Si acum sa va arat cine cu cine s-a intanit duminica aceata, adica ieri. Din moment ce eu scriu aici si acum, inseamna ca una dintre protagoniste sunt ... je.
Sa bata tobele, sa se auda aplauzele. Tadaaaam:
IMG_20150719_123952.jpg (1008.97K)
Number of downloads: 3
Ei, da, s-au intanit 2 bucovinence: Alis si cu mine.
Dupa o intanire programata si esuata acum vreo 2 ani, am reusit performanta de a da nas in nas vineri, cand am planuit o intanire pentru ieri.
Am cunoscut o fata minunata, vesela si optimista, care a venit cu cei doi copii din dotare, Denis si Noris, doi frumosi, ca mama lor, cu un bun simt cum rar intalnesti, foarte cuminti si educati.
IMG_20150719_120951.jpg (840.22K)
Number of downloads: 2
Mi-am permis sa le fac o fotografie, le-am cerut voie copiilor, care s-au aranjat frumos si au luat pozitia cuvenita. Denis s-a aranjat si si-a sters gurita care era conturata de inghetata de ciocolata.
Am stat la cafea mai bine de o ora, dup[ care am plecat spre un parc de distractii ah-hoc, prilejuit de festivalul de folclor care are loc la Campulung Moldovenesc de ceva ani buni, parc de care erau atrasi nevoie mare cei doi frumosi.
Mi-ar fi placut sa stam impreuna mai mult, dar eu mai aveam o intalnire, de la care am ajuns acasa cu bataturi si uda ca un motan ratacitor,pentru ca m-a prins ploaia pe drum.