuma rapid cema. Cand a ramas, am mancat-o cu biscuiti, cu panettone, cu napolitane
#174
Postat 27 November 2015 - 02:48 PM

Pentru ca daca Manu pofteste, eu ma execut!
Any, e reteta cea mai populara la mine in bucatarie!
#176
Postat 03 January 2019 - 11:06 AM
Imagini atasate
#177
Postat 03 January 2019 - 11:25 AM
Eu din lipsa de timp, pentru revelion am cumparat. Dar o sa revin la normal cu timpul sper cu gatelile, juniorul creste si incet incet o sa revin in forma si eu
Arata foarte bine, asa si trebuie sa fie crema, nu trebuie sa se vada chouxurile dedesubt, deci da, inecat in crema este expresia cea mai potrivita
#178
Postat 06 May 2020 - 02:25 PM

Am experimentat doua eclere cu cafea

La crema patisiera cu cacao am adaugat cafea solubila.
Si da, am oja "ciobita".🤫🤫
#179
Postat 06 May 2020 - 03:33 PM
#180
Postat 06 May 2020 - 03:49 PM

Ajutor











