Cine si cand mai vine prin Bucale? Da' si io ca Zoazorel.... nu peste 2 sau 3 saptamani. Iar in august... am concediu si umblam fleaura.
Intalnirile artistilor culinari
Postat 08 July 2012 - 01:43 PM
Cine si cand mai vine prin Bucale? Da' si io ca Zoazorel.... nu peste 2 sau 3 saptamani. Iar in august... am concediu si umblam fleaura.
Postat 08 July 2012 - 02:04 PM
Fetele sunt niste bomboane, dar nu de menta
M-am simtit bine in compania lor si daca mai primesc "invoire" de acasa mai vin cu drag si la alte intalneli.
Ce nu a spus Moatza, ca eu am fost un "gentleman" si am condus-o pana la gara, pacat ca trenul pleca din Bucuresti cu intarziere, dar ma bucur ca a ajuns cu bine si sigur s-a delectat cu un pepene rece, asta am gasit si eu cand am ajuns acasa. YAM!
Afacerea cu caise la 2,5 lei nu s-a mai efectuat, in afara de un singur comerţant cu caise, altii nu mai erau si acelea erau cam nasoale. Ata e!
Pupici la toate fetele!!!
Postat 08 July 2012 - 05:58 PM
Giorgiana, la 08 July 2012 - 02:04 PM, a spus:
asa e, confirm! Giorgi a stat cu mine pana ce m-am urcat in tren si cred ca daca insistam oleac', venea cu mine la Buzau, asa de dornica sa-ti faca pe plac e.
merci, Giorgi!
Postat 08 July 2012 - 07:26 PM
Ce bine-mi pare c-am fost in consens cu parerea despre intalnire! Mai vreaaauuu! Care mai vine? Hai, ca ne-am incalzit abia!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 09 July 2012 - 01:22 PM
Despre drumuri si calduri ma duc sa ma plang la han....
Aci scriu doar ca ma bucur MUUUUUUUUUUUUULT ca v-am cunoscut. PE TOATE!
Zoazorica -nebunica e o dulce , asa cum o stitzi voi....Zerda nu e shy , e doar o finutza , mai....Moatza e atat de dulce si fragila , Foxyy sigura si stapana pe sine.............ahhhhhh , si am mai avut si o copilitza cu noi , pe Georgi , o stitzi?
Pupici tuturor!
....si pacat ca n-am stat mai mult , cand am ajuns acasa Elena se juca cu soacra-mea de numai.....
( vretzi sa radetzi? Da? Stitzi ca m-a dus foxulina la taxi , vine taxi , dau sa ma sui , aud PRRRRR , ma ridic iar , nu vad nik...spun iar PA , ma duce taxi-ul acasa , cobor la bloc.....urc la soacra-mea...ma asez pe canapea si cand ma ridic zice soacra-mea: Ce facushi fata cu pantalonii?...mai , cand ma uit...ERAU RUPTZI DE-O PALMA-N FUND.............asta era PRRRRRR pe acre-l auzisem )
Postat 09 July 2012 - 01:34 PM
De abia ne-am cunoscut si eu ma intreb cand oare ne-om mai vedea, mi-ar face mare placere, pacat ca stai departe!
Pantalonii ar trebui sa-i pastrazi amintire asa in stadiul in care sunt, fara sa le faci vreo reparatie!
Si deci care va sa zica vrei sa spui ca eu sunt "minoră", nu, de aceea mi-a zis ca sunt o copilitza!
Pupici dulci tie si lui Elena!!!!
Postat 09 July 2012 - 01:36 PM
Postat 09 July 2012 - 01:44 PM
Ioana , sa stii ca Elenei chiar i-a intrat in cap ca-i shefa...vrea sa o puna la punct pe verisoara-sa care-i cu un an mai mare....
Postat 09 July 2012 - 01:57 PM
Postat 09 July 2012 - 02:02 PM
As fi vrut si eu sa ajung, insa abia duminica seara am ajuns in Bucuresti...cu atat mai mult cu cat v-ati intalnit la o aruncatura de bat de mine
Georgi, cumva azi dimineata erai in piata la Matache?.. mi s-a parut ca te-am vazut intr-un magazin, cumparand ceva dulciuri daca nu ma insel, insa eram pe fuga si nici nu eram sigura ca esti tu
Postat 09 July 2012 - 02:37 PM
Olguta, la 09 July 2012 - 02:02 PM, a spus:
As fi vrut si eu sa ajung, insa abia duminica seara am ajuns in Bucuresti...cu atat mai mult cu cat v-ati intalnit la o aruncatura de bat de mine
Georgi, cumva azi dimineata erai in piata la Matache?.. mi s-a parut ca te-am vazut intr-un magazin, cumparand ceva dulciuri daca nu ma insel, insa eram pe fuga si nici nu eram sigura ca esti tu
Da, imbracata intr-o rochita rosie, cumparam pentru cupil napolitane si biscuiti de rontait.
Ce rau imi pare ca nu m-ai tras de maneca!
Lucrez in Palatul CFR, cel de langa piata si atunci piata Matache este cel mai apropiat loc de cumparat cate ceva.
Asa ca, altadata sa ma atragi de atentie!
Postat 09 July 2012 - 02:59 PM
In rest, sunteti frumoase, vesele si de gasca.La cat mai multe intalneli.
Verber, eu in August sunt in Rasnov.Cu mici modificari, vizite la rude si prieteni.Mai la nord spre Maramu'
Postat 09 July 2012 - 03:02 PM
Postat 09 July 2012 - 03:07 PM
Giorgiana, la 09 July 2012 - 02:37 PM, a spus:
Olguta, la 09 July 2012 - 02:02 PM, a spus:
Da, imbracata intr-o rochita rosie, cumparam pentru cupil napolitane si biscuiti de rontait.
Ce rau imi pare ca nu m-ai tras de maneca!
Lucrez in Palatul CFR, cel de langa piata si atunci piata Matache este cel mai apropiat loc de cumparat cate ceva.
Asa ca, altadata sa ma atragi de atentie!
Ahh...deci tu erai...bah...data viitoare nu te mai "ratez"
Eu eram aia cu copilul lipit de poale, intr-o rochita lunga, inflorata
Postat 09 July 2012 - 07:41 PM
vacanta placuta in continuare si-ti doresc zile mai racoroase.
asta-i persoana din Brad despre care ti-am vorbit.
#237 Guest_Gelutza_*
Postat 09 July 2012 - 10:02 PM
Sa traiti, sa va mai intalniti!
Postat 10 July 2012 - 01:07 PM
Eataly, la 09 July 2012 - 02:59 PM, a spus:
In rest, sunteti frumoase, vesele si de gasca.La cat mai multe intalneli.
Verber, eu in August sunt in Rasnov.Cu mici modificari, vizite la rude si prieteni.Mai la nord spre Maramu'
Nu vazusi, fata, ca pusai "poza' cu ea!Pe bune fu, doar ca-i mai timidut-ashea! Zau, pe cuvantul meu de pioner ca fu!
Si prin Bucuresti? Cand? Hai, mai Lili, nu vrei tu sa vezi "trupa de shoc" d-aici? ca estem multe!
Gelutza, la 09 July 2012 - 10:02 PM, a spus:
Sa traiti, sa va mai intalniti!
Yeee, Gelutza! Ce mai faci, fatuta, ca mi-a fost tare dor de tine!
Postat 10 July 2012 - 01:11 PM
Mutti, la 09 July 2012 - 01:22 PM, a spus:
Aci scriu doar ca ma bucur MUUUUUUUUUUUUULT ca v-am cunoscut. PE TOATE!
( vretzi sa radetzi? Da? Stitzi ca m-a dus foxulina la taxi , vine taxi , dau sa ma sui , aud PRRRRR , ma ridic iar , nu vad nik...spun iar PA , ma duce taxi-ul acasa , cobor la bloc.....urc la soacra-mea...ma asez pe canapea si cand ma ridic zice soacra-mea: Ce facushi fata cu pantalonii?...mai , cand ma uit...ERAU RUPTZI DE-O PALMA-N FUND.............asta era PRRRRRR pe acre-l auzisem )
Pai nu asa, fata! Vrei sa se descurajeze fetele si sa nu mai vrea nimeni sa ne intalneasca?
Bueeyyy!N-a tras nimeni de Mutti, n-am batut-o, n-am molestat-o, da? Pantalonii i s-au rupt de...shefi ce sunt! Ca Elena! Care-i shefa!
Mutti, cand mai vii?

Ajutor