Pachetele de foietaj cu gem de caise
#21
Postat 09 July 2012 - 03:40 PM
#22
Postat 17 July 2012 - 05:23 PM
Chiar am si eu in plan un tort cu blat de cacao, asa ca sigur le refac si eu!
#25
Postat 24 September 2012 - 07:19 PM
#27
Postat 03 October 2012 - 12:02 PM
zerda, la 24 September 2012 - 07:19 PM, a spus:
Deci a durat ceva pana m-am tinut de cuvant, dar ca sa fiu iertata am plusat!
Cu gem de piersici, cum am zis, facut de manutele mele!
cu urda, marar, sare, ou:
si asta-mi place mie cel mai tare poza, dar nu e bine incadrata si se vede si ambulanta:
#28
Postat 03 October 2012 - 12:36 PM
Eu ador clatitele cu urda si marar, deci cred ca in varianta asta sunt fenomenale !
#29
Postat 03 October 2012 - 01:15 PM
#31 Guest_Gelutza_*
Postat 08 November 2012 - 10:54 PM
Nu le-am tras o poza mai hartistica fiindca nu am avut timp, am rupt platoul cu pachetelele din context...
#33
Postat 09 November 2012 - 12:51 AM
Eu tot am zis ca incerc varianta sarata, sper de-acum incolo.
#34
Postat 09 November 2012 - 12:57 AM
#35 Guest_Gelutza_*
Postat 09 November 2012 - 08:38 AM
any_annette, la 09 November 2012 - 12:51 AM, a spus:
Eu tot am zis ca incerc varianta sarata, sper de-acum incolo.
Mi-am facut "pesmet" de pandispan si l-am pus la cutie, sa vad daca sta o saptamana, fiindca vine ziua fiului si le voi reface.
Sunt sigura ca si varianta sarata e f. buna, eu am avut rulourile si nu am incercat acum, dar studiez!
#36
Postat 09 November 2012 - 09:51 AM
Gelutza, la 09 November 2012 - 08:38 AM, a spus:
Mi-am facut "pesmet" de pandispan si l-am pus la cutie, sa vad daca sta o saptamana, fiindca vine ziua fiului si le voi reface.
Sunt sigura ca si varianta sarata e f. buna, eu am avut rulourile si nu am incercat acum, dar studiez!
Gela eu zic ca sigur tine, cand am facut eu pachetelele astea prima data, pandispanul meu a stat in dulap 5 zile in folie de plastic si era perfect .
Deci vine ziua baiatului tau, alta distractie, alte gateli, abia astept sa vad ce mai pregatesti !
#37
Postat 12 November 2012 - 12:15 PM
daca apuc, o sa pun si poza cand ajung acasa
#39
Postat 12 November 2012 - 01:27 PM
Cu resturile de blat de la joffre o sa fac si eu rulourile tale cu gem. Sper sa tina pina atunci le am pus deocamdata intr`o pungutza pe care am lasa`to deschisa sa se usuce bine foaia mea de pandispan. Nu a ramas mult dar atat cat este. M`am tot uitat pe la rulourile astea si uite ca le vine si vremea lor. Am si foietajul, gemul, pandispanul dar ....... acum sa treaca dulcele ce l`am facut.
#40
Postat 12 November 2012 - 02:25 PM
cerra, la 12 November 2012 - 01:27 PM, a spus:
Cu resturile de blat de la joffre o sa fac si eu rulourile tale cu gem. Sper sa tina pina atunci le am pus deocamdata intr`o pungutza pe care am lasa`to deschisa sa se usuce bine foaia mea de pandispan. Nu a ramas mult dar atat cat este. M`am tot uitat pe la rulourile astea si uite ca le vine si vremea lor. Am si foietajul, gemul, pandispanul dar ....... acum sa treaca dulcele ce l`am facut.
Cand le-am facut prima data, foaia de blat a stat 5 zile impachetata in folie de plastic, in dulap. A fost super ok .