Ioana, la 11 August 2012 - 04:48 PM, a spus:
Azi n-am mai ajuns la Rossmann, da am intrat in DM si cum amintise Dana de rosul de la P2 m-am uitat dupa el si l-am infascat.Se numeste 650-Fever si aduce cu rosul Mayei.
Intrasem ca o floare in DM cu gandul ca pot sa ma uit mai atenta la culori ca al meu ochise un magazin cu articole sportive si eram sigura ca sta detul cat sa-mi fac eu treaba.Ti-ai gasit, magazinul era in amenajeri asa ca m-am trezit cu el in spatele meu spunand:"aha, dasta voiai tu aici, nu pt. ce ai spus"

Sper ca si asta sa ma tina ca cea albastra.
Oricum cu subiectul asta sunt la un pas sa imi cumpar o geanta mai mare pt oje ca asta de acum e neincapatoare,stau calare peste gramada,inainte erau aliniate frumos

Astazi am baza After Eight de la Catrice peste care m-am jucat putin.
Ca si culoare imi place f mult, bate in verde la soare la umbra pare albastru-negru
si modelul
Deci bine am vazut!Ma faci sa plec si eu la shopping...din nou.Am vazut si o nuanta tare draguta de la Catrice,un movuliu deschis,dar parca avea si reflexe in alte nuante.
Ioana,ziceai candva de nu stiu ce lac cu gel,sau asa ceva?Ce ai tu?
Ca veni vorba de soti,al meu a zis cu mult timp in urma cand mi-am cumparat prima pila de carton:"De ce nu mi-ai zis ca vrei smirglu,ca am in pivnita de toate felurile,si mai grob si mai fine !?",deh,barbatii,habar nu au