Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 19 August 2012 - 08:30 AM
Postat 19 August 2012 - 10:51 AM

Postat 19 August 2012 - 01:40 PM
Iaca o unghie lilata cu Catrice - Heavy Metallilac. Asa le am de ieri si ma asteptam sa fie azi deja slefuita, sarita... dar nu e. V-am spus ca Denise a zis ca nu tine deloc. Oricum, de data asta nu voi afla pentru ca în juma de ceas mi le curat si tai scurt de tot. Înca tind sa cred ca o oja tine diferit/ la fiecare altfel, si nu neaparat în functie de ce trebaluieste. Totusi voiam sa va arat culoarea.

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 19 August 2012 - 07:03 PM

Maya,movul tau e superb.
Imagini atasate
Postat 19 August 2012 - 07:54 PM

Aceasta postare a fost editata de Maya: 19 August 2012 - 09:02 PM
Motiv editare: Redimensionarea imaginii
Postat 19 August 2012 - 07:59 PM
Asta ce il ai tu pe unghii,sau l-ai avut,e movuliul despre care ii spuneam Ioanei cu cateva pagini in urma,dar mi se parea ca bate si in alte nuante.E tare fain,o sa il cumpar si eu.
Si eu sunt de parere ca ojele rezista si se prezinta diferit de la persoana la persoana.De exemplu tu si Ioana ati zis ca v-a facut besicute Fever-ul,la mine nu a facut si l-am avut cateva zile pe unghii.Am pus inainte un strat de Multi-talent,am dat un strat de oja si apoi mai o data Multi-talent.Nu stiu daca asta a avut vreo influenta sau nu
Postat 19 August 2012 - 09:03 PM

Am micsorat imaginea ta, ca era cam mare.
Petu, e faina culoarea. Ce scrie pe sticla/ de unde o ai?
Ioana daduse cu ceva dedesubt si credea ca ala e motivul bulelor. Eu am avut ca de obicei acelasi base coat care îl am mereu sub orice oja. Deasupra am avut Sealerul Art Club. Multi Talentul asta e de la P2? Ma'c sa ma uit.
Gata, l-am gasit. Nail Wonder P2 8 in 1. Chiar e bun? Niveleaza, sigilieaza usuca rapid, si, si, si?
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 19 August 2012 - 09:27 PM
Postat 19 August 2012 - 10:06 PM
krisa, la 19 August 2012 - 09:27 PM, a spus:
Uite aici : http://artaculinara....rea-imaginilor/
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 20 August 2012 - 11:04 AM
Maya, la 19 August 2012 - 09:03 PM, a spus:

Am micsorat imaginea ta, ca era cam mare.
Petu, e faina culoarea. Ce scrie pe sticla/ de unde o ai?
Ioana daduse cu ceva dedesubt si credea ca ala e motivul bulelor. Eu am avut ca de obicei acelasi base coat care îl am mereu sub orice oja. Deasupra am avut Sealerul Art Club. Multi Talentul asta e de la P2? Ma'c sa ma uit.
Gata, l-am gasit. Nail Wonder P2 8 in 1. Chiar e bun? Niveleaza, sigilieaza usuca rapid, si, si, si?
Rosul este Classics Glamour numarul 137,e cumparat de prin Romania(vad ca are eticheta in romaneste) si scrie ca producatorul e o firma turceasca.Sticla apare printre pozele mele cu oje,dar nu mai caut acum,uite aici o poza din internet:
http://www.beautycos...il-lacquer.html
Pentru bine e bun Nail Wonder 8 in 1,dar nu am altceva cu ce sa fac comparatie.Poate tu,avand si alte base coat si sealer,poti compara daca chiar e asa cum scriu astia.Ce pot sa zic e ca,la lucru nu pot sa-mi pun oja,singura chestie ce mi-o pun pe unghii a fost tot timpul lac incolor sau acum imi pun asta si nu mai am probleme sa mi se pocneasca sau sa se inmoaie unghiile de la apa.
O sa-mi cumpar extra un sealer sau ceva ce e inclus si in 8in1 ca sa pot compara.Banuiesc ca alea simple sunt mai bune cam ca la orice produs n in 1
Postat 20 August 2012 - 11:14 AM
am gasit si la noi oja magnetica, parca v-am mai spus. numa' ca nu se magnetizeaza. ar tb sa faca niste dungi oblice. pas!
nuanta e un gri-fier, metalizat bineinteles, imi place cum da pe unghie, dar nu face nicio dunga. magnetul ojelor voastre e ferm, dur, asa cum e magnetul obisnuit? ca la mine e ceva ce-mi pare a fi plastic, m-am chinuit nitel si l-am indoit. parca n-ar fi in regula. nu-s suparata, ca-mi place nuanta ojei, da' voiam si eu dungi magnetizate

poate pun o poza deseara.
Postat 20 August 2012 - 02:16 PM
Revin cat de curand, cu unghii, haleala si altele.
Puppppppppppp!!!!
Postat 20 August 2012 - 02:21 PM
Maya, sa sti ca nici la mine n-a tinut Catrice.Cand am facut model peste a tinut,dar asa simplu,nu.
Mi-am dat RL sambata seara,ieri m-am balacit toata ziua in piscina si deja varfurile sunt putin tocite.In rest e ok, se usuca foarte repede si asta imi place.Ca si nuanta e mai rosiatica decat Fever care eu o vad mai sangerie si mai sidefata.RL e buna cand te grabesti si vrei sa iesi in 5 minute pe usa

Asa arata la mine RL:

si asta este Fever.Nu prea se vede diferenta intre ele.MA refer in poza,ca altfel pe unghii se observa

Postat 20 August 2012 - 09:39 PM

Un degrade

Postat 20 August 2012 - 09:46 PM
moatza, la 20 August 2012 - 11:14 AM, a spus:
am gasit si la noi oja magnetica, parca v-am mai spus. numa' ca nu se magnetizeaza. ar tb sa faca niste dungi oblice. pas!
nuanta e un gri-fier, metalizat bineinteles, imi place cum da pe unghie, dar nu face nicio dunga. magnetul ojelor voastre e ferm, dur, asa cum e magnetul obisnuit? ca la mine e ceva ce-mi pare a fi plastic, m-am chinuit nitel si l-am indoit. parca n-ar fi in regula. nu-s suparata, ca-mi place nuanta ojei, da' voiam si eu dungi magnetizate

poate pun o poza deseara.
motzulina, cum ai procedat ?

intreb pt. ca multi nu stiu ca la oja magnetica, se lacuieste cu un strat grosut cite o unghie pe rind, nu toate odata (!), si se aplica imediat magnetul deasupra ei.
uite aici (post #900) cum arata cel de la ojele mele. e o placuta magnetica - pe care se vad striatiile modelului, ce e incorporata intr-un suport de plastic.

poate pui o poza a magnetului de la oja ta.
Postat 21 August 2012 - 07:45 AM

(iar dupa un accident in bucatarie cu un strop de ulei incins, am si un degetel à la raposatu' MJ - aaaauch !

ieri m-am dus dupa rosioare in piata si m-am ratacit pe drum, ca m-am intors acasa cu 2 sticlute de oje. stiu, n-am vointa !

dar e vina voastra

Postat 21 August 2012 - 07:45 AM
magnetul seamana cu ce-am vazut pe-aici, dar n-are nici-o striatie pe el, nu se vad urmele dungilor. si nu este f ferm, m-am chinuit putin si l-am indoit (de nervi!)
Postat 21 August 2012 - 08:25 AM