Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 29 November 2012 - 12:28 PM
Postat 29 November 2012 - 01:32 PM
Un albastru metalizat superb.
Va rog sa notati si inelul, tot de la Lia.

Postat 29 November 2012 - 03:20 PM
maya, orange am vazut si eu la GOSH, si cred ca ma duc s-o iau, si am mai vazut un peach. cred ca merg sa le-nhatz.
Postat 29 November 2012 - 03:35 PM
pana maine turcoaz in lumina blitzoasa, verzui in rest:

pupicei, miha
Postat 29 November 2012 - 03:55 PM
Eataly, la 29 November 2012 - 01:32 PM, a spus:

Foarte frumoasa culoare, i-am dat si eu mamei lista sa-mi caute griul de la Gabrini , 317 parca era ala de-l aveai tu de la Rapsoni si i-am mai dat comanda de 345 care tot un albastru este.Sa vedem ce gaseste.
Eu in perioada asta cand nu e soare f mult nici chef de poze n-am asa ca nici unghiile nu prea le-am pozat da nici nu le-am mai pictat, am avut doar negrul sclipicios care daca e dat cu tot coat devine albastru si nunate nude.
Zilele trecute mi-am tras Ice age reloaded de la Essence si cum eram afara ca le faceam poze pisicilor mi-am tras si ghiarele in poze, ghiare care acum nu mai sunt ca asta vara, mi s-a rupt una,asa ca toate au fost scurtate din carne.

Moatza nu stiu de ce zici tu ca ia din lungime unghiei,daca tai pielitele nu-i acelas lucru?
Eu inca mai bag forfecuta in pielite,adica in laterale ca mi se intareste pielea, cand nu mai am solutie mai bag si in cuticule forfecutza,dar eu niciodata nu m-am franjurat si nici n-am cuticulele groase,asa ca nici nu se vede diferenta cand ma fac cu forfecuta sau cu solutie.
Dar sa zicem ca am material bun si ii multumesc mamei ca-i si mostenire,da si ca de mici ne-a dat pe mana manichiuristei si am avut tot timpul unghiile ingrijite

Acum timp de 2 luni o sa se schimbe foaia si am sa am eu grija de mainile ei.Adevarul e ca si ea si surorile mele cand ma prind se stie ca trebuie sa le fac manechiura/pedichiura

Postat 29 November 2012 - 05:33 PM

[/quote]
Ti-am mai spus ca esti divina, da?

Imi plac unghiile tale albastre si inelul de la Lia.
Mihamarky frumos, sidefan cum imi place mie ( trag mai mult pe sidefat, gliterele nu prea ma atrag).
Ioana unghiile tale sunt frumoase si mici, imi place nuanta.
Ale mele, trebuie sa cumpar un creion corector, altfel ce e mazgalit iese la spalat

Imagini atasate

Postat 29 November 2012 - 07:20 PM
Mihamarky de cind nu m-am mai dat si eu cu turcoazul
Carmen imi plac la nebunie ale tale, si forma si culoarea.
Postat 29 November 2012 - 10:26 PM
Ce misto e culoarea pe care ai cautat-o mult
da,era demult sub nasul meu,numai ca in sticluta parea un nude
[/quote]
Nutella?!

Imi place.Dar si prima.
[/quote]
daaa

[quote name='Maya' date='28 November 2012 - 10:33 PM' timestamp='1354134803' post='172564']
Ooooo, vreau si eu snowflakes! Destiny de unde ai luat? Erau si albi? Vreau pe... rosu of course!

Maya,eu i-am luat dintr-un magazinel de cartier cu de toate,dar nu avea decat modelul si culoarea asta
Postat 29 November 2012 - 10:40 PM
Carmen, Gold Finger ce mai!

Ioana, ai trecut la mireasa inocenta?

Postat 30 November 2012 - 09:29 AM
Eataly, la 29 November 2012 - 10:40 PM, a spus:
Carmen, Gold Finger ce mai!

Ioana, ai trecut la mireasa inocenta?

da,da,dar mai alternez si cu altele, uite aseara mi-am tras rimel 60 seconds Candy cake.

Bine maine le sterg ca am treaba si o sa-mi sara si seara merg la teatru
Postat 30 November 2012 - 04:23 PM

cealalata se numeste nude brown din aceeasi gama, cred ca sunt dintr-o brosura oriflame mai veche, nici poze pe net nu am gasit
pupicei, miha
Postat 30 November 2012 - 06:35 PM
Ioana, la 29 November 2012 - 03:55 PM, a spus:
io am inceput sa-mi fac manichiura pe la 14-15 ani la indemnul bunicii. imagineaza-ti ca la momentul ala mie nu mi se vedea lunula - asa se cheama, nu? si tot taind cuticulele mi s-a lungit unghia de la baza, nu prin crestere. acum, cand am manichiura proaspata, am lunula mai mare decat atunci cand se face timpul sa-mi tai iar cuticulele, saptamanal de obicei. deci eu cred ca daca nu as folosi forfecuta, mi s-ar micsora lunula pana la disparitie si as pierde forma ovala a unghiei. acuma ma intelegi?
btw, dupa bucatareli serioase si stat cu mana in apa destul de mult, negrul sclipicios se mentine. am facut doar o mica reparatie, cat un varf de chibrit la un singur deget. chiar sunt uimita si f multumita.
Postat 30 November 2012 - 08:14 PM
Eataly, la 29 November 2012 - 01:32 PM, a spus:

Super arata .
Iar inelul e mai frumos decat mi-l aminteam .

Sa-l porti sanatoasa.

http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 30 November 2012 - 08:35 PM
moatza, la 30 November 2012 - 06:35 PM, a spus:
Ioana, la 29 November 2012 - 03:55 PM, a spus:
io am inceput sa-mi fac manichiura pe la 14-15 ani la indemnul bunicii. imagineaza-ti ca la momentul ala mie nu mi se vedea lunula - asa se cheama, nu? si tot taind cuticulele mi s-a lungit unghia de la baza, nu prin crestere. acum, cand am manichiura proaspata, am lunula mai mare decat atunci cand se face timpul sa-mi tai iar cuticulele, saptamanal de obicei. deci eu cred ca daca nu as folosi forfecuta, mi s-ar micsora lunula pana la disparitie si as pierde forma ovala a unghiei. acuma ma intelegi?
btw, dupa bucatareli serioase si stat cu mana in apa destul de mult, negrul sclipicios se mentine. am facut doar o mica reparatie, cat un varf de chibrit la un singur deget. chiar sunt uimita si f multumita.
Eu nu cred ca asta ar fi cauza.Modificarea unghiei si implicit a lunulei poate fi generata de probleme de sanatate.Si eu imi fac manechiura de mica, noua manichiurista ni le face, bine fara taiat de cuticule inca de pe la 12 ani, apoi cand am inceput pe la vreo 13 ani sa merg la pedichiura din cauza de unghii incarnate am inceput si cu cuticulele ,dar nu mi s-a modificat lungimea lunulei.Si e normal ca atunci cand nu ai cuticule sa para putin mai lunga unghia

Postat 30 November 2012 - 08:40 PM

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 30 November 2012 - 11:39 PM
Maya, la 30 November 2012 - 08:40 PM, a spus:

La carte asa spune,acum practic n-am vazut nici eu niciodata si nici nu le pot verifica pe ale mele ca-s pictate

Postat 01 December 2012 - 09:05 PM
Cre' ca marimea lunulei ramane la fel, doar ca la mine nu era vizibila cand am inceput eu sa-mi fac manichiura cu taiat de cuticule. Era acoperita de pielite

Ei, mie de asta mi-e teama si nu-s pregatita ptr unghii boante.
Dar, de asemenea, cred ca teoria nu e valabila la toata lumea.
Ralesu, de ex, n-ar putea avea in veci unghii boante. Unghia ei are o forma extrem de bine definita. La mine are o forma decenta, dar tb intretinuta cu efort sustinut.

Postat 02 December 2012 - 11:51 AM
pe unghie ca buruiana. Cuticula unsa cu solutie si impinsa se topeste, se reduce si
dupa un timp creste din ce in ce mai subtire, adica o tratezi mai rar dar sustinut,
nu ramane pe unghie, deci lungimea unghiei ramane aceeasi ca acum cand tai cuticulele.
Mai bine de atat nu pot explica, sper ca ai inteles.

Postat 02 December 2012 - 02:59 PM
Maya daca te referi la acest rosu ,este Golden Rose nr 124...nu stiu unde ai putea sa il gasesti...este un lac cu pensula subtire pt modele ...eu le cumpar de unde apuc si in comparatie cu lacurile voastre de firma eu am mai multe lacuri no name...bugetul este limitat ...

aseara am fost la un karaoke party si mi-am tras un lac sidefat..am incercat pe fuga un model...

Acum le-am facut asa ...