Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#981 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 15 August 2012 - 09:57 AM

imi plac nuantele de mov sidefat a lui Lili si movul cu irizatii a lui Geomy. va prind perfect culorile, fetelor ! :floare:

eu am trecut la alb sidefat, dupa ce m-am prajit la soare :floare:

Imagine postata

#982 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 15 August 2012 - 07:05 PM

Uite, eu alb din asta sidefat nu am! O sa-mi iau, chiar daca în moment ador culorile mai... colorate :floare:

Mi-am lacuit unghiile cu rosu P2... culoarea e faina, dar oja bashikeaza la maxim! O s-o mai încerc cu Sealer-ul ala meserias (Art Club), ca de data asta am încercat top coat-ul de la essence. Da luciu frumos, dar nu netezeste deloc bashicutele, ca sealer-ul ala...
Totusi rosul RL 206 îmi place mai mult. Chiar mai mult decît GOSHu rosu!

Deshtele înca murate de la cît le-am spalat de cum m-am moshcolit. Am curatat eu cu corectorul, dar pielea ramasese putin patata/roscovana :floare:
In realitate, culoarea e mai închisa. Am pozat în soare, ca sa se vada sideful.

P2

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-5-1345049946366.jpg

Rival de Loop In poza nu pare diferenta de nuanta doar ca P2 e mai metalizata,
dar în realitate P2 e mai închisa decît oja RdL.
RdL mi se pare mai buna calitativ, mai neteda sia copera mai bine.

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-5-13451864960338.jpg

Ieri mai aveam înca albastrul, pe care îl ador!

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-5-13450501435506.jpg

Ioana
, ti-a trecut faza cu mîinile uscate? Ai facut ceva "special"? Am si eu o faza uscata de numa. Desi folosesc aceeasi crema care e buna pentru pielea mea, momentan nu reuseste sa-si faca jobul... si nu stiu de ce, ca nu fac treaba mai multa ca de obicei, mai ales ca acum fara copil nu prea mai gatesc nik :)

Mîine mi le fac lila sidefat. Am luat un Catrice - Heavy Metallilac, pentru ca îmi place nuanta de numa. Mi-a zis Denise ca nu tine deloc oja... egal, îmi place culoarea :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#983 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2012 - 07:45 AM

Maya, imi place de mooor P2 tau :P , da' am zis ca nu-mi mai cumpar oje, ca n-apuc sa le folosesc pe toate si se invechesc de aiurea. :) ocolesc pe cit posibil parfumeriile si incerc sa ma tin tare o vreme. :P

#984 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 August 2012 - 09:38 AM

Geomy, frumos movuliul.Iar inelele sunt super si eu port(purtam mai bine zis ca acum mai rar am inele pe degete exceptand veregheta) tot asa inele din argint mai "altfel".Am doua care imi plac in combinatie deget mare-aratator :) .

Maya,imi place albastru,ce firma ziceai ca e?
Eu mi-am dat la picioare cu Fever,dar n-a mai facut basicutze,nu stiu poate in combinatie cu topcoat-ul sa faca, habar n-am.Dar oricum imi place nuanta, nu e rosul ala de vampa :P :P
Catrice, asa este, nu tine mult si ma enerveaza la culme.
Cand am avut pb cu uscatul mainilor, doar crema la greu, cred ca intr-o zi ma cremuiam de 20 de ori.In 3 zile mi-a trecut.
Asa aratam
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-479-13451025512777.jpg
Azi sunt argintata,dar daca stiam ca o sa fie asa inorat si ca toarna cu galeata mai bine-mi puneam ceva mai colorat.
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-479-1345102644105.jpg

si la picioare Fever
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-479-13451026850818.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#985 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 16 August 2012 - 04:25 PM

La mine nu facut basicute Fever-ul.Nu am reusit sa fac poze in regula,dar o sa-l mai pun pe unghii si fac atunci.

Ioana,uite asa am fost eu saptamana trecuta doua zile,dar stiu de la ce!Am curatat la lucru ceva cu o solutie cam puternica si nu mi-am pus manusi Imagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#986 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 August 2012 - 06:14 PM

Vezi postareapetunie, la 16 August 2012 - 04:25 PM, a spus:

La mine nu facut basicute Fever-ul.Nu am reusit sa fac poze in regula,dar o sa-l mai pun pe unghii si fac atunci.

Ioana,uite asa am fost eu saptamana trecuta doua zile,dar stiu de la ce!Am curatat la lucru ceva cu o solutie cam puternica si nu mi-am pus manusi Imagine postata

Am sa mai pun si eu odata ,ca tot mi-am luat RL 206 vi vreau sa vad cum se vad amandoua pe unghii.La prima vedere uitandu-ma prin sticla Fever mi se pare mai sangeriu.
Am reusit si mi-am luat ce vazusem de la Esseence.Zic ei ca ar fi pt picioare, ete branza, nu-s tot unghii.Asa arata(poza de pe net)
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-479-13451334628517.jpg

abia astept sa o pun pe unghii
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#987 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 August 2012 - 06:48 PM

situatia e iar albastra, dar putin sclipicioasa

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-100-13451356724237.jpg

tot nu m-am curatat bine, bag seama :lol:

#988 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 August 2012 - 09:05 AM

Moatzo, deci mie-mi place de numa cum îti sta cu unghii albastre. Mai bine decît nuda! :rolleyes:

Ioana, dar tare uscate ti-au fost mînutele. Si eu le dau cu crema la greu acum. Parca e mai bine. Am o faza mai deshidratata... nush de ce...

Dana, am pus ojele rosioare asemanatoare una lînga cealalta (vezi mai sus). Deci Rial de Loop e calitativ mai buna, se usuca mai repede, chiar prea repede. La unghii scurte, perfecta. Daca dai cu precizie, ajunge un strat. Acopera bine. Metalul, din pacate nu se vede bine. P2 are glitter-ul mai shiny, dar RdL îmi place mai mult.

M-am prostit! Pîna acu' tri stamîni nu am avut în viata mea o oja rosie, iar acum am trei nuante diferite, si sigur mai gasesc si alte nuante care-mi plac. Tre' sa ma tin departe de usile cladirilor în care se gasesc oje! :occasion14:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#989 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 17 August 2012 - 09:40 AM

Vezi postareaMaya, la 17 August 2012 - 09:05 AM, a spus:

Moatzo, deci mie-mi place de numa cum îti sta cu unghii albastre. Mai bine decît nuda! :D

ei, lasati, ca nuda nu tre sa ma placi tu :D

M-am prostit!

:occasion14:

Pîna acu' tri stamîni nu am avut în viata mea o oja rosie, iar acum am trei nuante diferite, si sigur mai gasesc si alte nuante care-mi plac. Tre' sa ma tin departe de usile cladirilor în care se gasesc oje! :D

parca io am avut vreodata albastra, violet, turcoise si, mai nou, gri-sobolan magnetica :rolleyes:
numa' Lili-i di vina
!

#990 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 17 August 2012 - 02:02 PM

Maya, f fain rosu, bine ca a inceput sa-ti placa si tie. ma tot uit dupa un galben ca al tau, dar trebuie sa mai sap, ca nu gasesc. mi-am luat unul dar nu-mi place asa mult.

Ioana, abia astept sa te vad cu noua culoare.

moatzo, bravo, pt noile culori. te adaptezi repede...

eu, am facut pauza la maini, le-am lasat sa respire sapt asta. la picioare, insa, un hot magenta de la sally hansen:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2012/post-409-13452049712723.png

Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#991 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 17 August 2012 - 02:10 PM

Vezi postareaMaya, la 17 August 2012 - 09:05 AM, a spus:

Dana, am pus ojele rosioare asemanatoare una lînga cealalta (vezi mai sus). Deci Rial de Loop e calitativ mai buna, se usuca mai repede, chiar prea repede. La unghii scurte, perfecta. Daca dai cu precizie, ajunge un strat. Acopera bine. Metalul, din pacate nu se vede bine. P2 are glitter-ul mai shiny, dar RdL îmi place mai mult.

M-am prostit! Pîna acu' tri stamîni nu am avut în viata mea o oja rosie, iar acum am trei nuante diferite, si sigur mai gasesc si alte nuante care-mi plac. Tre' sa ma tin departe de usile cladirilor în care se gasesc oje! :D

(piei ispita ! :rolleyes: )

Maya, imi plac ambele, dar ojele astea nu le-am vazut pe aici. o sa le caut cind plec in vacanta. :occasion14:

#992 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 17 August 2012 - 10:58 PM

sint o ojeholica :occasion14:

n-am rezistat tentatiei si am intrat azi intr-o parfumerie sa ma uit dupa rosu à la Maya :D, dar cum nu aveau, mi-am gasit repede niste substituenti - un mov "magnetic mania" si un top coat, care promite sa-l tina pe primul 7 zile pe unghii, culmea optimismului ! :rolleyes:

Imagine postata

#993 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 August 2012 - 11:08 PM

Vezi postareaMaya, la 13 August 2012 - 02:59 PM, a spus:

De sîmbata noapte mi le-am curatat si le-am rasfatat cu uleiuri, creme, le-am lasat la aerisit, nude de tot

sorella imi explici ce si cum faci?
acu ca tre sa curat in fiecare zi nu mi le mai dau cu oja ca si-asa nu ma duc nicaieri, am 2 care au inceput sa se exfolieze si azi curatind toata ziua a intrat negreala intre straturi, asa imi vine sa intru cu forfecuta in ele doar ca ar trebui sa le tai de tot si mi-e teama ca o iau de la capat la smotrul de miine

#994 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 18 August 2012 - 02:06 PM

Vezi postareaAdriana, la 17 August 2012 - 11:08 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 13 August 2012 - 02:59 PM, a spus:

De sîmbata noapte mi le-am curatat si le-am rasfatat cu uleiuri, creme, le-am lasat la aerisit, nude de tot

sorella imi explici ce si cum faci?
acu ca tre sa curat in fiecare zi nu mi le mai dau cu oja ca si-asa nu ma duc nicaieri, am 2 care au inceput sa se exfolieze si azi curatind toata ziua a intrat negreala intre straturi, asa imi vine sa intru cu forfecuta in ele doar ca ar trebui sa le tai de tot si mi-e teama ca o iau de la capat la smotrul de miine

Adriana, ai incercat sa le freci cu sapun, apa calda si o periuta de unghii ? de obicei se curata. :wub:
iar daca se pateaza de la fructe sau legume, zeama de lamiie e minunata pt. albit unghiile si pielea degetelor.

#995 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 18 August 2012 - 02:08 PM

azi sint in magnetic mania si la miini, si la picioare :wub:

Imagine postata

Imagine postata

#996 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 18 August 2012 - 02:29 PM

Vezi postareaDan@, la 18 August 2012 - 02:06 PM, a spus:

Adriana, ai incercat sa le freci cu sapun, apa calda si o periuta de unghii ? de obicei se curata. :wub:

Ba da, normal ca s-au curatat.
Vroiam sa zic ca, fiind exfoliate citeva dintre ele se prezinta problema de cite ori tre sa curat, de aceea imi vine sa le tai scurt de tot, ca sa elimin partea exfoliata. Doar ca incercam sa rezist acestei tentatii si vroiam doar sa le pilesc, ca zisese Maya ca de cind foloseste procedura asta nu i se mai exfoliau.
Si daca tot nu mi le dau cu oja zilele astea puteam face un tratament seara.
Nu's daca m-am facut inteleasa :71:

#997 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 18 August 2012 - 05:23 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 August 2012 - 02:29 PM, a spus:

Vezi postareaDan@, la 18 August 2012 - 02:06 PM, a spus:

Ba da, normal ca s-au curatat.
Vroiam sa zic ca, fiind exfoliate citeva dintre ele se prezinta problema de cite ori tre sa curat, de aceea imi vine sa le tai scurt de tot, ca sa elimin partea exfoliata. Doar ca incercam sa rezist acestei tentatii si vroiam doar sa le pilesc, ca zisese Maya ca de cind foloseste procedura asta nu i se mai exfoliau.
Si daca tot nu mi le dau cu oja zilele astea puteam face un tratament seara.
Nu's daca m-am facut inteleasa :71:

am inteles, Adriana.
la smotru folosesc intotdeauna manusi de menaj si manusi de unica folosinta, in bucatarie, cind tai varza/sfecla rosie sau orice alta leguma/fruct care stiu ca are tendinta sa-si lase pigmentii sau odorurile pe mina mea.
de exfolierea unghiilor nu m-am lovit pina acum. probabil unde am o alimentatie bogata in legume, fructe si carne de peste/fructe de mare. iar ojele mai vechi de 1 an - dupa deschiderea sticlutei, eu le arunc. :D

#998 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 18 August 2012 - 09:16 PM

In mod normal si eu folosesc manusi la fel ca tine dar asta a fost un caz exceptional si mai e si foarte cald asa ca nu le-am mai folosit.
In orice caz, le-am taiat pe toate.

#999 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 18 August 2012 - 09:33 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 August 2012 - 09:16 PM, a spus:

In orice caz, le-am taiat pe toate.

Si bine-ai facut, ca de exfoliere nu le salveaza decît forfecuta.
Cu pilitul spuneam ca eu nu le mai tai ci le scurtez direct cu pila de sticla, si ca, de cînd fac asta parca nu se mai exffoliaza. Ma gîndeam ca pilitul cu pila de sticla e mai "fin" decît taietura. Lili, spunea la fel, ca si ei i se pare ca parca sînt mai rezistente de cînd foloseste aia de sticla.
În orice caz, eu iar le tai, pentru ca nu-mi schimb oja zilnic (decît rar), ci doar la 2-3-4 zile, si ele cresc între timp destul, si n-am chef sa pilesc cîte 2-3 mm din fiecare unghie, ca ia prea mult timp. Acum simt ca-s satule de ojat. O sa le scurtez bine de tot si le voi lasa din nou la respirat, doar ca de data asta mai multe zile. În timpul asta le rasfat cu olecuta de ulei de masline (adica le pensulez cu tot cu cuticule), apoi de mai multe ori zilnic dau cuticulele si pielea împrejurul unghiei cu creionul cu ulei de caise si migdale, iar peste noapte cremui mîinile din plin cu crema de galbenele.

Azi le-am ojat cu Heavy Metallilac de la Catrice. O culoare superba. Nu am poze. Daca nu uit fac mîine înainte de a le taia sau data viitoare cînd le lilez, fac sigur :wub:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1000 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 18 August 2012 - 11:50 PM

Ok, atunci o sa le faca putin baie cu uleiul de masline cind si cind. Inainte de culcare ma cremuiesc pe miini in fiecare seara cu o crema sau lapte de corp mi se pare Vanderbilt.

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul