Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#961 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 11 August 2012 - 05:05 PM

Vezi postareaIoana, la 11 August 2012 - 04:48 PM, a spus:

Lizura, a scris Maya mai sus cum se numeste rosul(Îl cheama RL(Rival de Loop) Express Nails 45 culoarea 206).Acum sincer nu cred ca e la voi, ca-i marca unei drogherii de aici.

Azi n-am mai ajuns la Rossmann, da am intrat in DM si cum amintise Dana de rosul de la P2 m-am uitat dupa el si l-am infascat.Se numeste 650-Fever si aduce cu rosul Mayei.
Intrasem ca o floare in DM cu gandul ca pot sa ma uit mai atenta la culori ca al meu ochise un magazin cu articole sportive si eram sigura ca sta detul cat sa-mi fac eu treaba.Ti-ai gasit, magazinul era in amenajeri asa ca m-am trezit cu el in spatele meu spunand:"aha, dasta voiai tu aici, nu pt. ce ai spus" Imagine postata , asa ca m-am limitat doar la rosul asta si m-am dus sa cumpar ce aveam nevoie.Dar las ca il fentez eu saptamana viitoare sa ma duc sa-mi iau si altele ca am ochit o culoare faina rau de tot.

Sper ca si asta sa ma tina ca cea albastra.

Oricum cu subiectul asta sunt la un pas sa imi cumpar o geanta mai mare pt oje ca asta de acum e neincapatoare,stau calare peste gramada,inainte erau aliniate frumos Imagine postata Imagine postata

Astazi am baza After Eight de la Catrice peste care m-am jucat putin.
Ca si culoare imi place f mult, bate in verde la soare la umbra pare albastru-negru
si modelul

Deci bine am vazut!Ma faci sa plec si eu la shopping...din nou.Am vazut si o nuanta tare draguta de la Catrice,un movuliu deschis,dar parca avea si reflexe in alte nuante.

Ioana,ziceai candva de nu stiu ce lac cu gel,sau asa ceva?Ce ai tu?

Ca veni vorba de soti,al meu a zis cu mult timp in urma cand mi-am cumparat prima pila de carton:"De ce nu mi-ai zis ca vrei smirglu,ca am in pivnita de toate felurile,si mai grob si mai fine !?",deh,barbatii,habar nu auImagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#962 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 11 August 2012 - 05:22 PM

Da,da , ai vazut bine.Erau mai multe nuante, inclusiv din gama cu ai tu sclipiciul cu roz,dar Fever mi s-a parut cel mai apropiat ca e si sidefat.

Stiu movuliul de Catrice, dar sincer nu mi se pare ca tine mult pe unghii.Dar tot movuliu in ape am vazut de la Essence,dar nu era langa celelalte oje ci langa produsele pt picioare.Pe ala vreau sa mi-l iau.

Cat de lac cu gel, nu , nu e lac cu gel :) e un topcoat de la Essence care da senzatia de gel .Se numeste Gel-look.

Iar de dl sot, ehe, mai zice si el din cand in cand,desi nu prea se baga .Fiecare cu placerile lui.
Da a spus-o pe un tot haios cu un zambet in coltul gurii ca parca banuia el ca mai vreau si altceva.Ca de fiecare data cand intru in drogherii ies cu 1-2 oje.

Eheee, numai Lili e de vina :P
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#963 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 11 August 2012 - 06:25 PM

Vezi postareaIoana, la 11 August 2012 - 05:22 PM, a spus:

Da,da , ai vazut bine.Erau mai multe nuante, inclusiv din gama cu ai tu sclipiciul cu roz,dar Fever mi s-a parut cel mai apropiat ca e si sidefat.

Stiu movuliul de Catrice, dar sincer nu mi se pare ca tine mult pe unghii.Dar tot movuliu in ape am vazut de la Essence,dar nu era langa celelalte oje ci langa produsele pt picioare.Pe ala vreau sa mi-l iau.

Cat de lac cu gel, nu , nu e lac cu gel Imagine postata e un topcoat de la Essence care da senzatia de gel .Se numeste Gel-look.

Iar de dl sot, ehe, mai zice si el din cand in cand,desi nu prea se baga .Fiecare cu placerile lui.
Da a spus-o pe un tot haios cu un zambet in coltul gurii ca parca banuia el ca mai vreau si altceva.Ca de fiecare data cand intru in drogherii ies cu 1-2 oje.

Eheee, numai Lili e de vina Imagine postata

Am venit de la dm,ca trebuia oricum sa cumpar Duschgel pentru copii Imagine postata
Aha,o sa ma uit si dupa lacul movuliu de la Essence si dupa Gel-Look.Nu stiu cum de nu mi-a sarit acuma in ochi ,de fapt nici nu stiam ce caut Imagine postata

Eh,sotii,nici al meu nu a zis in serios,dar face misto .

Asa e!Lili e divina:

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-59-13447020346599.jpg

Nu,nu vroiam sa fac reclama la crema de maini,ci incercam sa prind unghia magnetizata.Nu am prea reusit din cauza blitz-ului,dar se vad putin
dungile de la stea si mijlocul la varful unghiei Imagine postata

A incercat careva Multi-Talent de la P2,sau ceva asemanator de la alta firma?Cica are 8 functiuni:top coat,nail hardener,color refresher,nail sealer,quick dry,ridgefiller,anti splitting coat si UV protector.

Mi-am mai luat si o carticica cu produsele lor pt ingrijirea unghiilor si a mainilor.Ma pun sa o studiez.

#964 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 August 2012 - 06:52 PM

Vad ca ai venit incarcata :) .
Eu personal n-am incercat, l-am vazut dar inca nu l-am luat.Suna interesant oricum.

Dar ce ai tu acolo in sticluta neagra?

Acasa la mine

#965 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 11 August 2012 - 07:05 PM

Vezi postareaIoana, la 11 August 2012 - 06:52 PM, a spus:

Vad ca ai venit incarcata Imagine postata .
Eu personal n-am incercat, l-am vazut dar inca nu l-am luat.Suna interesant oricum.

Dar ce ai tu acolo in sticluta neagra?

Rock coat e in sticluta neagra,are puncte negre in el ,era la 90 ct,cum sa nu-l iau ca cine stie cand imi trebuie si nu l-as fii avut Imagine postata . E "01-punk royal"

#966 Useril este offline   Dauphne 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 20-July 11

Postat 12 August 2012 - 11:22 AM

Vezi postareauptown girl, la 10 August 2012 - 07:54 AM, a spus:

Dauphne, am remarcat ca modelul iese si mai repede, cu conditia sa dai pe unghie un strat de oja suficient de grosut. altfel iese ceva indefinit ... :floare:

Mie mi se pare ca iese ceva...indefinit, daca tin prea mult magnetul; riscul sa-mi iasa un model tremurat, e mai mare.

Vezi postareaMaya, la 10 August 2012 - 04:39 PM, a spus:

[center]Uite am facut poza! A fost greu sa prind nuanta adevarata!
E mai în ceata, dar se vede rosul viu. E metalizat tare fain! E cel mai cel rosu pentru pupila mea! =))

Superb.

Vezi postareaIoana, la 11 August 2012 - 04:48 PM, a spus:

am intrat in DM si cum amintise Diana de rosul de la P2 m-am uitat dupa el si l-am infascat.Se numeste 650-Fever si aduce cu rosul Mayei.

Vineri am ajuns si eu intr-un Dm. E rai acolo si la ce preturi au, nu ma mai dadeam dusa. (eu gasesc aici cea mai ieftina cea dela Pupa ~8 euro o sticluta mica si mi se pare ca sare destul de repede)
Am refuzat sa ma mai uit la oje, ca nu ma puteam abtine si aveam deja destule, ca m-ar fi putut intreba daca-mi deschid salon; dar tot imi sareau in cale,ca-s peste tot: la produse de ingrijirea mainilor, picioarelor,la colt de raft.
I love Dm!!!
Am luat si eu Fever-ul, dar nu e la fel; l-am testat putin acum, e un rosu cu nuante de roz...cel putin asa mi se pare, langa visiniul pe care-l mai am langa.

#967 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 12 August 2012 - 11:56 AM

Si eu am Fever-ul pe unghii,dar la mine nu e cu nuante de roz,e un rosu sangeriu-metalizat-sidefat,nu stiu cum sa explic.O sa fac poza cand ies mai incolo afara.E o culoare tare-tare frumoasa,eleganta,chic,imi aminteste de anii de liceu,de banchet,cand mai toate fetele isi cautau rochie din/cu satin rosu Imagine postata

#968 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2012 - 10:34 AM

Dauphne,nu stiu de ce ti se pare roz Fever, ori ai pus doar un strat(ca atunci asa pare,da),dar el e asa cum zice Petu.
Imi place, e un rosu care imi place sa-l port, altfel eu cu rosul pe unghii(sau buze) nu sunt prietena, la haine,da :)
Doar ca am facut prostia sa nu pun topcoat ci cum mi se exfoiase un colt am pus solutie speciala contra exfolierii si sub oja a facut basicutze,da nu-i bai ca am se le refac ca tb sa fac si pedichiura si vreau sa pun chiar rosul asta :)
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-479-13448468194281.jpg

Acasa la mine

#969 Useril este offline   Dauphne 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 20-July 11

Postat 13 August 2012 - 12:04 PM

Vezi postareaIoana, la 13 August 2012 - 10:34 AM, a spus:

Dauphne,nu stiu de ce ti se pare roz Fever, ori ai pus doar un strat(ca atunci asa pare,da),dar el e asa cum zice Petu.
Imi place

Si mie mi-a placut enorm cand l-am vazut, l-am luat fara sa clipesc, dar testandu-l, asa mi se pare -spre roz. Inca mai am si la fel il vad, nu ca la tine.
Da, am dat doar un strat si mai e si langa jumate de unghie visinie.
La tine-mi place mult(dar eu tot nu-l vad ca si RL-ul 206 al Mayei).

#970 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2012 - 12:35 PM

Vezi postareaDauphne, la 13 August 2012 - 12:04 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 13 August 2012 - 10:34 AM, a spus:

Imi place

Si mie mi-a placut enorm cand l-am vazut, l-am luat fara sa clipesc, dar testandu-l, asa mi se pare -spre roz. Inca mai am si la fel il vad, nu ca la tine.
Da, am dat doar un strat si mai e si langa jumate de unghie visinie.
La tine-mi place mult(dar eu tot nu-l vad ca si RL-ul 206 al Mayei).

Daca ai sa-l pui langa alta nuanta normal ca o sa ti se para altfel.Iar dat un strat orice oja v-a avea alta nuanta :) , fata de una nivelata in 2 straturi.

E adevarat ca asta e putin ai sidefata ca a Mayei, dar uite in poza asta aduce mai mult.
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-479-13448540445494.jpg

aici se vad mai bine basicutele facute de la solutia contra exfolierii :)

Acasa la mine

#971 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 August 2012 - 02:59 PM

Imi place nuanta Ioana. Zici ca e mai sidefata? Atunci îmi place mai bine! O sa îmi iau si eu :)
Cu basicutele am patit-o si eu cu "I Love Bad Boys - Essence", si fara nicio solutie dedesubt, doar base coat-ul normal care-l folosesc de obicei. Nu stiu de ce a basicat în halula ala!? Dar dupa ce dau cu top coat-ul ala Art Club, zici ca e magie! Dispare orice denivelare, basica, impuritate. Nu mai retin, oare tu ai întrebat pe undeva de top coat/sealer-ul asta? Deci îl am de la Uma (nu Uma Cosmetics, ci Uma noastra :) ). I-a trimis Denisei mai multe seturi cu culori/oje diferite de la Art Club, iar în doua dintre aceste seturi era si cîte un sealer de asta. Nu am scormonit mult pe net, dar posibil sa nu gasim pe aici, ca pe sticluta parca scrie ca e facut în New York... o sa caut mai amanuntit.

De sîmbata noapte mi le-am curatat si le-am rasfatat cu uleiuri, creme, le-am lasat la aerisit, nude de tot, iar azi I'm blue da ba dee da ba :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#972 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2012 - 05:20 PM

Maya, eu te intrebase pe FB de topcoat-ul asta.
Nu mai stiu ai pus poza cu sticluta?ca sa stiu macar cum arata daca gasesc pe undeva.

Acasa la mine

#973 Useril este offline   Micul 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 190
  • LocationTargu Mures

Postat 13 August 2012 - 06:58 PM

Vezi postareaMaya, la 13 August 2012 - 02:59 PM, a spus:

Imi place nuanta Ioana. Zici ca e mai sidefata? Atunci îmi place mai bine! O sa îmi iau si eu :)
Cu basicutele am patit-o si eu cu "I Love Bad Boys - Essence", si fara nicio solutie dedesubt, doar base coat-ul normal care-l folosesc de obicei. Nu stiu de ce a basicat în halula ala!? Dar dupa ce dau cu top coat-ul ala Art Club, zici ca e magie! Dispare orice denivelare, basica, impuritate. Nu mai retin, oare tu ai întrebat pe undeva de top coat/sealer-ul asta? Deci îl am de la Uma (nu Uma Cosmetics, ci Uma noastra :) ). I-a trimis Denisei mai multe seturi cu culori/oje diferite de la Art Club, iar în doua dintre aceste seturi era si cîte un sealer de asta. Nu am scormonit mult pe net, dar posibil sa nu gasim pe aici, ca pe sticluta parca scrie ca e facut în New York... o sa caut mai amanuntit.

De sîmbata noapte mi le-am curatat si le-am rasfatat cu uleiuri, creme, le-am lasat la aerisit, nude de tot, iar azi I'm blue da ba dee da ba :)

Si eu te intrebasem aici de top coatul ala, si te rog frumos in continuare daca il gasesti in vreu magazin ( nu de comandat ) in Germania, sa-mi spui.Multumesc.

#974 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 August 2012 - 08:50 PM

Fetelor, v-am pus mai multe link-uri pe paginile din spate, printre care si asta . Pentru a cauta pe net, dati Art Club Nail Sealer sau Art Club Nail Laqueur. Vedeti cum arata sealer-ul si de singur si în set... etc. Ma uit acum sa vad daca gasesc ceva prin zona. În magazine/drogherii, nu am vazut.
Pe sticluta mea scrie Art Club - Forsythe Cosmetic, Lawrence NY 11559/ Product of US.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#975 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 13 August 2012 - 09:48 PM

Azi sunt mov

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2012/post-1233-13448872998914.jpg

#976 Useril este offline   Micul 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 190
  • LocationTargu Mures

Postat 14 August 2012 - 08:25 AM

Maya multumesc mult.Eu de comandat nu pot, in Germania ajung pe cateva zile doar, asa ca pe mine ma intereseaza practic doar ce se gaseste in magazine, dar nu-i bai poate or sa livreze si in Ro la un moment dat.

#977 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 14 August 2012 - 12:35 PM

Vezi postarealili, la 13 August 2012 - 09:48 PM, a spus:

Azi sunt mov

Frumos movuliul tau,dar tare mjult imi place inelusul :floare:

#978 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 14 August 2012 - 01:06 PM

Vezi postareapetunie, la 14 August 2012 - 12:35 PM, a spus:

Vezi postarealili, la 13 August 2012 - 09:48 PM, a spus:

Azi sunt mov

Frumos movuliul tau,dar tare mjult imi place inelusul :D

Mersi, Petu. :floare: Si mie imi place mult de tot.
L-am primit anul trecut de Mos Nicolae ,ca am fost cuminte :floare:

#979 Useril este offline   Geomy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • LocationBucuresti

Postat 14 August 2012 - 04:57 PM

ceeeee de gherute shucare pe aici, Dana imi place mult modelul instelat, nu stiu de ce am tot fugit de magnetizata asta dar la tine imi place cum se vede, si'mi mai place mult lanticul de pe deget, e cool.

Ioana merci frumos, inelusul am inceput sa'l port asa dintr'o iarna cand am dat peste inelele de picior si... din dor de mare si de soare am inceput sa le port in fel si chip :floare: ori la mijlocul inelarului, ori pe degetul mic. in general port doar argintareala cat mai "ciudata" asa ca pica bine si cu restul...

astea's doua poze mai vechi la ineluse:
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-33-13449546200057.jpg
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-33-13449546382622.jpg

imi mai place si sangeriul vostru de la DM, eu il port doar cand am unghiile mici si patrate, stiu am pitici pe creier, doar atunci mi se pare ca'mi sta mie bine, am ceva probleme cand vine vb de rosu-rosu pe ughia mea :floare:

acum port un movuliu cu irizatii negricioase sau un negru cu irizatii movulii, de la flormar no 14, (poza'i de pe net, n'am aparatul la indemana, dar lacul se vede fix la fel pe unghie si il ador, top coat folosesc acum de la maybelline si sunt multumita, luceste intr'un mare fel si lacul tine 4-5 zile daca nu ma plictisesc eu, ceea ce sigur se intampla)
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-33-1344955591762.jpg

#980 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 15 August 2012 - 09:45 AM

Vezi postareaMaya, la 10 August 2012 - 02:04 PM, a spus:

Vezi postareauptown girl, la 10 August 2012 - 08:07 AM, a spus:

topcoatu' il folosesc mai mult pt. un x-tra luciu. :floare:

Depinde de top coat! :)

Superbe unghiile stelate!

Inelutul lantisor are închizatoare, sau îl rolezi pe desht?

Maya, despre lantisor ii povesteam lui Lilly, cu citeva pagini in urma - aici. se ruleaza pe deget. dar o sa trebuiasca sa-l strimtez un pic, ca a devenit larg dupa ce-am topit la soare vreo 4 kile de sunci in ultimile 2 saptamini. :D
pe asta il port tot timpul, indiferent de anotimpuri, ca nu-mi agata ciorapii. insa inelele cu pietre am sa le port doar vara pe piciorul gol.

imi place rosul tau pe unghii. :floare:

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic