Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#781 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 25 July 2012 - 11:02 AM

Ieri mi-am lovit unghia cea rupta si s-a dezlipit,asa ca a trebuit sa sterg ca sa pot sa o lipesc iara ,asa ca un nou model.
Adevarut e ca astea asa simplute sunt preferatele mele, mai ales cu negru.
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13432068963126.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13432069347028.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#782 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 25 July 2012 - 11:38 AM

Maya,ti-au crescut tare fain unghiile

Lili,am nimerit oja?Ai denumit-o tu asa,sau chiar asta scrie pe ea?
Daca am nimerit-o,inseamna ca la noi scrie altceva,si anume : "Essence -122 chic reloaded"

Dupa cate vad din sticla e aia,sper sa arate si pe unghii la fel

PS:a costat 1,55€ la DM :D

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-59-13432091297901.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-59-13432091330429.jpg
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#783 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 July 2012 - 12:21 PM

N-am botezat-o eu, poate in De au alte denumiri.Desi nici forma sticlutei nu-i la fel.
Dar aia nu conteaza, daca rezultatul e acelasi. :D

Sa vad cum e pe unghii.Poate-s mai multe combinatii de nuante.

Daca nu-i la fel, o vreau si eu. :P Din poza pare culoarea prunei(visinei?) cu verde.

#784 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 25 July 2012 - 12:56 PM

Vezi postareaEataly, la 25 July 2012 - 12:21 PM, a spus:

N-am botezat-o eu, poate in De au alte denumiri.Desi nici forma sticlutei nu-i la fel.
Dar aia nu conteaza, daca rezultatul e acelasi. Imagine postata

Sa vad cum e pe unghii.Poate-s mai multe combinatii de nuante.

Daca nu-i la fel, o vreau si eu. Imagine postata Din poza pare culoarea prunei(visinei?) cu verde.

Imediat imi fac unghiile si revin mai apoi.Sunt tare curioasaImagine postata

Edit:am facut si unghiile,inca nici nu mi-a fost uscata si am si facut poza.intr-adevar parca nu e aia a ta,dar tot imi place.Cred ca e si putin mai inchisa nuanta.Am incercat sa prind ambele nuante in poze,dar nu am prea reusit,ceva-ceva se vede:

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-59-13432164544334.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-59-13432164556053.jpg

#785 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 25 July 2012 - 02:01 PM

Ah, superb! =))
Asa imi confirmi ca au mai multe combinatii de culori, nuante.

Sa vezi spre seara: predomina verdele. =))

#786 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 25 July 2012 - 02:44 PM

Petunie, am egoism si pe tine. Nu e aia oja, dar e fantastica asta, am vazut si eu pe site noile sticlute in forma asta care in It nu au ajuns si nici nu stiu daca vor ajunge. Where's the party scrie pe sticluta aia si e din gama cu verde brotacel pe care o aveai tu... Banuiesc ca verdele ala are o denumire draguta, cum au mai toate din gama respectiva. Eu am Dm in Slovenia insa nici acolo nu am vazut noile aparitii... mi-e ciuda de numa'.. mai ales ca eu folosesc si cosmetice de la Essence, au un eyeliner gel... o minunatie, au creioanele de buze cremoase si care scriu bine, mascara fuuuarte cool si variate, fardurile nu ma dau pe spate sau oricum eu folosesc o paleta de 180 de culori asa ca mai greu caut printre altele.. insa un DA mare pentru cosmeticele lor.
Imagine postata

#787 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 25 July 2012 - 03:06 PM

Uite aici compara o fata - Essence "Where is the party?", Catrice "Iron Mermaiden" si OPI "Not like the movies" . Cica OPI are acoperirea chiar mai rea decît Catrice, care e ieftin de tot. Se vede si pe margareta, essence arata cel mai fain si dupa parerea mea.
Petu, ai fost în toate drogheriile? Cre'ca ma urc si eu calare pe magar, si ma'c sa vad ce gasesc =))

Lizura, mie îmi plac mult liliachiile, dar Butter London Toff e prea gros si se întinde greu. Nu-si merita pretul deloc. La noi costa 17 euro 11 ml. Pe unghii mici mai merge, dar pe unghii lungi face straturi ca turcoazul Adrianei.

Alina, de unde ai luat margaretele, ca mie nu-mi ies în cale nicicum?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#788 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 25 July 2012 - 04:17 PM

Vezi postareaalimocanu, la 25 July 2012 - 02:44 PM, a spus:

Petunie, am egoism si pe tine. Nu e aia oja, dar e fantastica asta, am vazut si eu pe site noile sticlute in forma asta care in It nu au ajuns si nici nu stiu daca vor ajunge. Where's the party scrie pe sticluta aia si e din gama cu verde brotacel pe care o aveai tu... Banuiesc ca verdele ala are o denumire draguta, cum au mai toate din gama respectiva. Eu am Dm in Slovenia insa nici acolo nu am vazut noile aparitii... mi-e ciuda de numa'.. mai ales ca eu folosesc si cosmetice de la Essence, au un eyeliner gel... o minunatie, au creioanele de buze cremoase si care scriu bine, mascara fuuuarte cool si variate, fardurile nu ma dau pe spate sau oricum eu folosesc o paleta de 180 de culori asa ca mai greu caut printre altele.. insa un DA mare pentru cosmeticele lor.

O sa ma uit si dupa "Where is the Party?".Brotacelul e -Lime Up! .Cosmetice mai am deocamdata,ca nu folosesc prea des,dar chiar m-am gandit astazi ca urmatoarele o sa le incerc de la ei ca au si preturi bune.

Vezi postareaMaya, la 25 July 2012 - 03:06 PM, a spus:

Uite aici compara o fata - Essence "Where is the party?", Catrice "Iron Mermaiden" si OPI "Not like the movies" . Cica OPI are acoperirea chiar mai rea decît Catrice, care e ieftin de tot. Se vede si pe margareta, essence arata cel mai fain si dupa parerea mea.
Petu, ai fost în toate drogheriile? Cre'ca ma urc si eu calare pe magar, si ma'c sa vad ce gasesc Imagine postata

Lizura, mie îmi plac mult liliachiile, dar Butter London Toff e prea gros si se întinde greu. Nu-si merita pretul deloc. La noi costa 17 euro 11 ml. Pe unghii mici mai merge, dar pe unghii lungi face straturi ca turcoazul Adrianei.

Alina, de unde ai luat margaretele, ca mie nu-mi ies în cale nicicum?

Nu am fost numai la dm ,Maya, m-am uitat si la Kaufland in raftul lor,dar acolo au numai putine culori,e cam golut raftul.

#789 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 July 2012 - 05:25 PM

Maya eu margaretele le-am luat de pe ebay.. 2 euro si ceva 5 bucati. Poate doar in magazinele chinezesti sa gasesti de cumparat... dar n-am vazut.
Asta am avut pe unghii pana azi, acum sunt in making of , dar nu ma pot decide:)
Imagine postata
Imagine postata

#790 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 25 July 2012 - 10:03 PM

Vezi postareaMaya, la 25 July 2012 - 03:06 PM, a spus:

Uite aici[/url] compara o fata - Essence "Where is the party?", Catrice "Iron Mermaiden" si OPI "Not like the movies" . Cica OPI are acoperirea chiar mai rea decît Catrice, care e ieftin de tot. Se vede si pe margareta, essence arata cel mai fain si dupa parerea mea.

Ala-i al meu din poza de pe blogul respectiv.Dar imi place de mor Chic Reloaded.Sper ca-i lunga si interminabila seria asta. =))

Alina, il am si eu pe Urban Messages! :D Sunt mai multe? Al meu pare mai portocaliu.
Ma faci sa ma opresc si prin Slovenia sa caut "noutati".
Tu unde shoppinguiesti in Slo, ca sa stiu unde sa ma opresc la intoarcere. :D

Anul trecut ne-am oprit in Ljubljana, tot de la tine stiam ca la ei gasesc compot de visine. :D

#791 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 25 July 2012 - 10:59 PM

Wow ... Ce nuante faine aveti de la essence. Si ce preturi ... :floare: Aici nu cred ca gasesti vreo marca de oja la pretul acesta.

Ioana, modelul ultim e cel mai fain pana acum, se vede ca ti-ai (re)intrat in mana. :floare:

E bine si sa ai unghiile un pic mai mari pt ca ai loc de ... desenat. Ale mele sunt inguste ... se vad in poza asta cat de cat pe ansamblu

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-697-13432498967383.jpg

Intre timp eu ojat ... si atat

Ieri aveam asta

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-697-13432489170304.jpg

E sticla aceasta, Victoriana si e foarte buna dupa parerea mea. Culoare densa si uniforma. In plus e si fara formaldehida, toluen si dibutilftalat
Cu sclipici discret

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-697-13432493748538.jpg

Azi si pana in we asa

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-697-13432491209405.jpg

Este OPI DS Extravagance ... cu sclipici de asemenea. :)

#792 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 July 2012 - 11:28 PM

salmida, apropo de caviaru' matale, în weekend tocma' mă lovii de o neaşteptată buluceală la sephora locală pen'că demonstrau caviaru' de la ciate, ca fiind cel mai hot trend al verii. asta, plus neoanele de la china glaze. nu era loc dom'le să te indrume cineva că unde-i gelu' de păr care imită efectele apei din ocean :floare:

#793 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 July 2012 - 11:39 PM

Eataly chestiile de cosmetica de la essence le iau in Slovenia din Nova Gorica, ca asta e aproape de mine in granita, dintr-un mare centru comercial Qulandia,la Oviesse si la DM.
Urban messages l-am gasit in schimb la Trieste tot la Oviesse si era ultimul din colectie deci nu stiu daca mai erau si altele.
Imagine postata

#794 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 26 July 2012 - 09:30 AM

Salmi, ce mistooo e Extravagance. :floare: Vreau si euuuu!

Alina, multumesc de pont.Mi-e usor sa ma opresc la Nova Gorica, ca tot pe acolo trec.Caut adresa la Qulandia asta si-l bag in Gps.

:floare:

#795 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 26 July 2012 - 10:13 AM

Topicul asta imi insenineaza zilele si chiar daca nu sunt o maestra in ale ojelor tot imi place sa va privesc :floare:

#796 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 26 July 2012 - 10:57 AM

De azi ( sper sa ma tina pana luni ) cuminte :floare: french facut cu buretelul , fundite stickere , ca tot mi-ati facut chef de aplicat diverse pe unghii

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-780-13432930147788.jpg

#797 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 July 2012 - 11:09 AM

Eataly, imi permit sa te intreb care e perioada cand treci in zona... poate-s si eu. Mi-ar placea sa intalnesc pe cineva care are un copil tot atat de blond ca al meu:)Asta daca ti-ar face placere bineinteles.Adresa de la Qulandia de aici mi se pare ca e asta:
Qlandia Nova Gorica
Cesta 25. junija 1A
5000 Nova Gorica
Salmida, imi plac unghiile tale, sunt mereu.. elegante. Bilutele colorate cu ce le faci sa stea?
Dexter, cu o zi inainte ma gandeam ca nu te-am vazut aici. Sephora, Ciate, China glaze... DexterA?
Imagine postata

#798 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 26 July 2012 - 02:24 PM

Vezi postareaalimocanu, la 26 July 2012 - 11:09 AM, a spus:

Bilutele colorate cu ce le faci sa stea?
Dexter, cu o zi inainte ma gandeam ca nu te-am vazut aici. Sephora, Ciate, China glaze... DexterA?

alina, pînă apare salmida, dă un search după ciate caviar manicure să vezi care-i treaba cu biluţele cauzatoare de aglomeraţie excesivă

DexterX

#799 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 26 July 2012 - 03:41 PM

Vezi postareaalimocanu, la 26 July 2012 - 11:09 AM, a spus:

Eataly, imi permit sa te intreb care e perioada cand treci in zona... poate-s si eu. Mi-ar placea sa intalnesc pe cineva care are un copil tot atat de blond ca al meu:)Asta daca ti-ar face placere bineinteles.

Alina, tinem legatura! :bounce:

Inchipuie-ti scena: noi doua intr-un magazin de "oaje" :) !
Ce s-ar mai bucura aia: doua dintr-o lovitura!

Vreau si eu caviarrrrrrrrrrrrrrrrrr! :D

Editez: ca am vazut despre ce e vorba.L-am vazut azi si n-am stiut ce e.Maine ma duc sa mi-l iau. :D

#800 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 26 July 2012 - 04:19 PM

Vaiiii....dar eu unde gasesc caviar????Nu mi-a sarit in ochi prin magazinele astea din oras :bounce: ,dar nici nu m-am uitat dupa asa ceva,nici nu stiam de fapt ca exista Imagine postata

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic