Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#1721 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 14 December 2012 - 09:24 AM

Foarte fain arata cuticulele tale,adica disparitia lor,sa zic asa,Maya!
La mine sunt cam cum erau la tine in 27 noiembrie,cu toate ca am inceput de mult cu solutia,dar nu apuc sa o folosesc decat o data pe saptamana,in ultimul timp.Sunt totusi multumita de ea.Trebuie sa-mi iau si eu creioane din alea cu ulei.

Ieri mi-am luat de la P2 "Perfect Look!Beauty Nails",White Charm,oja cu efect ca si gelul de unghii,nu stiu cum sa-i zic.Arata tare dragut pe unghii,cuminte, si vreau sa zic ca mi-a tinut tare bine ieri,cu toate ca am fost la servici si acolo umblu mult cu apa.Nu mi s-a luat de pe nici o unghie.

Ooo,am vrut sa va mai zic ceva.Stiti ca am folosit "Calcium -Gel" tot de la P2,pt intarire si impotriva exfolierii.Mi s-au intarit asa de tare,parca erau de plastic,motiv pt care mi s-au si rupt doua ca am dat in usa de la dulap si s-au pocnit pur si simpluImagine postata ,nici cu lipiciul nu mai aveam sansa;dar ma bucur ca nu s-au rupt de la baza,stiti voi ce nasol e.Asa ca acuma sunt cu ele si mai lungi si mai scurte,dar tot nu le tai pana saptamana viitoare
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1722 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292

Postat 14 December 2012 - 11:07 AM

Foarte misto arata, Maya. Eu ma oftic maxim ca nu se gaseste si pe la noi P2-ul asta. Uleiul de la Farmec e ok, dar solutia aia de dizolvare a cuticulelor e...mmm...asa si asa. Si eu rezist in continuare sa nu le tai.

#1723 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 14 December 2012 - 01:43 PM

Maya nici nu sti ce mandra sunt de tine :thumleft: bravo tie.
Culoarea aia rosie pe fond alb e superba.
Imagine postata

#1724 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 14 December 2012 - 01:47 PM

Vezi postareaMaya, la 14 December 2012 - 08:34 AM, a spus:

Cuticle remover, scrub/peeling kiwi, crema de cuticule si creion cu ulei, toate de la P2 = împreuna 10 euro :scratch: Deci produsele astea sînt super bune.

Maya, de unde anume le cumperi? Se gasesc si la dm? :thumleft:

#1725 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 December 2012 - 02:09 PM

Vezi postareaFoxyy, la 14 December 2012 - 01:47 PM, a spus:

Cuticle remover, scrub/peeling kiwi, crema de cuticule si creion cu ulei, toate de la P2 = împreuna 10 euro :drool: Deci produsele astea sînt super bune.

Maya, de unde anume le cumperi? Se gasesc si la dm? :thumleft:

E marca casei DM :unsure:

Carmen, mîndra-s si eu, ca am reusit pîna aici. Datorita tie. Serios! :scratch:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1726 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 December 2012 - 02:11 PM

Vezi postareaMaya, la 14 December 2012 - 02:09 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 14 December 2012 - 01:47 PM, a spus:

Cuticle remover, scrub/peeling kiwi, crema de cuticule si creion cu ulei, toate de la P2 = împreuna 10 euro :D Deci produsele astea sînt super bune.

Maya, de unde anume le cumperi? Se gasesc si la dm? :notworthy:

E marca casei DM :)

Carmen, mîndra-s si eu, ca am reusit pîna aici. Datorita tie. Serios! :-*

Multumesc, poate dau si eu de ele prin peregrinarile mele! :notworthy:

#1727 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 December 2012 - 02:18 PM

[/quote]
E marca casei DM :-*

S-a deschis un DM aproape de mine, am luat la purecat rafturile si nu au marca P2, poate o sa aduca in viitor. Au in schimb o gramada de produse. Marca tratamentelor pentru unghii nu am retinut-o dar am de gand sa cumpar unul sa il incerc, vin si va scriu atunci.

Carmen, mîndra-s si eu, ca am reusit pîna aici. Datorita tie. Serios! :notworthy:
[/quote]

Daca e asa sunt tare multumita si bucuroasa :notworthy:
Imagine postata

#1728 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 14 December 2012 - 02:58 PM

Vezi postareaManeki Neko, la 14 December 2012 - 11:07 AM, a spus:

Foarte misto arata, Maya. Eu ma oftic maxim ca nu se gaseste si pe la noi P2-ul asta. Uleiul de la Farmec e ok, dar solutia aia de dizolvare a cuticulelor e...mmm...asa si asa. Si eu rezist in continuare sa nu le tai.

Nu este DM în tara, sau nu au produsele P2?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1729 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 December 2012 - 03:01 PM

Vezi postareaMaya, la 14 December 2012 - 02:58 PM, a spus:

Vezi postareaManeki Neko, la 14 December 2012 - 11:07 AM, a spus:

Nu este DM în tara, sau nu au produsele P2?

Nu sunt produsele. :notworthy:

#1730 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 14 December 2012 - 03:15 PM

Vezi postareapetunie, la 14 December 2012 - 09:24 AM, a spus:

Ooo,am vrut sa va mai zic ceva.Stiti ca am folosit "Calcium -Gel" tot de la P2,pt intarire si impotriva exfolierii.Mi s-au intarit asa de tare,parca erau de plastic,motiv pt care mi s-au si rupt doua ca am dat in usa de la dulap si s-au pocnit pur si simpluImagine postata ,nici cu lipiciul nu mai aveam sansa;dar ma bucur ca nu s-au rupt de la baza,stiti voi ce nasol e.Asa ca acuma sunt cu ele si mai lungi si mai scurte,dar tot nu le tai pana saptamana viitoare

Acu ma sperii. Eu am primit un Nail Envy Strengthener de la OPI, si-am dat de 3 ori pîna acum, si mi se pare ca doar dupa astea trei ori deja s-a schimbat ceva. Adica sînt mai tari ( sînt curioasa cum va fi cu exfolierea, ca mi se mai beleau putin vîrfurile la cîte o unghie - acum arata bine) , ca eu am ungii moi, mai ales la inelare si mijlocii. Doar la degetele mari am unghii beton/material bun.

Si eu am avut una rupta, acu' e putin mai scurta decît celelalte, dar diferenta e minimala... ca si-asa sînt de fapt toate scurte :notworthy:

Alta observatie. De cînd ma lacui asa mai cu distanta de cuticula si uleiez la greu, unghiile cresc mai repede, si parca toate ojele tin mai bine. Eu creionez cu ulei cuticula si imprejurul unghiei, deci vine ulei si peste lac... ceea ce cred ca-l tine mai elastic si nu se ciobeste asa repede :notworthy:

Carmen, daca nu erai tu, bagam forfecutu' de numa! :-*
Asa am simtit cumva de parca tre' sa dau socoteala, si nu puteam sa renunt. Da, stiu, mi-s bolunda... dar a ajutat :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1731 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 December 2012 - 03:55 PM

Maya :notworthy:

Petunico referitor la tratamentele de intarire, daca alternezi baza intaritoare cu un ulei emolient hranitor ele se intaresc dar au o elasticitate suficienta sa nu se sparga.
Maya asa cum procedezi tu e corect, ulei si tratament de intarire si eventual unul impotriva exfolierii.
Imagine postata

#1732 Useril este offline   dana3262 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 15 December 2012 - 01:02 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 December 2012 - 09:48 AM, a spus:

...By the way, dc fetele din RO/Buc au gasit Mavala si in alte locuri (hipermarket sau similar) decat in farmacie, sau mai ieftin de 44...

Daniella, vad ca au site la noi si costa 36,98 lei!

Imagine postata
dana

#1733 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 15 December 2012 - 04:20 PM

Vezi postareaMaya, la 14 December 2012 - 03:15 PM, a spus:

Alta observatie. De cînd ma lacui asa mai cu distanta de cuticula si uleiez la greu, unghiile cresc mai repede, si parca toate ojele tin mai bine. Eu creionez cu ulei cuticula si imprejurul unghiei, deci vine ulei si peste lac... ceea ce cred ca-l tine mai elastic si nu se ciobeste asa repede Imagine postata

Carmen, daca nu erai tu, bagam forfecutu' de numa! Imagine postata
Asa am simtit cumva de parca tre' sa dau socoteala, si nu puteam sa renunt. Da, stiu, mi-s bolunda... dar a ajutat Imagine postata

Vezi postareaCarmen L, la 14 December 2012 - 03:55 PM, a spus:

Maya Imagine postata

Petunico referitor la tratamentele de intarire, daca alternezi baza intaritoare cu un ulei emolient hranitor ele se intaresc dar au o elasticitate suficienta sa nu se sparga.
Maya asa cum procedezi tu e corect, ulei si tratament de intarire si eventual unul impotriva exfolierii.

Fetele,eu nu am folosit pana acum ulei,rareori am masat cu ulei de masline,foarte rar,dar astazi ma duc sa-mi iau si ulei ca si-asa o sa am mai mult timp pentru unghii urmatoarele saptamani.
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1734 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 15 December 2012 - 08:30 PM

Petunico asa sa faci sigur hranite cu ulei nu se vor sparge asa usor.
Cu ulei si solutie de cuticule poti sa dai seara chiar daca nu le ojezi
din cauza serviciului, sigur ai sa vezi rezultate bune.
Imagine postata

#1735 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,490
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 December 2012 - 08:55 AM

Am fost la Oviesse si am rezistat eroic :hug: adica n-am cumparat nici o oja :cheers: in schimb am gasit creion ca al Mayei, tot marca Essence, cu ulei pentru cuticule si mi-am luat unul cu aloe parca :crying:

#1736 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 18 December 2012 - 08:28 PM

Am citit topicul de la cap la coada si m-am minunat de ce arsenal aveti:71: Eu am niste unghii mici si vai de capul lor dar planuiesc sa ma inspir de la voi si sa le aranjez si eu frumos.
Aseara mi-a cumparat sotul de la Bucuresti stampile si doua oje de culoarea zmeurei respectiv a visinei putrede. Asa ca de Craciun o sa ma mandresc si eu pe-aici :pupic:

#1737 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 December 2012 - 11:27 PM

Dani, iote sa vezi ca nu-s catar!
Doua saptamani am suferit in chinuri si n-am bagat forfecuta, cu gandul la supersolutia de cuticule. am cautat la toate farmaciile de la mine, doar la Sensiblu am gasit un ulei hranitor Mavala la 80lei, mult. In rest Farmec, cam 10lei. Iar la DM am gasit Astor - 21lei, adica asta. poza de pe net

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-100-13558654323944.jpg

n-a topit nimic, asteptam mazga lu' Dani - n-ai sa vezi! ce-am reusit sa fac - sa ridic cuticulele cu batzul ala. acuma stateau sculate, erecte si cumva translucide. nu le puteam suporta nicicum - le-am taiat fara sa insist prea tare si pe lateralele unghiei. deci hai sa zicem c-a mers totusi mai usor, mai putin traumatizant :hug:
ce sa fac in continuare? eu zic sa dau la 2-3 zile cu solutia . o fi bine? macar de si-ar incetini cresterea.
altceva: batul ala nu-l vad bine dupa vreo 2-3 folosiri, deja mi se pare obosit dupa prima folosire. voi cum ii folositi varfurile? al meu e retezat intr-o parte si ascutit la capatul celalalt. eu am folosit mai mult varful retezat, celalalt e ca o scobitoare, deci nu-i prea mare chichirezul.

p2 la noi nu este la DM -bineinteles, de ce sa nu dai 80 lei doar pe uleiul ala Mavala? :D

veste buna ca-i de comandat pe net. ma duc sa bag si eu un ochi.

deci apreciati, va rog, ca-s plina de bune intentii. semnat: cataru'

#1738 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 December 2012 - 11:49 PM

deci apreciati, va rog, ca-s plina de bune intentii. semnat: cataru'
[/quote]

Moata normal ca esti motivata si ai bune intentii, dar fi putin mai rabdatoare.

Acum eu astor nu am folosit deci nu ma pronunt, dar am folosit alte de
la revlon si un produs spa. Un altul care e tare bun e de la colistar, stiu ca tu nu gasesti.
Eu iti propun ceva, cand cumpar pentru mine iti iau si tie, ideea e sa icepi cu ceva
de calitate apoi merge intretinut si cu ceva mai slab.
Si aici e de incercat nu functioneaza la toti la fel.
Imagine postata

#1739 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 19 December 2012 - 04:49 PM

Moatzo - ulei, ajunge un creion... parerea mea. Sigur se gaseste în DM si alta firma de creioane cu ulei de caise si/sau lammîie. In rest, poti uleia cu ulei de masline. Cu creionul însa e mult mai confortabil. Betele alea de trandafir si alte lemnoase sînt un rahat pe bat. Eu nu folosesc de alea. Pentru curatare de cuticula si împins, am scula aia care am aratat-o într-un link pe aici/undeva. E de plastic. Are un vîrf mai ascutit si usor încovoiat, iar celalalt capat are forma identica cu betele alea slefuite, doar ca e cauciucat, e mai mare si mai soft. Am vazut eu niste scule cu vîrf de metal la pro, dar am înteles ca pentru uz casnic :pupic: nu-s indicate, fiind prea agresive. Pericolul de ranire mai mare. Betele de trandafir sînt foarte inconfortabile fiind asa subtiri, si prea tari. Se poate rani usor pielea din jurul unghiei, care e înmuiata de la solutie. Eu am reusit chiar si cu scula cu vîrf cauciucat sa belesc prea adînc. Astazi :pupic:

Uite aici se vede, nu prea bine, din vîrful ustensilei. Batul ala alb cu vîrf rosu.

Imagine atasata: monthly_12_2012/post-5-13559267066181.jpg

Acum despre solutii de dizolvat cuticule. Si eu voiam sa iau Mavala, chiar dupa ce cumparasem aia de la P2, cu gîndul ca aia fiind mai scumpa, face minuni. O cunostinta însa n-a avut succes, asa ca am renuntat, si am continuat cu P2. Eu cred ca solutiile astea reactioneaza diferit la fiecare persoana/cuticula. Apoi mai e si metoda de curatare. Eu dau cu solutia care are textura usor gel-ata, în jurul fiecarei unghii de la o mîna, prima data. Încep cu degetul mic (asta nu are importanta, însa asa încep eu mereu si cînd ojez, pilesc, uleiez, etc :floare: ). Dupa ce le ung bine, încep a curata cu vîrful ala oblic. Prima data împing usor cuticula în sus, apoi razui usor toata pielea în jurul unghiei. Cum zicea si Daniella, gelul ala cu tot cu particule topite din piele, arata ca o mîzga mocirloasa. Bun, nu asa scîrbos... asa mai mucios :pupic:
Dupa ce termin prima mîna, ma spal pe labe, apoi continui cu a doua mîna la fel. Cînd sînt gata ma spal bine cu sapun. Daca nu ojez, creionez pielea, cuticulele si unghia cu ulei. Daca nu tre' sa mai fac chiar nimic, dau cu ulei de masline pe mîini, unghii... tot :sad3:
Daca ojez (acum dau sub base coat si cu opi strengthener, care paremi-se ajuta bine la cele 4 unghii mai moi), dupa spalare usuc bine unghiile si încep treaba. Cînd sînt gata, iar oja e uscata, neaparat uleiez cuticulele! Pe parcursul fiecarei zile uleiez cu creionul de la 1-7 ori... cum îmi amintesc. În cazul meu, uleiul este cea mai importanta chestie in lupta contra cuticulelor! Asta e parerea mea... cu privire la textura cuticulelor mele :hug:
Sînt foarte happy cum arata situatia momentan, si sper sa ramîna tot asa. Deja le fac cu solutie doar o singura data pe saptamîna. Si daca ramîn asa, sint deja multumita.

Azi ramîn naked pe gherutele scurte. Le rasfat :71:

O alta cunostinta foloseste solutia de cuticule de la OPI. E ok.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1740 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 December 2012 - 07:48 PM

Carmen, esti amabila, dar o sa-mi iau Mavala de pe net. Si cu Astoru' pe care l-am luat, sper sa rezolv cate ceva.

Maya, merci ca ai explicat iar. Uleiul ala de care esti indragostita ce rol are? Tot asa, topeste cuticulele?
Astorul meu nu a gelatinizat nicio pielita, parca a stafidit-o asa, usor, iar cand le-mpigeam catre baza parca se detasau mai bine. Le-am taiat f usor.
Deci ia sa vad dac-am inteles bine: intai remover, razuit pe si pe langa unghie, ulei sub forma de creion in jurul unghiei si pe unghie si=apoi uleiat cat mai des. Ma simt pregatita! Trec de sarbatori cum oi putea si-apoi atac decisa problema.

Doamne, ce pb pot sa am! :)

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic