Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#2201 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 04 July 2013 - 12:06 AM

Vezi postareaDaniella, la 30 June 2013 - 07:40 PM, a spus:

Dan@, imi place mult cum iti vine Delice!

La noi 22 eur un Dior e doar in Duty free, in magazin cred ca e semnificativ mai scump ... nici nu m-am uitat ..., dar la noi cam duble preturile in oras fata de pretul de duty -freeul din Otopeni plecari. Cu cumparaturile pe net inca nu-s acomodata, o sa incerc sa ma familiarizez si eu mai bine, ca am vazut ca-s preturi mult mai bune...

Daniella, si eu sint tare incintata de culorile de vara din seria "Dior". in ce priveste preturile, intotdeauna produsele cosmetice sint mai ieftine in Duty Free pt. ca nu au taxa pe valoare adaugata. m-am uitat de curiozitate la preturile ojelor "Dior" la mama lor si costa 24€ in Sephora, iar "Chanel" - 27€. daca e sa fac un drum pina la Paris, cam tot la cit am platit aici ajung. (e drept ca in pret ar fi incluse si jogging-urile cu D'Artagnandru pe la shopping) =))

intre timp am testat si "Diablotine" :occasion14:

Imagine postata

Imagine postata

Maya, ca ma intrebai de Gosh-ul sclipicios, pe linga faptul ca se duce greu de pe unghie, are glitter multicolor si o tona de confetti argintii, pe care cu greu reusesc sa le repartizez uniform; ca drept urmare am impresia ca-s pomul de Craciun impodobit cu o instalatie de beculete colorate si globuri azvirlite la betie pe crengi :)

Imagine postata

#2202 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 12:13 AM

am incercat si Gosh "Ocean" - imi place culoarea, dar nu-mi place pensonul (prea subtire); iar daca faci un pic de treaba prin casa, oja incepe sa sara pe la virfurile unghiilor pina a doua zi :occasion14:
e de purtat doar la ocazii, cind dai mina la pupat dupa un dans =))

Imagine postata

#2203 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 12:25 AM

eh, si cu noile achizitii ma alatur Mayei :occasion14: , pe care o declar anul asta presedinta clubului "duse cu ... ojele !" :)

Imagine postata

am incercat albastru sidefat "Dazzling Aqua"

Imagine postata

si verdele "Poseidon"

Imagine postata

gata, ma cumintesc ! =))

#2204 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 04 July 2013 - 07:27 AM

Ce oje faine v-ati achizitionat...eu vreo doua luni fac pauza de cumparat,ca oricum mi-am scurtat unghiile cat s-a putut.Mi se decojesc intr-o veselie si nu ma ajuta nimic din solutiile ce le-am avut acasa.
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#2205 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 04 July 2013 - 07:49 AM

O placere sa vezi atatea culori noi si toate frumoase. Eu reusesc sa imi fac timp pt manichiura, dar nu si pt pozatul ei.
Azi am ajuns devreme la job si la cafeaua de dimineata am facut si o poza cu telefonul. De aceea si decorul sobru+lumina artificiala. :occasion14:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_07_2013/post-697-13729169116951.jpg

#2206 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 04 July 2013 - 08:03 AM

Foarte frumoase unghiile tale, Salmida si iti vine bine culoarea asta. Ce fac piticii?
Dana, foarte faine-s noile achizitii, imi place mult albastrul. Sunt curioasa daca te tii de cuvant cu cumintenia :occasion14:

#2207 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 04 July 2013 - 08:04 AM

Vezi postareaMaya, la 30 June 2013 - 06:55 PM, a spus:

Hai sa va arat si verdiutzul marutz cu sclichici, fresh fotat :occasion14:
de ăsta m-am înamorat total, îl ador!Imagine postata

Tot ce am văzut pe ultimele pagini îmi place, mai ales îmi plac "roşurile" voastre tare de tot. Cred că nu mai am mult (după ce mă apuc iar de vopsit unghii) şi ajung şi eu pe drumul ăsta. Sunteţi contagioase rău. =))

#2208 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 05 July 2013 - 04:44 AM

Vezi postareaboni, la 04 July 2013 - 08:04 AM, a spus:

Sunteţi contagioase rău. :P

Boni, vad ca nu numai eu m-am imbolnavit de virusul asta :P...
Nu zic ca nu ma mazgaleam si eu pe unghii inainte, insa numai cand imi aduceam aminte ca am si eu o mini-colectie (va dau voie sa radeti, ca sa vedeti ce des le folosesc - am chiar o oja cumparata acum vreo 12 ani, nu exagerez si cred ca bat recordul - transparenta si cu inimioare rosii prin ea, ma dau o data la 5 ani de Valentine's Day :occasion14: - by the way, ojele au termen de expirare?).
Dar ce-mi facurati ca de Craciun (mda, am uitat sa raportez atunci) mi-am cumparat vreo 5 - din alea sclipicioase, rosu, albastru, argintiu si nu mai stiu de care ca n-am apucat sa le folosesc pe toate.
Intre timp mi-a mai trecut "febra", dar iar mi-am bagat nasul pe aici si iar ma-mbolnavesc...

#2209 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 05 July 2013 - 06:57 AM

Ia sa chibitez si eu pe aici ! :P
Dan@ mie imi place cum arata rosul tau cu sclipici ! Cred ca e doar o viziune de-a ta ca esti pom de Craciun!
Salmida si-ale tale unghii imi plac!
Eu momentan am un roz-caramiziu de la Farmec. Imi pare rau ca nu pot face poze , tre sa merg cu aparatul la reparat, focuseaza da nu mai vrea sa faca poza, se blocheaza butonul :occasion14:

#2210 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 05 July 2013 - 09:17 AM

Multam iulia si 2ut! Piticii sunt bine, multumim si ne (men)tin in forma. :sad3: Acum sunt peste tot iar din august incepem introducerea la cresa/gradinita. Peste o sapt intru in concediu si poate am timp de mai multe poze si mai multe culori pe unghii.
Pana atunci ma rasfat cu pozele voastre, asa ca va rog continuati.
La picioare am un portocaliu sidefat acum.

#2211 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 12:04 PM

in primul rind ma bucur s-o revad pe Salmida :71: si sa aud ca gemenii ei sint zglobii (asa cum le sta bine piticotilor, cuminti numai cind dorm :D) - astept sa-i admir in poze, ca si pe unghiutele mamei :D

2ut, zilele astea m-am tinut cu dintii sa fiu cuminte :sad3: si m-am jucat numai cu 5 culori (Glamour White, Poseidon, Scuba Blue, Hot Hibiscus si Poolside - privite de la degetul mic spre cel mare :D)

Imagine postata

Iulia, iaca pomu' de Craciun ... la umbra :P

Imagine postata

si la soare - hohoho, merry christmas ! Imagine postata

Imagine postata

#2212 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSuedia

Postat 05 July 2013 - 01:09 PM

Gata, m-am hotarat! Asa sarbatoresc intrarea in concediu: cu unghii in culori diferite!!! Faina combinatia dar si forma&lungimea unghiilor!

Si da, revin cu poz(n)e de pitici dupa ce reduc tempo un pic! :sad3:

#2213 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 05 July 2013 - 01:09 PM

Dana, mie îmi plac asa jucause! In concediu, la plaja, de Craciun :P e super!
Eu dupa albastru am pus rosu, poze nu va mai pun, ca e acelasi Red Carpet Rimmel de care nu ma pot desparti :P Intentionam lila, dar dupa opulent pink cu confetti, verde si albastru deja duceam dorul rosului! Asa ca...
Mîine poimîine însa bag un liliachiu ala cu volum si extra gloss cica :D

Salmida, buna revenire si pupa piticii. Îmi place culoarea unghiilor de soricutz metalizat :71:

Boni, sa stii ca si mie îmi place tare mult verdele ala, si ma simt bine cu el. Imi da o stare vioaie si-mi face pofta de mere verzi :D

Dana, sa-mi spui daca astea din urma te tin extra long. Merci :D

Evit sa mai trec pe lînga rafturi colorate, ca în nici o saptamîna mi-am luat 9 oje... din care una rosie, again, and again, and again! Nici nu stiu cîte nuante de rosu am :sad3:
A noua nu v-am aratat-o, e un roz nud de la Manhattan. E o oja de urgenta. Adica cînd tre sa lacui rapid, si daca mînjesc oleaca sa nu se vada din avion :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2214 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 02:47 PM

Vezi postareaSalmida, la 05 July 2013 - 01:09 PM, a spus:

Gata, m-am hotarat! Asa sarbatoresc intrarea in concediu: cu unghii in culori diferite!!! Faina combinatia dar si forma&lungimea unghiilor!

Si da, revin cu poz(n)e de pitici dupa ce reduc tempo un pic! :71:

Salmida, merci de apreciere :sad3: , desi ideea o furasem de la Daniella. :D ea le-a avut cam tot asa vara trecuta. rasfata-te in culori pe unghii si un concediu (pe cit posibil) odihnitor sa ai ! :D

#2215 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 July 2013 - 03:07 PM

Dan@ imi plac toate achizitiile si imi plac si toate variantele de manichiura pe care ti le-ai facut. Ce vesel e totul la tine! super! trebuie sa mai ma colorez si eu! sa stii ca toate prietenele si-au facut modelul curcueu dupa ce au vazut la mine Imagine postata si inca in vara asta continua sa se coloreze tot asa de vesel ca si tine! imi place ca sunt toate pastel si deschise! super! parca simt ca e vara, cand ma uit aici!

chiar si cu globurile Imagine postata iti sta bine, ca sunt toate unghiutele egale si ingrijite ... caz in care poti face orice pe ele, ca tot bine dau!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2216 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 03:12 PM

Vezi postareaMaya, la 05 July 2013 - 01:09 PM, a spus:

Dana, mie îmi plac asa jucause! In concediu, la plaja, de Craciun :P e super!
Eu dupa albastru am pus rosu, poze nu va mai pun, ca e acelasi Red Carpet Rimmel de care nu ma pot desparti :P Intentionam lila, dar dupa opulent pink cu confetti, verde si albastru deja duceam dorul rosului! Asa ca...
Mîine poimîine însa bag un liliachiu ala cu volum si extra gloss cica

Dana, sa-mi spui daca astea din urma te tin extra long. Merci :71:

Evit sa mai trec pe lînga rafturi colorate, ca în nici o saptamîna mi-am luat 9 oje... din care una rosie, again, and again, and again! Nici nu stiu cîte nuante de rosu am
A noua nu v-am aratat-o, e un roz nud de la Manhattan. E o oja de urgenta. Adica cînd tre sa lacui rapid, si daca mînjesc oleaca sa nu se vada din avion :P

Maya, stai sa le tin mai mult de 2 zile pe unghii si-ti spun cit de longevive sint ojele suedeze. :P de uscat, se usuca rapid. pensonul nu-i ca ala de la Dior, dar merge si face treaba buna din 3-4 miscari ! :sad3:

apropos de confetti, ce se tin de unghii ca riia de om :D, am descoperit ca tinind timp de 10-15' miinile in apa calduta, cu sau fara un pic de sapun lichid, oja se inmoaie si se descuameaza doar la o simpla impingere cu o alta unghie. testul l-am facut pe oje diferite si-a functionat la toate. :P
inca o chestie pe care o stiu de la bunica-mea: daca scap un pic mai multa oja pe pielita din jurul unghiei, eu o indepartez imediat cu virful unei pile metalice - pe care o sterg de un servetel. evident, am grija sa nu zgirii oja de pe unghie. procedeul necesita un pic de indeminare si se invata in timp. :D

de-abia astept sa te vad cu liliachiu si poate face o poza de familie rosiilor tale. :D

#2217 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 03:21 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 July 2013 - 03:07 PM, a spus:

Dan@ imi plac toate achizitiile si imi plac si toate variantele de manichiura pe care ti le-ai facut. Ce vesel e totul la tine! super! trebuie sa mai ma colorez si eu! sa stii ca toate prietenele si-au facut modelul curcueu dupa ce au vazut la mine Imagine postata si inca in vara asta continua sa se coloreze tot asa de vesel ca si tine! imi place ca sunt toate pastel si deschise! super! parca simt ca e vara, cand ma uit aici!

chiar si cu globurile Imagine postata iti sta bine, ca sunt toate unghiutele egale si ingrijite ... caz in care poti face orice pe ele, ca tot bine dau!

Daniella, te astept sa apari cu unghii vesele din vacanta ce o vei petrece la greci ! :sad3:
eventual, poate mai aduci vreun model nou de pe la ei, sa-l incercam si noi. :71:

Gosh-ul ala sclipicios, mi-ar fi placut mai mult, daca ar fi avut mai putine confetti. asa e prea incarcat de globuri si beteala. :D
merci de aprecieri. :D

#2218 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 July 2013 - 03:34 PM

bine ca mi-ai amintit de procedeul cu pila, in trecut faceam si eu asa, dar acum nu mai am pila metalica cu varf ascutit, sa vad ce pot improviza ...ei cred ca ma fac doar rosie, ca 2 saptamani nu ma tine nimic la maini si parca nu am chef sa car harnasamentul dupa mine, doar o acetona si un lac pt dupa
in schimb la picioare vad ca tine de mai bine de o luna si chiar lumea crede ca-s data cu gel, dar sunt cu oja normala ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2219 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 05 July 2013 - 04:44 PM

Vezi postareaDan@, la 05 July 2013 - 03:12 PM, a spus:

daca scap un pic mai multa oja pe pielita din jurul unghiei, eu o indepartez imediat cu virful unei pile metalice - pe care o sterg de un servetel. evident, am grija sa nu zgirii oja de pe unghie. procedeul necesita un pic de indeminare si se invata in timp. :D

de-abia astept sa te vad cu liliachiu si poate face o poza de familie rosiilor tale. :sad3:

Asa fac si eu dintotdeauna, doar ca daca scap oja de culoare închisa, sau chiar rosie, coloreaza totusi marginea degetului, pielitei. Chiar daca îndepartezi surplusul de oja pielea ramîne colorata usor, dar se vede. Cu culori mai palide însa nu se vede. Lila, roz, alb, nudele... la astea daca tragi olecuta cu pila, nu se mai vede nimic si în 2 minute pot iesi din casa :71:

Tipsul pentru confetti e cool, doar sa ai timp :D Pacatosi sînt bulineii astia :P
Hhahaha, poza de familie, suna misto :D

Later Edit... nu stiu cum, dar a mai aparut una asa deodata (dar na, nu intra în saptamîna în care am luat 9 :P ). Un ciocolatos sidefat. Din pacate nu am reusit sa-i fac decît poza asta, apoi mi-a crapat acumulatorul. Acum e încarcat, dar e întuneric :P

E mult mai frumos si "luminos" decît în imagine. Sînt curioasa cum arata pe gherute, ca n-am purtat asemenea culoare niciodata :P

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-5-13730530047717.jpg

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2220 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2013 - 08:52 AM

Vezi postareaMaya, la 05 July 2013 - 04:44 PM, a spus:

Later Edit... nu stiu cum, dar a mai aparut una asa deodata (dar na, nu intra în saptamîna în care am luat 9 :P ). Un ciocolatos sidefat. Din pacate nu am reusit sa-i fac decît poza asta, apoi mi-a crapat acumulatorul. Acum e încarcat, dar e întuneric :D
[center]
E mult mai frumos si "luminos" decît în imagine. Sînt curioasa cum arata pe gherute, ca n-am purtat asemenea culoare niciodata :71:

'neata, Maya, ciocolatoasa asta cu irizatii e in loc de cafea ?!? :D
astept sa ne o servesti la micul dejun, fiindca pare a fi o culoare tare frumoasa ! :sad3:

dupa care te propun lui D'Artagnandru pt. banare, ca ne duci pe toate in ispita. jur ca vreau sa fiu cuminte ! :D

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul