Forum Culinar: Intalnirile artistilor culinari - Forum Culinar

Salt la continut

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intalnirile artistilor culinari

#841 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 17 June 2013 - 09:51 PM

Vezi postareaCarmella, la 17 June 2013 - 07:40 AM, a spus:

Vezi postareastella, la 17 June 2013 - 06:55 AM, a spus:

Carmella, eu credeam ca ai 23 :snorting:; deci am sa rectific.

Repede m-a dat Dragoș de gol ca am 24, cind lumea credea că am 23 ntz ntz ntz. Cea mai tare faza a fost cind aveam vreo 40 si cineva imi spune "vaai, dar nu va dadeam mai mult de 38"
Ralesu, bune si intilnirile restrinse, bravo voua! Arati tare bine, ce machiaj sa va trebuiasca? Clatitele alea... imi fac si ele cu ochiul ;)

Fata pan la urma ce varsta ai,ca pe mine m-ai debusolat complect si n-am baut nimic.Imagine postata
Iata cum am vazut eu lucrurile pana sa te vad la intalneala:

Dupa avatarul unde stai cu gura punga ca o scorpie adevarata Imagine postata si dupa "pana condimentata " cu care scrii,ce dovedeste oarece experienta de viata Imagine postata,io-ti dadeam vreo 45 spre 50.Adica leat cu mine.
Categoria HB pe maturaImagine postata
Dupa ce te-am vazut la intalneala,mai mult de 30 nu-ti dau si cred ca potrivit noii etati,poti sa-mi spui saru-mana.Imagine postata
Daca ai 44 spre 45 ,atunci sa nu mai zici nimanui,pentru ca arati bestial.
De mult nu am mai vazut pe cineva atat de bine conservat.
Vorbesc serios,m-ai lasat masca.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#842 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 17 June 2013 - 09:53 PM

Vezi postareastella, la 17 June 2013 - 09:51 PM, a spus:

Nu stiu zau Carmella, cat de des gatim, dar ne intalnim ;)
Eu azi am facut o excursie la Brasov, Cota 1400 si Busteni, si nu am vazut doar palatul Cantacuzinilor ;), si frumoase peisaje .

Ce bine de tine! Felicitari! :snorting: Si cu cine te-ai intilnit? ;)

#843 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 17 June 2013 - 10:01 PM

Daneza & Ralu,Imagine postata

Ma bucur sa va cunosc.
Ralu ,chiar ma gandeam cum arata posesoarea acelor unghii superbe.
Cum altfel decat o doamna finuta.Imagine postata
Daneza mi-a delectat ochii cu superbe prajituri si painici,pacat ca nu prea mai are timp sa treaca pe la noi.
Ar fi frumos sa vedem si alte intalneli canadiene.Imagine postata

#844 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2013 - 10:04 PM

Vezi postareaPiscotel, la 17 June 2013 - 09:51 PM, a spus:

Fata pan la urma ce varsta ai,ca pe mine m-ai debusolat complect si n-am baut nimic.[img]

Hai ca-ti zic numai tie, ca nu vreau sa ma pui sa-ti zic saru-mina :snorting: fac 43 in septembrie.

#845 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 June 2013 - 10:07 PM

Vezi postareaCarmella, la 17 June 2013 - 09:53 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 17 June 2013 - 09:51 PM, a spus:

Nu stiu zau Carmella, cat de des gatim, dar ne intalnim ;)
Eu azi am facut o excursie la Brasov, Cota 1400 si Busteni, si nu am vazut doar palatul Cantacuzinilor ;), si frumoase peisaje .

Ce bine de tine! Felicitari! :snorting: Si cu cine te-ai intilnit? ;)

....si cu Cara ...
Btw eu nici 34 nu-ti dau, cu ochiul liber ....deci arati extracaliflagilistik

#846 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2013 - 10:17 PM

Vezi postareastella, la 17 June 2013 - 10:07 PM, a spus:

....si cu Cara ...
Btw eu nici 34 nu-ti dau, cu ochiul liber ....deci arati extracaliflagilistik

Hai, ma, ca sinteti prea amabili :snorting: multumesc, dar vorba feciorului: nu-i chiar asa ;)

#847 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 17 June 2013 - 10:34 PM

Vezi postareaCarmella, la 17 June 2013 - 10:04 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 17 June 2013 - 09:51 PM, a spus:

Fata pan la urma ce varsta ai,ca pe mine m-ai debusolat complect si n-am baut nimic.[img]

Hai ca-ti zic numai tie, ca nu vreau sa ma pui sa-ti zic saru-mina :snorting: fac 43 in septembrie.

Sa ne spui si noua unde ai gasit elixirul tineretii .
Arati fantastic.

#848 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 June 2013 - 10:34 PM

Vezi postareaCarmella, la 17 June 2013 - 09:35 PM, a spus:

Am exact aceeasi culoare de par ca in poza, e prins in coada, insa, si se vede prea putin in poza de la avatar ca sa-ti dai seama de culoare. De greutate am mai spus ca atunci cind sint "grasa" eu port marimea 40 (adica acum) si cind sint "slaba", ca la avatar, am cu aproximativ 4 kile mai putin si port marimea 38, deci sint fit in ambele situatii ;) De vazut se vad, dar in niste poze numai cu moaca nu prea ai cum sa-ti dai seama.

pai, cum descrisesei la un moment dat ca mancai ca la regim de sportiv, am crezut ca ai batut 100 de kg ... ! cand colo tu, masura 40 cand te incordezi :snorting: Hai ca ai batut toate recordurile la surprize si discutii despre surprinderea publicului artist! e clar ca ai facut tot forumul k.o.! ;)

ps: fuge ochiul pe lateralele sepcii ...probabil de aia mi te imaginam bruneta! aveai parul mai lung in foto avatar?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#849 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2013 - 10:40 PM

Stella, sa-ti fie de bine intalnirea si plimbarea!

Carmella, ai nici 2 ani mai mult ca mine si suferi :snorting: cam de aceeasi masura la haine, deci chiar daca ai baiat mareeee, tot nu-ti zic saru'mana, ca suntem pe aproape ! ;) Multi ani inainte sanatoasa! zodia fecioara, ca picea mea?

#850 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2013 - 10:50 PM

Vezi postareaDaniella, la 17 June 2013 - 10:40 PM, a spus:

zodia fecioara, ca picea mea?

Fecioara, da ;)

#851 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 June 2013 - 12:23 PM

Vezi postareastella, la 15 June 2013 - 07:55 AM, a spus:

Ca sa nu mai editez, si cu Giorgi m-am vazut prima oara, dar cum este fidela pozelor ce le stiu, mi se parea ca ne stim demult si ne-am tot vazut ;)

Si eu m-am vazut prima oara cu Stella si am avut aceeasi impresia ca si ea...ca ne stim demult si ne-am tot vazut!
GEORGIA

#852 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 June 2013 - 12:25 PM

Vezi postareazerda, la 15 June 2013 - 06:28 PM, a spus:

Eu m-am simtit foarte bine, dar sunt silita sa-mi cer scuze pentru invazia de pe ultima suta de metri. La firma omului se mutau cu sediul taman in Piata Victoriei asa ca la terminarea mutatului, au aparut doi colegi de-ai omului, dar au placut-o mult pe Carmella si pe Stella. De Zozo nu mai zic, ca unul o cunostea deja!

Cred ca si pe mine m-au placut colegii omului, nu ti minte unul din ei mi s-a adresat cu "domnisoara", deci te rog!
GEORGIA

#853 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 June 2013 - 12:31 PM

Si pentru mine a fost o seara minunat de placuta si parca nu ne mai venea sa plecam!

Si eu la randul meu am cunoscut persoane noi si mi-a parut tare bine, sper din suflet sa le revad si cu alte ocazii!

Mi-a fost si mie tare greu sa o recunosc pe Carmella, vazand-o doar in avatar, este o persoana tare dulce...sweet, sweet!

Una peste alta, ne-am simtit bine impreuna, cu toatele, asa ca...sa mai tot fie intalniri...si porti mici de mancare ;) !
GEORGIA

#854 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 June 2013 - 12:43 PM

Rectific, si pe Georgi au placut-o, daca punea Dl.tau o mana pe ei, se trezeau la metrou :hug: !!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#855 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 18 June 2013 - 04:37 PM

Vezi postareaCarmella, la 17 June 2013 - 10:50 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 17 June 2013 - 10:40 PM, a spus:

zodia fecioara, ca picea mea?

Fecioara, da :)

aaaa, si eu credeam ca sunt singura fecioara de pe forum :hug: ...Dani, daca Bea e fecioara inseamna ca nu te poti plange ca e dezordonata. Nu am vazut pana acum fecioare, fete si baieti, care sa nu aiba hainele in dulap aranjate frumos una peste alta. La mine de ex totul e sortat. Bine, dupa ce le aranjez vine un geaman si-mi strica yin-yangul, dar m-am obisnuit...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#856 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 18 June 2013 - 10:13 PM

Da dom'le, asa-s gemenii astia...strica yin-yang-ul=))
de aia nu le aranjez eu la dunga : ca dupa ma streseaza si yin si yang...bing-bang
rascolim maria ta, rascolim in dulap :)

#857 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 June 2013 - 10:36 PM

La mine in dulap le aranjez dupa o metoda necunoscuta, dar ea exista, parol mon cher!

Problema era la munca cu o colega tot fecioara( barfea gura lumii ca pe bune fecioara) aia avea ambitia sa-mi faca ordine in fiset!I-am zis ca sa nu incerce si s-a executat, dar se uita asa suspect la bibliorafturile mele ca m-am apucat sa le ordonez!

Rezultat final: peste o saptamana nu gaseam nimic si ziceam ca o litanie: JUR ca nu mai fac ordine niciodata!!

Aia a rabdat vreo ora si cu aproape lacrimi in ochi m-a intrebat cum pot sa spun asa ceva!

Pe scurt: POT! Toata ziua aia n-a fost buna de nimic, i-am distrus un idol, ordinea!

Eu stiu perfect ca oareshce hartie sta sub Monitorul Oficial patat de cafea de peste tratatul X, de langa dosarul cutare, ce nevoie am eu de ordine???
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#858 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2013 - 10:54 PM

Pe mine chiar ma enerveaza chestiunile astea cu ordinea la fecioare, nu stiu cine a inventat-o, dar nu-i pentru mine. Am intentionat sa fac chiar o poza la rafturile mele din sifonier si la rafturile geamanului cu care impart sifonierul, ca sa vedeti care e treaba cu yin si yang... la mine haos, la el ordine. Pe de alta parte, am o organizare foarte buna si un simt al timpului, n-o sa ma vada nimeni disperata ca am uitat ceva, ca intirzii undeva, ca imi lipseste ceva din cele trebuincioase la timpul potrivit. Chiar azi discutam cu o colega ca dau lectii de ordine unii care isi asaza chilotii in sifonier la dunga si pe culori, dar uita ca trebuie sa vina la o intilnire importanta :) Ordine inseamna si in cap, nu numai in dulap, eeeei!...

#859 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2013 - 11:12 PM

Cred ca nu prea conteaza zodia, pt a fi ordonat in gandire, in lucruri, la job, in relatiile cu oamenii etc... Tine si de de educatie, de experiente, de profesie, dar si de fire etc

Eu am cunoscut vreo 2 fecioare si un fecior si as spune ca am vazut in toate ca sunt persoane foarte sensibile. Dar iar, nu cred ca e de zodie, ci de ... pozitia tuturor astrelor ... :) Una peste alta, nu se poate generaliza, chiar deloc!

Mie imi place ordinea in toate domeniile la maxim, imi da o stare de relaxare sa stiu ca toate sunt puse la locul lor! Ceea ce nu inseamna ca nu stau cateodata 3-6 luni fara sa-mi fac ordine pe birou, avand vrafuri de f diverse documente din diverse proiecte, dosare, bibliorafturi, agende, notite etc... stiindu-le pe fiecare unde sunt, asa in dezordinea mea ordonata. Si cand am timp si chef fac ordine perfecta, ceea ce apoi imi da o stare de relaxare maxima! Astea insa tin de fire, nu inseamna ca e bine asa sau invers, ci cum se simte omul respectiv bine "in habitatul sau" :).

Ca sa inchei, picea seamana cu mine :). Cand are chef isi da jos hainutele, le impacheteaza si le pune frumos. La fel jucariile. Cand nu, azvarle cu ele care unde :) ...dar de cele mai multe ori spre cosul de rufe murdare :) . Deci pare sa aiba inclinatii spre a fi ordonata si la varsa asta ar fi bine sa invete sa fie. Nu? Oricum dupa ce ajunge ea acasa, in juma de ora zici ca a dat bomba atomica ... :)

#860 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 01:17 PM

....ramasesem datoare cu o poza...impreuna cu Arcadia :rolleyes:

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 66 Pagini +