Profiterol "magnific" - asa l-a definit socrella mea
#161
Postat 09 May 2013 - 07:54 PM
Am ales profiterolul ca-i bun, rapid si de efect.
#162
Postat 29 May 2013 - 05:04 PM
#163
Postat 13 June 2013 - 09:23 PM
#164
Postat 04 November 2013 - 04:24 PM
Ela, eu daca le puneam asa putina ciocolata primeam reclamatie ! Ma bucur ca ti-a facut cu ochiul reteta!
#165
Postat 04 November 2013 - 10:28 PM
any_annette, la 04 November 2013 - 04:24 PM, a spus:
Ela, eu daca le puneam asa putina ciocolata primeam reclamatie ! Ma bucur ca ti-a facut cu ochiul reteta!
Any, draga de tine!
#166
Postat 04 November 2013 - 11:35 PM
redivivus, la 04 November 2013 - 10:28 PM, a spus:
any_annette, la 04 November 2013 - 04:24 PM, a spus:
Ela, eu daca le puneam asa putina ciocolata primeam reclamatie ! Ma bucur ca ti-a facut cu ochiul reteta!
Any, draga de tine!
Redi . Prietenii stiu de ce.
#167
Postat 12 November 2013 - 03:52 PM
Multumesc Any pentru reteta.
#168
Postat 28 December 2013 - 04:39 PM
Daca iti mai ramane crema, congeleaz-o! Cand se va dezgheta va fi super ok, nu-si modifica consistenta.
#169
Postat 28 December 2013 - 09:32 PM
Ela, eu daca le puneam asa putina ciocolata primeam reclamatie !
Asa si pentru Densie, nu e niciodata destula ciocolata! Ei poti sa-i îneci profiterolul în ciocolata
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#170
Postat 05 January 2014 - 11:36 PM
Any, multumesc mult, crema e o splendoare, in loc de frisca s-a cerut crema
#171
Postat 05 January 2014 - 11:49 PM
bristena, la 05 January 2014 - 11:36 PM, a spus:
Any, multumesc mult, crema e o splendoare, in loc de frisca s-a cerut crema
Bris, ma bucur enorm de mult! Eu l-am facut pentru seara de revelion ultima data. A cerut toata lumea bis.
Daca ti-a ramas crema o poti congela, cand se decongeleaza e perfecta!
#172
Postat 05 January 2014 - 11:54 PM
nu mai am ce crema sa congelez, s-a mancat cu linguroiul, direct din castron, data viitoare fac reteta dubla de crema
#173
Postat 05 January 2014 - 11:59 PM
bristena, la 05 January 2014 - 11:54 PM, a spus:
nu mai am ce crema sa congelez, s-a mancat cu linguroiul, direct din castron, data viitoare fac reteta dubla de crema
IMG_0780.jpg
Foarte frumos ti-a iesit, se vede ca ti-a iesit si crema super!
Si la mine se consuma rapid cema. Cand a ramas, am mancat-o cu biscuiti, cu panettone, cu napolitane . Sau goala, asa cu lingura.
#174
Postat 27 November 2015 - 02:48 PM
Pentru ca daca Manu pofteste, eu ma execut!
Any, e reteta cea mai populara la mine in bucatarie!
#176
Postat 03 January 2019 - 11:06 AM
Imagini atasate
#177
Postat 03 January 2019 - 11:25 AM
Eu din lipsa de timp, pentru revelion am cumparat. Dar o sa revin la normal cu timpul sper cu gatelile, juniorul creste si incet incet o sa revin in forma si eu .
Arata foarte bine, asa si trebuie sa fie crema, nu trebuie sa se vada chouxurile dedesubt, deci da, inecat in crema este expresia cea mai potrivita .
#178
Postat 06 May 2020 - 02:25 PM
Am experimentat doua eclere cu cafea
La crema patisiera cu cacao am adaugat cafea solubila.
Si da, am oja "ciobita".🤫🤫
#179
Postat 06 May 2020 - 03:33 PM
#180
Postat 06 May 2020 - 03:49 PM