Forum Culinar: Pachetele de foietaj cu gem de caise - Forum Culinar

Salt la continut

  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pachetele de foietaj cu gem de caise

#21 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 09 July 2012 - 03:40 PM

Multumim Any! fetele au fost incantate! umplutura facuta din blat de cacao si gem de zmeura

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2012/post-95-13418411699919.jpg

Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#22 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 July 2012 - 05:23 PM

Ma bucur Alpha, minunate ti-au iesit!
Chiar am si eu in plan un tort cu blat de cacao, asa ca sigur le refac si eu!

#23 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 20 August 2012 - 09:36 PM

Any, ideea cu pandispanul este minunata :105: Trebuie sa incerc :love7:

#24 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 September 2012 - 05:56 PM

Vezi postarealenias, la 20 August 2012 - 09:36 PM, a spus:

Any, ideea cu pandispanul este minunata :floare: Trebuie sa incerc :notworthy:


E o idee super, asa e!

#25 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 September 2012 - 07:19 PM

Bine ca ai ridicat reteta, cu gem de piersici, banuiesc ca merge f bine, fac pentru verisoara mea.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#26 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 September 2012 - 10:36 AM

Vezi postareazerda, la 24 September 2012 - 07:19 PM, a spus:

Bine ca ai ridicat reteta, cu gem de piersici, banuiesc ca merge f bine, fac pentru verisoara mea.


Sigur ca merge, abia astept sa le refac si eu.

#27 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 October 2012 - 12:02 PM

Vezi postareazerda, la 24 September 2012 - 07:19 PM, a spus:

Bine ca ai ridicat reteta, cu gem de piersici, banuiesc ca merge f bine, fac pentru verisoara mea.

Deci a durat ceva pana m-am tinut de cuvant, dar ca sa fiu iertata am plusat!

Cu gem de piersici, cum am zis, facut de manutele mele!

Imagine postata

cu urda, marar, sare, ou:

Imagine postata

si asta-mi place mie cel mai tare poza, dar nu e bine incadrata si se vede si ambulanta:

Imagine postata
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 October 2012 - 12:36 PM

Minunate, Zerda, cred ca si alea sarate sunt un delicu!
Eu ador clatitele cu urda si marar, deci cred ca in varianta asta sunt fenomenale :thumleft: !

#29 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 October 2012 - 01:15 PM

Efectiv fenomenale! Sunt bune de nu se poate!O sa mai incerc si alte combinatii sarate, dar n-am vrut sa pierd urda asta era de la bunicii cuiva, facuta in casa!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#30 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 October 2012 - 03:50 PM

Vezi postareazerda, la 03 October 2012 - 01:15 PM, a spus:

Efectiv fenomenale! Sunt bune de nu se poate!O sa mai incerc si alte combinatii sarate, dar n-am vrut sa pierd urda asta era de la bunicii cuiva, facuta in casa!


Atunci trebuie sa le refac neaparat in varianta sarata :thumleft:!

#31 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 08 November 2012 - 10:54 PM

Pentru astazi le-am comis si eu Any si toata lumea le-a-ndragit.
Nu le-am tras o poza mai hartistica fiindca nu am avut timp, am rupt platoul cu pachetelele din context... ^_^
Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1400-13524080734108.jpg

#32 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 08 November 2012 - 11:55 PM

Vezi postareazerda, la 24 September 2012 - 07:19 PM, a spus:




Foarte frumoase si sunt sigura ca sunt si gustoase ^_^

#33 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 November 2012 - 12:51 AM

Gelutza, ma bucur ca v-au placut, frumoase ti-au iesit ^_^ !
Eu tot am zis ca incerc varianta sarata, sper de-acum incolo.

#34 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 November 2012 - 12:57 AM

Au fost delicioase, te provoc sa incerci!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#35 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 09 November 2012 - 08:38 AM

Vezi postareaany_annette, la 09 November 2012 - 12:51 AM, a spus:

Gelutza, ma bucur ca v-au placut, frumoase ti-au iesit :love7: !
Eu tot am zis ca incerc varianta sarata, sper de-acum incolo.

Mi-am facut "pesmet" de pandispan si l-am pus la cutie, sa vad daca sta o saptamana, fiindca vine ziua fiului si le voi reface.
Sunt sigura ca si varianta sarata e f. buna, eu am avut rulourile si nu am incercat acum, dar studiez!

#36 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 November 2012 - 09:51 AM

Vezi postareaGelutza, la 09 November 2012 - 08:38 AM, a spus:


Mi-am facut "pesmet" de pandispan si l-am pus la cutie, sa vad daca sta o saptamana, fiindca vine ziua fiului si le voi reface.
Sunt sigura ca si varianta sarata e f. buna, eu am avut rulourile si nu am incercat acum, dar studiez!


Gela eu zic ca sigur tine, cand am facut eu pachetelele astea prima data, pandispanul meu a stat in dulap 5 zile in folie de plastic si era perfect :hug:.
Deci vine ziua baiatului tau, alta distractie, alte gateli, abia astept sa vad ce mai pregatesti :love7: !

#37 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 12 November 2012 - 12:15 PM

Sambata am avut zi "Any" Imagine postata Am facut somonul cu paste si pachetele. Am avut resturi de madeira in congelator si le-am amestecat jumatate cu marmelada de portocale si jumatate cu gem de capsuni. Minunate iar!
daca apuc, o sa pun si poza cand ajung acasa
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#38 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 November 2012 - 12:56 PM

Alpha, ma bucur ca am fost cu voi la masa :occasion14: !!

#39 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 12 November 2012 - 01:27 PM

any,

Cu resturile de blat de la joffre o sa fac si eu rulourile tale cu gem. Sper sa tina pina atunci le am pus deocamdata intr`o pungutza pe care am lasa`to deschisa sa se usuce bine foaia mea de pandispan. Nu a ramas mult dar atat cat este. M`am tot uitat pe la rulourile astea si uite ca le vine si vremea lor. Am si foietajul, gemul, pandispanul dar ....... acum sa treaca dulcele ce l`am facut.

#40 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 November 2012 - 02:25 PM

Vezi postareacerra, la 12 November 2012 - 01:27 PM, a spus:

any,

Cu resturile de blat de la joffre o sa fac si eu rulourile tale cu gem. Sper sa tina pina atunci le am pus deocamdata intr`o pungutza pe care am lasa`to deschisa sa se usuce bine foaia mea de pandispan. Nu a ramas mult dar atat cat este. M`am tot uitat pe la rulourile astea si uite ca le vine si vremea lor. Am si foietajul, gemul, pandispanul dar ....... acum sa treaca dulcele ce l`am facut.


Cand le-am facut prima data, foaia de blat a stat 5 zile impachetata in folie de plastic, in dulap. A fost super ok :P .

Arata acest topic


  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi