Forum Culinar: Pachetele de foietaj cu gem de caise - Forum Culinar

Salt la continut

  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pachetele de foietaj cu gem de caise

#41 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 12 November 2012 - 02:49 PM

[quote name='any_annette' date='12 November 2012 - 12:25 PM' timestamp='1352723111'

Cand le-am facut prima data, foaia de blat a stat 5 zile impachetata in folie de plastic, in dulap. A fost super ok :P .
[/quote]

A mea si asa nu era groasa si foarte pufoasa asa ca sigur o sa stea bine si ce zici: ii cam putinica sa o mai imbin cu ceva piscoturi sau biscuiti cand fac? sunt resturile de la cercul de la tort si ce a ramas de la rondelele de joffre si nu cred ca am 250 de gr acolo nu am cantarit dar sigur nu`s atatea grame.

#42 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 November 2012 - 04:00 PM

Cerra eu cred ca merge bine daca combini cu piscoturi sau biscuiti :toothy6: !

#43 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 12 November 2012 - 10:16 PM

Vezi postareaany_annette, la 12 November 2012 - 04:00 PM, a spus:

Cerra eu cred ca merge bine daca combini cu piscoturi sau biscuiti :( !


tks!

#44 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 13 November 2012 - 01:31 AM

:(



Imagine atasata: monthly_11_2012/post-95-13527630558592.jpg
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#45 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 November 2012 - 04:57 PM

Alpha, frumoase ca de obicei :rolleyes: !

#46 Useril este offline   maddy123 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTrier, DE

Postat 15 November 2012 - 01:29 PM

Si eu tot pentru varianta sarata am optat - 2 felii de paine si vreo 4-5 linguri de zacusca.
Multumesc frumos pentru idee. :tongue3:
Imagine atasata: monthly_11_2012/post-423-13529788682202.jpg

#47 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 November 2012 - 01:36 PM

Maddy, dezvolta un pic cu zacusca, pentru ca ma intereseaza puternic de tot. Ai amestecat zacusca cu paine?
Ma bucur ca ai preluat ideea si tu :tongue3: .

#48 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 15 November 2012 - 01:42 PM

wow! ce idee buna! chiar am zacusca de fasole la care nu se-nghesuie nimeni
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#49 Useril este offline   maddy123 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTrier, DE

Postat 15 November 2012 - 02:39 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 November 2012 - 01:36 PM, a spus:

Maddy, dezvolta un pic cu zacusca, pentru ca ma intereseaza puternic de tot. Ai amestecat zacusca cu paine?
Ma bucur ca ai preluat ideea si tu :tongue3: .


Da. Am maruntit 2 felii de paine (paine rotunda, nu franzela) si apoi am adaugat zacusca pana a devenit o pasta densa. Zacusca mea de anul asta e cam "moale", dar dupa combinatia cu painea, nu s-a inmuiat foietajul absolut deloc.

#50 Useril este offline   maddy123 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTrier, DE

Postat 15 November 2012 - 02:41 PM

Vezi postareaalpha, la 15 November 2012 - 01:42 PM, a spus:

wow! ce idee buna! chiar am zacusca de fasole la care nu se-nghesuie nimeni


Multumesc :tongue3:
Dar nu-i chiar asa o idee - una dintre voi spunea despre Fornetti si.. pur si simplu mi s-a aprins beculetzul.

#51 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 November 2012 - 03:52 PM

Multumesc mult Maddy :tongue3: .

#52 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 17 November 2012 - 07:50 PM

any,

Am venit cu pachetelele.

Am facut asa cum am discutat aici diferenta de blat am complectat cu biscuiti. Am facut doar 10 buc ptr ca sotului mei ii trebuiau si cu branza. Pun dincolo cu branza ptr ca nu le`am facut pachetele ci am lasat asa sul si facut melc in tava.

uff uitat de poza

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1316-13531746697831.jpg

#53 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 November 2012 - 10:11 AM

Cerra, sa le mancati cu placere, frumoase au iesit :floare:!

#54 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 November 2012 - 12:00 PM

Vezi postareaany_annette, la 18 November 2012 - 10:11 AM, a spus:

Cerra, sa le mancati cu placere, frumoase au iesit :)!


Multumesc ptr reteta!

Dupa cum se vede ale mele au multa umplutura si foaia este mai subtire ptr ca eu ca si o tuta am pregatit umplutura ptr toate pachetelele si am impartit aluatu sa ii fac si la barbat cu branza sarata si cum aveam o parte de aluat destinata pachetelelor, am facut un singur sul si mi`au iesit 10 buc cu umplutura cat ptr 24:)

#55 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 November 2012 - 02:25 PM

Lasa, nu-i bai, important e ca v-au placut.
Cum s-a comportat compozitia cu biscuiti?

#56 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 November 2012 - 02:45 PM

Vezi postareaany_annette, la 18 November 2012 - 02:25 PM, a spus:

Lasa, nu-i bai, important e ca v-au placut.
Cum s-a comportat compozitia cu biscuiti?


Sa sti ca trebuie pus mult mai mult gem ca trag mai mult decat pandispanul si daca nu puneam cred ac ieseau beton :) asa a iesit bun si aromat ca eu am pus gem de caise si magiun de prune fara zahar astea borcane aveam desfacute . A fost bun. Alta data cred ca o sa fac cu piscoturi ptr tiramisu.

#57 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 19 November 2012 - 05:48 PM

Am refacut si eu pachetelele pentru ziua lui Alex, de data asta le-am umplut cu pesmetul de pandispan amestecat cu dulce de leche home made, au fost o nebunie!

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1400-13533400132599.jpg

Multumim inca o data, Any, :occasion15: fiul meu ma intreba"unde le-ai tinut p'astea pana acum?"

#58 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 November 2012 - 10:59 PM

Gela, iar le-ai facut? Esti Speedy Gonzales!
Sa va fie de bine, o nebuine cred si eu cu dulce de leche si vad c-ai pus si susan deasupra! Bravo :notworthy: !
Abia astept rezumatul de la fiua flacaului, bucate, poze,tot tot!

#59 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 20 November 2012 - 04:21 PM

Vezi postareaany_annette, la 19 November 2012 - 10:59 PM, a spus:

Gela, iar le-ai facut? Esti Speedy Gonzales!
Sa va fie de bine, o nebuine cred si eu cu dulce de leche si vad c-ai pus si susan deasupra! Bravo :notworthy: !
Abia astept rezumatul de la fiua flacaului, bucate, poze,tot tot!

Pai, le-am facut fiindca le-a vazut Alex pe blog si le-a gustat din priviri, imi zicea la telefon inainte de ziua lui ca nu mai rezista pana ajunge acasa ( nu ne vazusem demult, e drept!)
Si sunt super si in varianta asta!
Offf, am pozat foarte putin, o sa te dezamagesc, fiindca nu voi avea cu ce face rezumatul...dar nu ai sughitat sambata? Toata lumea a aflat cine e Any! :wub:

#60 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 November 2012 - 12:34 AM

Vezi postareaGelutza, la 20 November 2012 - 04:21 PM, a spus:


Pai, le-am facut fiindca le-a vazut Alex pe blog si le-a gustat din priviri, imi zicea la telefon inainte de ziua lui ca nu mai rezista pana ajunge acasa ( nu ne vazusem demult, e drept!)
Si sunt super si in varianta asta!
Offf, am pozat foarte putin, o sa te dezamagesc, fiindca nu voi avea cu ce face rezumatul...dar nu ai sughitat sambata? Toata lumea a aflat cine e Any! :D


Gela :floare: , sarumana, esti prea draguta :D !

Arata acest topic


  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi