Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 176 Pagini +
  • « Prima
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#2401 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 23 November 2013 - 10:45 AM

Vezi postarearalesu, la 23 November 2013 - 02:22 AM, a spus:

Vezi postareaDestiny, la 19 November 2013 - 08:55 PM, a spus:

Ce misto sunt!
Auzi, dar bobitzele alea mai in relief sunt facute tot cu oja sau sunt lipite?

cu oja,asa s-au asezat ele dupa punctator.
Prietenii advarati sunt rari

#2402 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 23 November 2013 - 10:54 AM

Vezi postarearalesu, la 23 November 2013 - 02:20 AM, a spus:

Maya, Sally Hansen e considerata aici una din marcile bas de gamme, deci calitate mai joasa. Pretul variaza intre 3.50$ si 7.50$ (deci 2-5 euro)
Cand am vazut mai devreme ca ti-ai cumparat, m-am gandit ca n-o sa fii satisfacuta.. dar am zis sa nu-ti zic sa nu te dezamagesc...
Nici eu nu ma impac cu Sally Hansen. Bine, exista mai multe game SH. Ciudat e ca cele care sunt cele mai ieftine alea tin cel mai mult pe unghie!
Am observat ca oja de la ei tine mai mult daca dai un basecoat si un top coat bun (ca si eu m-am procopsit in total cu vreo 12 sticlutze si nu vreau sa le arunc). Eu sunt indragostita de basecoatul de la Revlon si top coatul de la Konad car e gros si protejeaza bine oja si modelul daca ai.

Nu-s dezamagita, stiam de la Uma ca nu e cine stie ce, dar pen'ca Fuzzy ala a tinut, si tot SH este, ma gîndeam ca 2 zile tine. Nu ma asteptam la 10. Essence costa 1,59 € si calitativ între ojele alora si astea SH, deci fara glitter, sînt lumi. Essence se întinde frumos, acopera doar cu un singur strat, usuca rapid, si tine 2 zile sigur :notworthy: Adevarata lui valoare oricum e mica, dar ne-o umfla noua nemtii la pret.

OPI, cu base OPI, la fel m-a tinut pîna a doua zi cînd s-a ciobit prima unghie... si astea la noi costa 16 euro/sticluta...

Singura care a tinut bine, pe mine 5 zile fara ciobire e Forever Strong Maybelline Professional. Promite 7 zile. Dar oricum nu o folosesc pentru ca îmi coloreaza unghiile cu tot cu base coat!

Am si oje Loreal, care la fel, mai mult de 2-3 zile nu ma tin.

Deci pentru mine oja si top/base ideala e pîna acum Rimmel London. Imi place pensula, culorile, tine 3-4 zile fara probleme si luceste asa cum îmi place mie, iar preturile erau convenabile. Zic erau, ca la noi nu se mai gaseste!!!!!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2403 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 November 2013 - 11:40 AM

Vezi postareaMaya, la 22 November 2013 - 09:22 PM, a spus:

Nu am avut oja mai rea niciodata. Daca va spun cît tine...
Top coat-ul la fel - kk. Luceste frumos, e foarte neted, aspect frumos, dar la fel ca oja nu tine deloc!

Deci pe ungiile perfect curate si uscate am dat un strat de top coat SH No Chip acrylic (scrie ca se poate folosi si ca base coat), trei straturi de oja care e foarte subtire, acoperit din nou cu acelasi top coat. Bineinteles ca am asteptat între straturi sa se usuce. Am zis sa fac ca la carte! Asa, acum sa va zic cît m-a tinut toata afacerea.

La ora x am terminat. O ora m-am uitat la un serial, înca o ora am stat la laptop, apoi am facut dus. La trei ore dupa ce mi-am terminat lacuirea aveam deja doua unghii ciobite. Dupa 6 ore deja 5, dupa 8 ore toate erau pe jumatate ciobito-belite! Vreau sa va zic ca nu am lucrat cu apa, n-am gatit. Am fost doar la plimbareala... Deci ce 10 zile, nici 10 ore!
Nici nu ma asteptam la 10 zile, dar macar 2!
De pretul sticlutei aleia îmi luam 5 oje de la essence, si ma tineau 2 zile fara ciobituri si alte probleme :pupic:
Banuiesc ca în state nu costa 9 euro sticluta...

Eu patesc asa cu toate ojele. Bine, poate nu in cateva ore, dar dupa o zi deja sunt belite gherutele. Indiferent daca stau cu palma-ntinsa sau nu (fac treaba). Cu sau fara base / top - coat.... Tot un drac e. Ba chiar ala se cojeste..... Se duce de pe unghie in fasii....
Am oje de la firme diferite, mai scumpe, mai ieftine - vax albina. Toate ma tin maxim 2 zile, dupa care trebuie sa le dau jos. Sau.... stau cu ghearele pe jumate goale. :thumleft:

#2404 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 November 2013 - 12:40 PM

Vezi postareaFoxyy, la 25 November 2013 - 11:40 AM, a spus:

Toate ma tin maxim 2 zile, dupa care trebuie sa le dau jos. Sau.... stau cu ghearele pe jumate goale. :thumleft:

Eu nici n-am pretentia la mai mult. 2-3 zile e ok. Dar asta dupa 2-3 ceasuri a început a "sari" :pupic:
Tinînd cont ca o lauda cu calitatea de salon si ca tine 10 zile, eu speram la 2-3 maxim... dar!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2405 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,563
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 December 2013 - 11:26 PM

Eataly mi-a facut cadou
Imagine atasata: monthly_12_2013/post-4-13860195251936.jpg
si
Imagine atasata: monthly_12_2013/post-4-13860195447579.jpg
Azi m-am dat cu cea mai deschisa, roz, imi place la nebunie, multumesc frumos :)
Imagine atasata: monthly_12_2013/post-4-13860195813026.jpg

#2406 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 03 December 2013 - 05:35 PM

Mai fratilor, pe mine ma tin ojele cinci zile fara probleme... ajung si la 7 zile uneori. Se tocesc la varfuri, dar nu se exfoliaza. Chiar daca oja e mai proasta, cu basecoat si top coat bun ma tine mai mult (v-am mai spus, base coat folosesc Revlon quick dry si top coat folosesc ori Revlon anti-exfoliere, ori Konad top coat gros).

Asta e o manichiura dupa 7 zile fix (cred ca am mai pus poza asta pe undeva, ca e mai veche). Se vede ca s-a tocit la varfuri, dar e inca pe unghie. Uneori, cand n-am chef sa refac manichiura, ii mai trag o linie la varful unghiei sa acopar:

Imagine atasata: monthly_12_2013/post-120-13860847787034.jpg

#2407 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 03 December 2013 - 05:37 PM

Vezi postareaAdriana, la 02 December 2013 - 11:26 PM, a spus:

Eataly mi-a facut cadou

Azi m-am dat cu cea mai deschisa, roz, imi place la nebunie, multumesc frumos :angryfire:

Ce vecina buna ai :thumleft:

E superba culoara de pe unghiile tale!

#2408 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 03 December 2013 - 07:38 PM

Zic eu, hai ca a aparut ralesu cu unghiile ei frumoase, ceva modele noi, caci tu esti inventiva. Ce bine ca te tine oja atat. Si ale mele tin binisor,dar nici eu nu mai sar sa le sterg de la prima ciobire, cred ca sunt cam lenesa in ultima vreme :angryfire:

Adriana sunt superbe culorile, toate imi plac. Sa le porti cu placere.
Imagine postata

#2409 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 03 December 2013 - 07:58 PM

Vezi postareaCarmen L, la 03 December 2013 - 07:38 PM, a spus:

Zic eu, hai ca a aparut ralesu cu unghiile ei frumoase, ceva modele noi, caci tu esti inventiva.

nuuuu, eu tot roase le am la ora actuala. ma chinui sa le las sa creasca macar sa le am de Revelion mai lungi :angryfire:

#2410 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 03 December 2013 - 10:47 PM

Vezi postarearalesu, la 03 December 2013 - 05:35 PM, a spus:

Mai fratilor, pe mine ma tin ojele cinci zile fara probleme... ajung si la 7 zile uneori.

Am mai spus eu ca e vorba si de unghie, nu doar de oja si activitate...
Ai material bun si sigur unghii groase. Am observat la o cunostinta cu unghii groase, aceeasi oja ca a mea, chiar si fara top coat tine cel putin 2 zile în plus fata de mine. Cînd unghiile sînt mai subtiri, se mai îndoaie cînd dai de ceva cu ele, iar oja crapa de la soc si apoi clar, ca sare de pe unghie :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2411 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 03 December 2013 - 11:27 PM

Mai fratilor, pe mine ma tin ojele cinci zile fara probleme... ajung si la 7 zile uneori. Se tocesc la varfuri, dar nu se exfoliaza. Chiar daca oja e mai proasta, cu basecoat si top coat bun ma tine mai mult (v-am mai spus, base coat folosesc Revlon quick dry si top coat folosesc ori Revlon anti-exfoliere, ori Konad top coat gros)

Eu te cred dar cred ca mai e si vorba de ceea ce zice sorella mea, tu ai niste unghii superbe si probabil si foarte sanatoase sa le zic asa, ceea ce nu mai pot spune despre ale mele din pacate :D
Dar caut si revlonul tau ca si asa mi se termina top coatul, asta e?
Imagine postata

Vezi postarearalesu, la 03 December 2013 - 05:37 PM, a spus:

Ce vecina buna ai :D

E superba culoara de pe unghiile tale!

Foarte buna, pacat ca nu suntem si mai aproape una de alta.

Vezi postareaCarmen L, la 03 December 2013 - 07:38 PM, a spus:

Adriana sunt superbe culorile, toate imi plac. Sa le porti cu placere.

multumesc, si mie imi plac tare de tot

#2412 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 03 December 2013 - 11:59 PM

Nu Adriana,
Base coatul este Quick Dry iar Top Coatul este NO CHIP (anti exfoliere). Uite pozele:

Base coat Revlon:
Imagine atasata: monthly_12_2013/post-120-13861078633793.jpg

Top coat Revlon:
Imagine atasata: monthly_12_2013/post-120-13861078504269.jpeg

Top coat Konad (care e extrem de gros si probabil de aia tine mai mult):
Imagine atasata: monthly_12_2013/post-120-13861078374124.jpg

Acum o fi si chestie de unghie, nu stiu sa spun. E drept ca am unghiile foarte tari (cand sunt lungi, bineinteles :D )

#2413 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 December 2013 - 01:18 AM

Si pe mine ma tine bine 5-7 si uneori mai multe zile. Asa este: sunt unghii tari/groase ale mele.
In cazul meu perioada cat manechiura rezista impecabil depinde de oja. Opi, sare pana a doua zi, de ex. I-am dat doua sanse ...si acelasi rezultat.
In schimb, de ex, Flormar (e vreo 7 lei o oja) e f rezistenta. O alta chestiune imp sunt cele 4 straturi: cele 2 coaturi si 2 de oja, plus uscare perfecta (la o lampita cu aer rece) si/sau spray uscare.

Din pacate in ult vreme mi se ciobesc, ceva de groaza, un colt ca lumea nu am..., nici nu mai au forma patrata..., asa ca nu le mai vopsesc deocamdata ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2414 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 04 December 2013 - 08:21 AM

Mai fratilor, pe mine ma tin ojele cinci zile fara probleme... ajung si la 7 zile uneori. Se tocesc la varfuri, dar nu se exfoliaza. Chiar daca oja e mai proasta, cu basecoat si top coat bun ma tine mai mult (v-am mai spus, base coat folosesc Revlon quick dry si top coat folosesc ori Revlon anti-exfoliere, ori Konad top coat gros).

Asta e o manichiura dupa 7 zile fix (cred ca am mai pus poza asta pe undeva, ca e mai veche). Se vede ca s-a tocit la varfuri, dar e inca pe unghie. Uneori, cand n-am chef sa refac manichiura, ii mai trag o linie la varful unghiei sa acopar:

La mine arata asa dupa cateva ore. :D Hai, o zi..... Maxim! :D
Folosesc si eu Base si Top Coat, dar nu de la Revlon, recunosc. O sa ma uit prin magazine, sa vad daca sunt si la noi.
Multumesc pentru informatii. :D

#2415 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 04 December 2013 - 06:45 PM

La noi nu se gasesc produse Revlon, nici macar pe net nu gasesc top coat-ul ala no chip. Pe un singur site am gasit cîteva produse, printre care si un top coat, dar nu no chip, ci ala rapid din poza Adrianei. Costa 9 euro. De fapt tot ce au, cîteva oje si o base, costa pro sticluta 9 euro.

Pentru mine, pîna la Rimmel, cel mai misto top coat/sealer a fost asta :

Imagine postata

Pentru cautare dati Art Club Nail Sealer sau Art Club Nail Laqueur. Daca gasiti încercati! E un sigilator misto. Si se poate repara perfect cu el. Daca cumva loviti unghia sau razuiti cumva din oja (cu cutitul, ca mine : D), dati locul cu pricina cu oja si sigilati cu sealerul asta, si totul se sudeaza impecabil Nu ramine urma sau vreo denivelare! Dar eu de asta chiar nu gasesc...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2416 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 December 2013 - 08:50 PM

Foxyy, eu tot de la Rimmel Lycra Pro (anti-fade color system), Up to 10 days longer. Dupa ce am folosit si altele si am vazut ca difera durata manichiurii nestirbite, il folosesc si pe post de baza si de top. Rezultatul la mine e de cel putin o saptamana, cu oja rosie, care e pretentioasa. Si are o pensula dubla f misto.
O sa ma uit si de asta de care zici tu, Maya.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2417 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 04 December 2013 - 08:58 PM

Vezi postareaDaniella, la 04 December 2013 - 08:50 PM, a spus:

Foxyy, eu tot de la Rimmel Lycra Pro (anti-fade color system), Up to 10 days longer. Dupa ce am folosit si altele si am vazut ca difera durata manichiurii nestirbite, il folosesc si pe post de baza si de top. Rezultatul la mine e de cel putin o saptamana, cu oja rosie, care e pretentioasa. Si are o pensula dubla f misto.
O sa ma uit si de asta de care zici tu, Maya.

Eu mai am putin din ultima sticluta top coat Rimmel Lycra, si adios! Trebuie sa-i gasesc înlocuitor! Oje rosie mai am doua sticlute, apoi la revedere! Ma enerveaza la culme ca nu mai se gaseste Rimmel la noi!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2418 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 06 December 2013 - 09:47 PM

Vezi postareaMaya, la 04 December 2013 - 08:58 PM, a spus:

Eu mai am putin din ultima sticluta top coat Rimmel Lycra, si adios! Trebuie sa-i gasesc înlocuitor! Oje rosie mai am doua sticlute, apoi la revedere! Ma enerveaza la culme ca nu mai se gaseste Rimmel la noi!

Sorella mea da-mi poze exacte cu ce vrei si ti le caut eu aici.

Eu m-am dus dupa Revlon si am iesit cu Collistar, a zis tipa unde m-am dus ca nu mai tin produsele Revlon si ca asta era echivalent ca bunatate si pret, ca mi-a aratat si altul da' costa aproape 20 de euro, sa speram ca e bun
Imagine postata

#2419 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 09 December 2013 - 04:34 PM

Eataly, inca mai am rozul de duminica trecuta, simbata seara mi-am mai dat un strat si aseara inca unul plus top coatul Collistar, azi o sa sterg doar una si o sa o refac pentru ca s-a dus o bucata de virf, asta daca nu mi se mai strica vreuna facind biscuiti.
Asa ca marca asta eu zic ca tine foarte bine.

#2420 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 09 December 2013 - 06:21 PM

Eu m-am dus dupa Revlon si am iesit cu Collistar, a zis tipa unde m-am dus ca nu mai tin produsele Revlon si ca asta era echivalent ca bunatate si pret, ca mi-a aratat si altul da' costa aproape 20 de euro, sa speram ca e bun

[/quote]
Adriana eu sunt fan Collistar si oja si base coat am avut, amblele minunate si pe unghiile mele au tinut si mult.Top coat nu am avut dar cred ca o sa-ti placa.

Maya, ma alatur ofertei Adrianei, daca doresti spui ce culori si ce coaturi vrei de la Rimmel si se rezolva.
Imagine postata

Arata acest topic

• 176 Pagini +
  • « Prima
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic