Pachetele de foietaj cu gem de caise
#41
Postat 12 November 2012 - 02:49 PM
Cand le-am facut prima data, foaia de blat a stat 5 zile impachetata in folie de plastic, in dulap. A fost super ok .
[/quote]
A mea si asa nu era groasa si foarte pufoasa asa ca sigur o sa stea bine si ce zici: ii cam putinica sa o mai imbin cu ceva piscoturi sau biscuiti cand fac? sunt resturile de la cercul de la tort si ce a ramas de la rondelele de joffre si nu cred ca am 250 de gr acolo nu am cantarit dar sigur nu`s atatea grame.
#42
Postat 12 November 2012 - 04:00 PM
#43
Postat 12 November 2012 - 10:16 PM
#46
Postat 15 November 2012 - 01:29 PM
Multumesc frumos pentru idee.
#47
Postat 15 November 2012 - 01:36 PM
Ma bucur ca ai preluat ideea si tu .
#48
Postat 15 November 2012 - 01:42 PM
#49
Postat 15 November 2012 - 02:39 PM
any_annette, la 15 November 2012 - 01:36 PM, a spus:
Ma bucur ca ai preluat ideea si tu .
Da. Am maruntit 2 felii de paine (paine rotunda, nu franzela) si apoi am adaugat zacusca pana a devenit o pasta densa. Zacusca mea de anul asta e cam "moale", dar dupa combinatia cu painea, nu s-a inmuiat foietajul absolut deloc.
#52
Postat 17 November 2012 - 07:50 PM
Am venit cu pachetelele.
Am facut asa cum am discutat aici diferenta de blat am complectat cu biscuiti. Am facut doar 10 buc ptr ca sotului mei ii trebuiau si cu branza. Pun dincolo cu branza ptr ca nu le`am facut pachetele ci am lasat asa sul si facut melc in tava.
uff uitat de poza
#54
Postat 18 November 2012 - 12:00 PM
any_annette, la 18 November 2012 - 10:11 AM, a spus:
Multumesc ptr reteta!
Dupa cum se vede ale mele au multa umplutura si foaia este mai subtire ptr ca eu ca si o tuta am pregatit umplutura ptr toate pachetelele si am impartit aluatu sa ii fac si la barbat cu branza sarata si cum aveam o parte de aluat destinata pachetelelor, am facut un singur sul si mi`au iesit 10 buc cu umplutura cat ptr 24:)
#55
Postat 18 November 2012 - 02:25 PM
Cum s-a comportat compozitia cu biscuiti?
#56
Postat 18 November 2012 - 02:45 PM
any_annette, la 18 November 2012 - 02:25 PM, a spus:
Cum s-a comportat compozitia cu biscuiti?
Sa sti ca trebuie pus mult mai mult gem ca trag mai mult decat pandispanul si daca nu puneam cred ac ieseau beton asa a iesit bun si aromat ca eu am pus gem de caise si magiun de prune fara zahar astea borcane aveam desfacute . A fost bun. Alta data cred ca o sa fac cu piscoturi ptr tiramisu.
#57 Guest_Gelutza_*
Postat 19 November 2012 - 05:48 PM
Multumim inca o data, Any, fiul meu ma intreba"unde le-ai tinut p'astea pana acum?"
#58
Postat 19 November 2012 - 10:59 PM
Sa va fie de bine, o nebuine cred si eu cu dulce de leche si vad c-ai pus si susan deasupra! Bravo !
Abia astept rezumatul de la fiua flacaului, bucate, poze,tot tot!
#59 Guest_Gelutza_*
Postat 20 November 2012 - 04:21 PM
any_annette, la 19 November 2012 - 10:59 PM, a spus:
Sa va fie de bine, o nebuine cred si eu cu dulce de leche si vad c-ai pus si susan deasupra! Bravo !
Abia astept rezumatul de la fiua flacaului, bucate, poze,tot tot!
Pai, le-am facut fiindca le-a vazut Alex pe blog si le-a gustat din priviri, imi zicea la telefon inainte de ziua lui ca nu mai rezista pana ajunge acasa ( nu ne vazusem demult, e drept!)
Si sunt super si in varianta asta!
Offf, am pozat foarte putin, o sa te dezamagesc, fiindca nu voi avea cu ce face rezumatul...dar nu ai sughitat sambata? Toata lumea a aflat cine e Any!
#60
Postat 21 November 2012 - 12:34 AM
Gelutza, la 20 November 2012 - 04:21 PM, a spus:
Pai, le-am facut fiindca le-a vazut Alex pe blog si le-a gustat din priviri, imi zicea la telefon inainte de ziua lui ca nu mai rezista pana ajunge acasa ( nu ne vazusem demult, e drept!)
Si sunt super si in varianta asta!
Offf, am pozat foarte putin, o sa te dezamagesc, fiindca nu voi avea cu ce face rezumatul...dar nu ai sughitat sambata? Toata lumea a aflat cine e Any!
Gela , sarumana, esti prea draguta !