Ellani, la 24 September 2012 - 09:09 PM, a spus:
Exact! De aia nu cumpar oje scumpe. La noi (de fapt Austria, la vecinii mei), gasesc opi cu 14 euro cel mai ieftin - drogherie Bipa la care merg eu în Austria, nu are o gama mare de culori. Ce au, nu-mi place, dar am avut si eu un opi din curiozitate. Mie nu-mi tine mult. De aia va spuneam undeva în urma, ca eu tind sa cred ca e vorba si de unghiile fiacaruia în parte, si de ce si CUM face

La mine, cînd am unghiile scurte se ciobeste oja mai repede. Apoi conteaza si top coat-ul. Pîna la momentul de fata mi se pare Rimmel-ul, cu cea mai mare elasticitate. Adica tine oja bine la ciobit.
La mine, cea mai de durata oja este una de la Maybelline, dar nu-mi plac culorile lor. Atentie, daca folositi ojele lor fara base coat, coloreaza unghiile! So, si în final, îmi place sa schimb culorile mai des, asa ca nu ma deranjeaza ca nu ma tine o oja o saptamîna. Ar fi plictisitor.
In sfîrsit azi am ajuns sa iau si stampila. Nu-mi prea plac modelele. Nici de pe placuta din setul cu stampila, nici de pe cea (separata) ce-am cumparat-o acum cîteva zile. Oricum, momentan n-am chef de facut unghii, si momentan arata înca super bine oja.
Ellani, eu nu tin unghiile lungi. Acum le am la marimea ideala, adica scurte. Asa ma simt cel mai confortabil. Imi plac si lungi, dar ma enerveaza cînd se rupe una, ca tre' sa le tai pe toate, si apoi nu-mi place forma nicicum. Mai ales cînd se rupe una de la mijloc. Nici macar n-o mai pot taia scurt patratoasa, ci dupa cum e crescuta pe deget... si cum tre' sa le fac pe toate la fel...

Essie, am vazut si la DM, la noi în oras, parca la vreo 8 euro sticluta, dar nu-mi plac culorile. Totusi o sa-mi iau una.