Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#801 Useril este offline   Geomy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 26 July 2012 - 06:10 PM

m'ati imbolnavit :bounce:
se putea?? pai... nu se putea sa nu rascolesc eu bucurestiul dupa niste essence. de'as fi fost asa perseverenta in mai multe domenii, acu' as fi zacut plictisita si mofturoasa pe propria insula :)))
so, din search in search am aflat ca abia anul acesta au venit si in RO. am gasit site'ul celor care'l importa, daca intereseaza pe cineva... au destule magazine si in tara si in bucu'.

deocamdata cu atat am plecat acasa:
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-33-13433172012505.jpg
si asta numai din cauza amplasarii standului, adica standul era dupa tejgheua lu' tanti vanzatoarea, doar ea le putea pipai si privi de aproape.
ojele 6.5 lei / 1.4eur
mascara essence lash mania - ultra volum 13lei / 2.8eur

cele 2 Farmasi (primele din stanga) m'au cucerit cu gandul la o viitoare combinatie, le'am luat si pe ele.

azi am un indigo mai vechi BB din kaufland + sclipiciosul "space queen" de azi pe inelare.
mi'e cam rusine cu pozele astea, sper sa'mi recuperez aparatu' foto cat mai repede.
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-33-13433172098904.jpg

izuk, imi place frenciu' tau:) ,,, as incerca cu buretelul 3 lacuri in degrade...

#802 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 26 July 2012 - 07:27 PM

Vezi postareaIoana, la 25 July 2012 - 11:02 AM, a spus:

Adevarut e ca astea asa simplute sunt preferatele mele, mai ales cu negru.

ia sa recapitulam ce inseamna simplut la Ioana: lacuite, date cu sclipicioase, da' numa varfurile, doua dungulite negre paralele, orientate la 45grade fata de axa verticala a unghiei, trei punctulete negre dispuse a.i. sa descrie o dreapta. mda!

:bounce:

io nu cred ca se poate inventa un topic cu mai mare succes decat asta. doar pe shefu' nu l-am zarit pe-aici.

#803 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 July 2012 - 07:45 PM

Vezi postareamoatza, la 26 July 2012 - 07:27 PM, a spus:

io nu cred ca se poate inventa un topic cu mai mare succes decat asta. doar pe shefu' nu l-am zarit pe-aici.

Ba da! Pe prima pagina, comentariul numarul 5! :bounce:

#804 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 26 July 2012 - 07:53 PM

Mai, eu am trecut pe langa caviarul asta si pana n-am vazut despre ce-i vorba n-am stiut cu ce se mananca.

Eu l-am vazut langa accesorile pt unghii, gen aplicatii, floricele, adezive.
Niste fiale micute.Sau cutiute.

#805 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 26 July 2012 - 07:57 PM

Nu mai editez.

Cautam ceva in dulap si am dat peste bombonelele alea mici decorative, daca le folosesc pe alea, am si desertul gata. :bounce: Aoleu, asta-i de pupeze e erotica rau ideea mea! :)

#806 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 26 July 2012 - 08:34 PM

Vezi postareaEataly, la 26 July 2012 - 07:45 PM, a spus:

Ba da! Pe prima pagina, comentariul numarul 5! :bounce:

QED

Lili, esti perversa rau! :)

#807 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 26 July 2012 - 10:53 PM

Dexter, deci esti in tema cu trendul anului. :) Sunt sigura ca ai gasit si gelul de par cu pricina pana la urma.

Probabil ca deja v-ati dumirit cum e cu Ciaté

Iata un demo de pe youtube

http://www.youtube.c...ayer_detailpage

Se fixeaza prin presare si apoi cu top coat numai pe varfuri, zic ei.
Se curata insa mai greu decat oja cu sclipici. :)

In pachetul pe care il am eu e oja Strawberry Milkshake (in poza) si perlutele Caviar Rainbow, plus o palniutza pt recuperarea perlelor. Capacul cutiei se foloseste pt colectarea lor.

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-697-1343335751188.jpg

#808 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 26 July 2012 - 10:57 PM

Mi-am lilat azi unghiile cu Gosh Gasoline. Nu mai pun poza, ca am pozat deja cu culoarea asta. Initial pregatisem maro sidefat, dar tare îmi place culoarea asta liliaca. Mîine cre'ca mi le scurtez, si bag un rosu sidefat auriu, cumparat azi :)
Cred ca astia din industria ojelor, au simtit o usoara ridicare a nivelului monetelor din seifurile personale, de cînd cu subiectul asta :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#809 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 26 July 2012 - 11:02 PM

Vezi postareaalimocanu, la 26 July 2012 - 11:09 AM, a spus:

Salmida, imi plac unghiile tale, sunt mereu.. elegante. Bilutele colorate cu ce le faci sa stea?

Merci!

Vezi postareaEataly, la 26 July 2012 - 03:41 PM, a spus:

Editez: ca am vazut despre ce e vorba.L-am vazut azi si n-am stiut ce e.Maine ma duc sa mi-l iau. :)

Te asteptam cu poze! Eu nu le-am tinut mult pt ca mi-a fost frica sa nu scape vreo bilutza unde nu trebuie si sa ajunga la cei mici. De aceea am si fixat cu top coat bine de abia le-am dat jos apoi. :)

#810 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 26 July 2012 - 11:20 PM

Eu am vazut ca puneau perlinele si pe o farfuriuta mica si asa nu se pierde nimic.
Nu le vreau pe toate "imperlinate", e prea mult, chiar si pentru mine.Imi fac cate una la fiecare mana ca tine.

#811 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 27 July 2012 - 07:34 AM

Neata,Lily, astept poza cu bilutele tale. Eu nu ma bag (deocamdata...) la chestii complicate, asa ca azi simplu

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-639-13433672302469.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-639-13433672406131.jpg

Ma enerveaza ca nu reusesc nicicum sa mi le fac fara sa ma manjesc peste tot si nu stiu cum sa le curat dup-aia fara sa distrug si oja de pe unghie...

#812 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 27 July 2012 - 08:04 AM

eu curat pe moment, imediat ce s-a produs accidentul.
adevarul ca la astea puternic pigmentate e mai greu si asta-i un motiv ptr care prefer eu nuante nude.

#813 Useril este offline   Geomy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 27 July 2012 - 08:09 AM

eu n'am incercat dar am vazut intr'un tutorial un tips:
- inainte de aplicarea lacului ungeti de jur imprejurul unghiei cu un betisor cu vata in vf atins in putina vaselina, crema hidratanta, ceva gras, si astfel oja nu se mai lipeste de cuticule/piele chiar daca o atinge. dar cred ca trebuie avut grija sa nu fie atinsa unghia cu unsoare.

#814 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,773
  • LocationSibiu

Postat 27 July 2012 - 10:09 AM

Vezi postareaGeomy, la 26 July 2012 - 06:10 PM, a spus:

de'as fi fost asa perseverenta in mai multe domenii, acu' as fi zacut plictisita si mofturoasa pe propria insula
hihi. Păi nu ar fi fost păcat să fii plictisită şi mofuroasă? Imagine postata

ia sa recapitulam ce inseamna simplut la Ioana: lacuite, date cu sclipicioase, da' numa varfurile, doua dungulite negre paralele, orientate la 45grade fata de axa verticala a unghiei, trei punctulete negre dispuse a.i. sa descrie o dreapta. mda!
...
io nu cred ca se poate inventa un topic cu mai mare succes decat asta.
total de acord cu cele de mai sus.

Se vede, domn'le, cine are mână şi ochi de artist. Şi la izuk am mai observat (şi mai sunt fete artiste, să nu se supere pe mine, dar în ultima vreme Ioana şi izuka m-au cam bântuit Imagine postata), cum sunt mâncărurile aşa sunt si unghiile. Au ochi, îndemânare şi rabdare la bibilit. Bravo Imagine postata

Eu vă spuneam că merg la salon şi am gânduri măreţe. Am fost miercuri cu avânt dar nu am şocat pe nimeni. Şi n-am nici poze că am împachetat deja aparatul. Dar poate îmi pozez picioarele pe plajă :pupic: Am un scipici cu ceva paiete, chiar interesant. Asta ştiu că ţine bine, aşa ca 2 săptămîni, la mare, voi avea picioarele ok (nu mă bagă Lili la închisoare Imagine postata).
La mâini am avut o mică dezamăgire. Am văzut o sticluţă foaaaarte interesantă, cu ape, cam ca cele ale lui Lili şi Petu. Doar culorile sunt cărămiziu şi auriu. Am ales-o mîndră tare de mine şi de curajul meu. Ciuciu! Imagine postata Pe unghie e aşa de cuminte!!! E frumoasă tare, îmi place, doar că m-am desumflat. Zici ca mi-a făcut cineva cu degetul: ia stai tu cuminte, eeeee! Aşa că-s cuminte... Imagine postata

#815 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2012 - 10:48 AM

Sunt total de acord cu tine, Boni, clar nu-i iese oricui, iti trebuie si rabdare si un pic de talent la asa ceva.
Cand ajungi la mare, musai sa pozezi si unghiile, le vedem macar dupa ce te intorci!

#816 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 27 July 2012 - 11:55 AM

Pt curatat pielitele de oja eu folosesc corectorul de la OPI. Ma tine de cativa ani asa ca isi merita banii. E ca o carioca cu varful tare si se poate apasa cu mai multa precizie pe margine pt a curata oja. E mai sigur decat cu betisoarele de urechi care au varf moale.
Varful se scoate si completati cu diluant cand se duce, ca pe o carioca si tine f mult, iar varful se curata imediat stergand pe o hartie oja indepartata. Are si un varf de rezerva daca vreti sa aveti unul pt culori deschise si unul pt culori inchise.

Poate ca sunt si alte marci.

Iata o poza de pe net

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-697-13433827527582.jpg

Boni, distractie frumoasa si te asteptam cu poze. :pupic:

#817 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 July 2012 - 12:05 PM

Multumesc pentru sfaturi, fetele, o sa mai exersez si eu, d-ade iese mai bine.
Salmida, la noi n-am vazut asa ceva, o sa caut si pe net. Nici produse Opi n-am vazut.
Edit: am gasit pe net, cred ca-mi comand cat de curand.

#818 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 27 July 2012 - 01:25 PM

Vezi postarea2ut, la 27 July 2012 - 07:34 AM, a spus:

Neata,Lily, astept poza cu bilutele tale. Eu nu ma bag (deocamdata...) la chestii complicate, asa ca azi simplu

Ma enerveaza ca nu reusesc nicicum sa mi le fac fara sa ma manjesc peste tot si nu stiu cum sa le curat dup-aia fara sa distrug si oja de pe unghie...

Te-ai lilait, îmi place!
Si eu ma mînjesc, dar mi-am luat corector, ca altfel nu se mai putea. Al meu e ieftin, e chiar de la Aldi, si e super bun! Curata ca un campion si are si vîrfuri de schimb.

Vezi postareamoatza, la 27 July 2012 - 08:04 AM, a spus:

eu curat pe moment, imediat ce s-a produs accidentul.
adevarul ca la astea puternic pigmentate e mai greu si asta-i un motiv ptr care prefer eu nuante nude.

Creion corector :pupic:

Pe mine ma enerveaza cînd le sterg de tot, nu pe margine. Ca tre sa folosesc multe pads de vata înmuiate si rasîmbimate în acetona :lol:

Vezi postareaGeomy, la 27 July 2012 - 08:09 AM, a spus:

eu n'am incercat dar am vazut intr'un tutorial un tips:
- inainte de aplicarea lacului ungeti de jur imprejurul unghiei cu un betisor cu vata in vf atins in putina vaselina, crema hidratanta, ceva gras, si astfel oja nu se mai lipeste de cuticule/piele chiar daca o atinge. dar cred ca trebuie avut grija sa nu fie atinsa unghia cu unsoare.

Asta e aiurea daca nu ai mîna linstita si dai pe lînga. Nu se mai prinde nici oja de unghie :)

Izuk, taaare faine unghiile tale!
Ioana, tu ar trebui sa deschizi pravalie!

Am vazut ca ati încercat oje în magazin. La noi nu sînt testere de oje, doar de parfumuri...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#819 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 July 2012 - 01:35 PM

Salmida, imi plac sclipicioasele tale.
Vazusesem si eu prin poze manichiura cu kaviar,da nu stiam ca se numeste asa si m-am uitat pe net, sincer mie una mi se pare prea scump, plus ca eu personal l-as folosii la ocazii nu de zi cu zi si sa dau pe 20 g de kaviar 30€ mi se pare hmm, not for me.In rest imi place sa vad la altii.

Geomi, interesante culori.

2ut, ce a aratat Salmida este ok pt curatat excesul de oja, dar daca nu e, poti infasura putina vata pe cutitas(daca ai) inmuiat in acetona, merge f bine, mai ales ca are varful subrire.Am avut si eu creionas,dar al meu nu se schimba si in timp a tb sa-l arunc,acum curat cum spuneam, cu vata in strat subtire infasurat pe cutitas sau pe chiureta.

Azi model abstract :occasion14: , facut intre copt de 2 prajituri

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13433889071414.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13433892460064.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#820 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 July 2012 - 01:37 PM

Vezi postareaIoana, la 25 July 2012 - 11:02 AM, a spus:

Adevarut e ca astea asa simplute sunt preferatele mele, mai ales cu negru.

:occasion14:

:sad3: recapitulam: base coat, lac, sclipici pe varfuri, dugulite si punctulete, top coat, rezultat simplu 10 minute :hungry:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou