Daniella, la 30 June 2013 - 07:40 PM, a spus:
La noi 22 eur un Dior e doar in Duty free, in magazin cred ca e semnificativ mai scump ... nici nu m-am uitat ..., dar la noi cam duble preturile in oras fata de pretul de duty -freeul din Otopeni plecari. Cu cumparaturile pe net inca nu-s acomodata, o sa incerc sa ma familiarizez si eu mai bine, ca am vazut ca-s preturi mult mai bune...
Daniella, si eu sint tare incintata de culorile de vara din seria "Dior". in ce priveste preturile, intotdeauna produsele cosmetice sint mai ieftine in Duty Free pt. ca nu au taxa pe valoare adaugata. m-am uitat de curiozitate la preturile ojelor "Dior" la mama lor si costa 24€ in Sephora, iar "Chanel" - 27€. daca e sa fac un drum pina la Paris, cam tot la cit am platit aici ajung. (e drept ca in pret ar fi incluse si jogging-urile cu D'Artagnandru pe la shopping)

intre timp am testat si "Diablotine"

Maya, ca ma intrebai de Gosh-ul sclipicios, pe linga faptul ca se duce greu de pe unghie, are glitter multicolor si o tona de confetti argintii, pe care cu greu reusesc sa le repartizez uniform; ca drept urmare am impresia ca-s pomul de Craciun impodobit cu o instalatie de beculete colorate si globuri azvirlite la betie pe crengi